Nu: Film med mamma.

Nu ska jag mysa i soffan och titta film med mamma skulle jag tro, förhoppningsvis hinner jag göra lite läxor också. Har inte mycket mer och säga.
Cya.

Kanske är det bäst att jag skriver en bok om mitt lilla svenne liv.

vissa bilder är lite knas med en clementin, så går det på tråkiga söndagar gott folk!

Systemkamera, lat?

Lat skulle vara mitt svar till den första frågan. Jag har inte orkat fixa mig eller gå ut och fotografera motiv, ni har all rätt att dömma mig. Sorry guy's men nästa inlägg kommer bli proppat med systemkamera bilder, så there you go!
Jag använder mig utav " mirrors " som är ett program man filmar så att man ser knas ut och låter knas. Ett av mina favorit program på iphone, haha.
Men det här med bilderna med systemkameran, jag har fotat mest med mobil för att det är enkelt att lägga upp och man har alltid mobilen till hands.
Tack för din kommentar !

Video från i torsdagsmorgon.

Långtråkig video, mohaha. La mest upp den för att hålla er underhållna


I won't give up on us.

Jag ligger i Olles säng nu och ska förmodligen hem efter ett eller något liknande. Idag ska jag hem, lägga mig i min säng med mat och annat gott, sen ska jag lägga mig tidigt, jag har somnat ungefär vid halv tre-tre varje dag och vaknat vid sju-halvsju. Och igår somnade jag 5 och vaknade för en timme sen. Inte bra.
Ser fram emot en slappe dag idag, ska även kanske köpa gymkort idag, annars blir det nästa vecka någon gång, för Beach 2012 ska vara bäst, utan oroande för hur man ser ut i bikinin, utan att vara rädd att visa sig. Jag ska bli självsäker. Vi hörs kanske sen, hejdå.
Bilden har ni sett förr.

Seg fredag.

Idag ska jag sova över med Olle. Är hemma hos honom nu, är sugen på att hitta på något men vet inte riktigt vad. Jag tror att planerna för ikväll blir att se klart säsong två av the walking dead och äta gott gott. mysigt.
Nu ska vi nog Snart ut med Eddie och det är jobbigt att mobilblogga så om jag har skrivit något fel eller konstigt så skyller jag på autokorrekt. Puss !

Du och jag under täcket, baby.

Snart kommer nog Olle och idag ska vi nog bara ta det lugnt, kolla några avsnitt av the walking dead, bada jakuzzi (lyx? ohyes.) Jag funderar på att baka något gott också, fick sånt ryck. Vi får väl se hur det blir med det. Nu måste jag iallafall städa min överstökiga rum. Vi hörs kanske imorgon eller senare ikväll, ciao amigos.
Vädret just nu, längtar till sommaren.

Dålig uppdatering, som vanligt.

Bilder sen i veckan, den sista från imorse. Jag har inte uppdaterat så mycket för att jag inte har orkat, har inte haft tid eller saker att skriva om för den delen. Jag känner mig trött på att blogga, har bivit lite långtråkigt men så får det vara. Jag ska föröka uppdatera lite då & då framöver men jag kan inte garantera att det blir flera inlägg om dagen men ett om dagen kanske. Vi får se.
Jag har inte något att berätta som är intressant, så ciao.

Mums.

Nu ska jag nog äta kebab tallrik, fetto.
Annars ska jag nog göra matte senare, titta film, sova. Samma rutin känns det som. Hämtade ut ett paket idag, det var fler slingor till mitt hår (löshår för er som inte förstår) och jag ska sätta i dem i veckan med mamma. Nu ska jag snart ner och värma kebab, så hörs vi kanske senare dude's.

In school.

Yes, jag är i skolan och stressar ihop ett häfte på so:n. Eller gjorde, nu ska vi snart ha klassråd sen ska jag till torgkiosken och hämta ut ett paket, ni får kanske se sen, puss!

Rubrik, rubrik, rubrik.

Bilder sen i veckan och sen igår.
Jag ska på siesta, lalalalalala.
Snart ska vi äta och efter det ska jag nog bara chillidilla at home, in my bed, with pyjamas - and that's what I call awesomeness. Jag ska nog checka någon film senare och efter det försöka sova eftersom jag somnade klockan 5 inatt, ajdå. Men vi hörs kanske senare för nu ska jag ner och hjälpa mamma med saladen. Ciao.

VALT.

Jag tror jag ska gå handel på gymnasiet, är fortfarande inte säker. Men en sak som är säker är att JAG SKA TILL SIESTA I SOMMAR!
En annan sak som är säker är att jag suger på att blogga just nu, sorry mina vänner. Jag är hemskt ledsen.
Bilder kommer kanske sen, men nu ska jag duscha. Cya!

JAG KAN DIG UT-OCH INNANTILL

kan inte annat än att älska denna låten.

I WILL NEVER FIND A FRIEND LIKE YOU.

Jag har glömt bort bloggen, är det möjligt? Jag har varit helt inne i mina egna tankar de senaste dagarna känns det som. Idag har jag beställt lite till mitt löshår, senare ska jag beställa siesta biljett, sen ska jag kanske småträna lite, och efter det skriva på so:n som måste vara inlämnad på måndag (helvetesjävlaskitarbete). Jag ska nog se om jag ska ner och göra lite mat till sen. Imorgon uppdaterar jag inte tror jag, jag ska till Olle. Kanske uppdaterar ikväll. Puss.
0
instagram: cassipersson

I LIKE IT LIKE THAT.

Alla små bloggläsare som har KiK, kan väl söka upp : cassipersson  och underhålla mig med gämna mellanrum? låter väl fint!

Jag går i dagar, i tröjan du hatar.

jag imorse
Jag har panik inför gymnasievalet, panik för att ligga efter mer än vad jag gör i skolan, panik över vem jag själv är. Tonåren, härligt.
Nu ska jag kolla film sen ska jag nog sussa, natti.

Jag saknar dig, jag hatar dig.

kollade nyss på en underbar film, sorglig och för er som börjar gråta lätt så. Förberedd er på denna böl filmed. Gud vad jag grät.

Hey, I heard you are a wild one.

Uppdateringen har sugit, ännu en gång.
Instagram: cassipersson
Facebook: cassi persson
Kik: ccassandra
and thats the places where i've been.
Ska bättra mig (som alltid)

It's okey.

bild på mig och robbin sen igår, awesome.
Jag känner att saker och ting håller på & falla på plats och det känns så otroligt skönt att jag börjar känna igen mig själv. Blir bättre uppdatering framöver mina vänner.

Normal skol dag.

Undrar om folket som försökte koncentrera sig tyckte jag var störig..

Kände att jag inte har uppdaterat så bra så ni får se denna videon, bara för att.

 


OUTFIT.

feta fingrar, ignore.

SORRY.

Lite halv-lojj bilder på mig och mina vänner sen innan idag i skolan. Sorry för den otroligt sugiga uppdateringen men det är mycket nu, med allting. Så vi får höras på söndag eller lördag!

Stan imorgon!

Sorry för den förjävligt dåliga uppdateringen, har haft fullt upp. Nu ska jag dra, imorgon blir det stan med Cajsa och Robin, kanske nån till vem vet? Cya! 

JAG VILL HA MITT LIV TILLBAKA.

Shit vad dessa dagarna har flygit förbi. Imorgon börjar vi skolan (fanfanfanfanfan). Och Idag har jag städat, snart ska jag palla mig neråt, duscha en underbart lång varm dusch, sen ta och äta lite frukost och sen får jag se vart denna dagen tar mig. Olle kommer nog sen, vet inte om han sover här. Och jag känner för att hanlda kläder idag, men jag har dock ingen ork att åka in till hässleholm all by my self och shoppa, forever alone. Så nej, det skippar jag och flyttar fram till någon annan dag i veckan, om jag ens hinner. Skolan kommer ta upp mycket fundering och tid nu.
0Bild sen igår. Märkte att jag gjorde ett lite längre inlägg idag, lyckad cassi.
We gotta learn how to bend, without the wold caving in.

PASSIONERAT MEN OKONTROLLERAT.


såhär ser jag ut idag, och jag ska inte göra ett skit.

I can't afford this heart, still I am responsible if it will fall apart.

Godmorgon, i guess. Idag ska jag vara hemma som jag varit de senaste dagarna (mycket behövligt). Får se om jag tar någon bild senare, men tills dess: ciao.


jag och min fatass cat.

bilder sen igår.

DU VILL INTE SE MIG SÅHÄR.


bild sen tidigare idag.
jag förstår ingenting, jag vill ingenting men ändå allting. Detta blir förmycket, jag klarar inte trycket.

DET ÄR LÄTTARE ATT FALLA MED ENA FOTEN UTANFÖR.

Im pink and I know it.
Jag har uppdaterat konstigt, konstigt, konstigt. Men jag beteer mig konstigt just nu, vet inte varför.

Som en bekant, som hängt sig kvar.

Jag gör vid mig lite, somnade sent - vaknade tidigt. Bad combo. Hur mår ni idag? Vad gör ni idag? fyll mitt ointressanta liv med kommentarer and make me happy.
Ibland önskar jag att jag var en sån som inte tänkte alls.

PIGG.




Jag är inte ett dugg trött, alla dessa tankar tar kål på mig. otroligt seriösa bilder var det här ja.

DU SKA INTE VÄLJA MIG.


Om du letar efter nån som möter din blick under täcket en söndag i november. Om du letar efter nån som inte
skäms för nåt, som är sig själv i vad som än händer. Om du letar efter nån som går att lita på. Om du letar efter nån
som går att ändra på. Om du letar efter nån som är ärlig och rak, som inte erkänner allt i efterhand. Om du letar efter
nån som ger mer än den tar, och nån som gör dig glad mer ofta än ibland. Om du letar efter nån som följer med dig ut en fredag kväll på stan. Om du letar efter nån som säger mitt på ljusa dan
"jag är lycklig med dig"
Då ska du inte välja mig..


JAG ÄR NOG INTE DEN DU DRÖMMER OM.


Närbild.se
Jag hatar tankar.

DET ÄR DAGS ATT LÄGGA PÅ, MEN ATT STANNA KÄNNS SÅ RÄTT.

Ändring in the blogg, just klick F15 guy's.
Lite bilder sen imorse:



JAG VET ATT JAG DÖLJER EN SANNING.

Idag sover kusinerna här tror jag, annars har jag fotograferat lite natur men det blev inte så värst många bra bilder, får se om jag laddar in någon senare idag. Annars hörs vi!

DANSA FASTÄN HJÄRTAT BRISTER.

(Har panik över min header som jag tröttnat så ordentligt på så om jag fotograferar idag så fotar jag nog till headern, förhoppningsvis.)
måste erkänna att Olle var mycket mer söt på bilden ovanför än vad jag var, hur som helst så är detta tidsinställt. Nu så fotograferar jag antagligen, eller så gör jag inte det för att jag inte orkar. Jag känner att bloggandet ligger en del back men jag ska försöka få det på rätt bana. Imorgon tror jag att jag bara ska vara hemma och plugga, ett stort måste just nu. Vi hörs kanske mer idag, får hoppas det. Men håll utkik!

RED LIPS.

lite bilder på gårdagens inköp: Lip linder (btw ser så otroligt mycket finare ut än läppstift om man tar de på hela läpparna) puder, iphone skal och lösnaglar.
Gårdagens mat: pizza, och senare godis (såklart..)
Gårdagens look: Helt vanlig antar jag.

BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT.

Ja, mina inlägg på senaste dagar är borttagna eftersom jag har kommit på att det hjälper inte att skriva på bloggen om sina problem (även om det känns skönt ibland). Idag åker jag hem från Olle, vi hade två år igår och firade det med att gå ut och äta pizza och sedan godis och film ( dock är jag så otroligt festlig och somnar när det gått 20 min på filmen, ops. Men det var allt som behövdes, jag ska inte säga att allt var skit bra och att allt har löst sig ( för er som läste inläggen som nu är raderade ). Men det ska väl gå på bättringsvägen, om inte så vet jag vad som väntar. Men just nu får man ha tålamod, det är ett av de svåraste sakerna man kan göra - men detta är värt det. Tack till alla mina vänner, och även okända människor som hjälpt mig. Idag blir det kanske fotografering, sen ska jag spendera dagen med min familj. Vi hörs kanske sen, förlåt för att min bloggning är på botten just nu men ta inte förgivet att jag alltid ska vara på topp. Bilden har ni sett för, men tt blogga från mobilen är inte busenkelt!

GOTT NYTT ÅR.

Mitt nyår firades med mina kära vänner, och det var underbart. God mat, trevligt sällskap, skratt och glada miner. Det var riktigt lyckat och äntligen kan jag halvt återgå till bloggandet igen, imorgon ska jag ha en fotograferingsdag om jag inte ska sova över med Olle. Men just nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av första dagen på året, dock har jag ännu mer panik över gymnasievalet, men det får jag prata med mamma och pappa om, de kan sånt antar jag.

de två första bilderna är på Johan och Anton med ansiktsmask igår, hoppas ni blev lena o fina!
De andra bilderna är på en sliten cassi, idag.

RSS 2.0