Don't leave my hyper heart alone

Gud vad mina födelsedagspengar har rullat iväg, av 1700 har jag ca 800 kvar - BÅDE BANKOMAT OCH PLÅNBOKSPENGAR. Jag känner mig fattig, dumma dumma cassi som alltid alltid ska köpa saker.  Idag ska jag ha en cassi dag: Massor med ansiktsmasker, färga ögonfransarna, och allt annat som man bara kan göra när man är själv - för det är just så min lördag är uppbyggd idag, jag ska vara för mig själv. Men det kan vara bra. Bilder på saker och ting kommer senare, och även tips och bilder på de ansiktsmaskerna jag gjort idag, nu startar jag operation skönhets dag.

Tidsinställt

Ye, bara för att ni ska få lite att läsa. Jag har inte mycket att bjuda på förutom några awesome låtar så det får bli så!

Citron och socker ?

Mjukare och finare hy ?
1. tvätta ansiktet i varmt vatten som porerna öppnas
2. ta en citron, eller citronsyra som man kan köpa i vanlig mataffär (citronsaft på burk typ)
3. pressa ut saften ur citronen på en bummulstuss eller droppa med citronsyran.
4. när bummulstussen blivit fuktig och halv blöt lägger du på ungefär en tesked (möjligtvis mindre) socker på bummulstussen.
5. gnid in det i ansiktet länge och skölj sedan av det.
Ett ganska bra tips som man kan göra snabbt och enkelt istället för att köpa dyra ansiktsmasker som är så kladdiga och jobbiga, smart head ? that's me - eller ja, ibland..

ONE NIGHT TO BE CONFUSED

Hey guy's.
Jag vet, men ni får acceptera min uppdatering, jag har inte ork eller tid.
Jag tänkte faktiskt göra ett till inlägg igår men jag såg ut såhär efter att ha pluggat Biologi i en timme:
Jag vet att jag äger på paint, applodera inte för mycket tack!
Olle sover hos mig inatt ( nyhet, verkligen ) Sen imorgon åker jag till honom direkt efter skolan så uppdatering imorgon blir det dock inte, sorry. Men på lördag ska jag blogga som satan, håll er i hatten.
Mamma bakade sockerkaka precis, precis vad jag behöver just nu.

It was like food for all of my senses.

Jag sitter här helt halv död, känner ingenting just nu så jag vet inte om jag ska tillägga något här eftersom det inte är mycket att tillägga helt enkelt. Känner för att skriva, känner för att få en känd blogg, känner för att shoppa, känner för att äta. Jag måste sluta - helt enkelt. Jag måste stanna upp, andas in och säga "stopp". Jag verken vill, behöver eller kan få mer än vad jag redan har. Jag vet inte vad det är som gör att min hjärna är stopp på replay och spelar upp "vill ha" om och om igen. Jag såg en video förut idag, en video som spelades in för två år sen och tänkte "vad smal jag var" - tittar sedan på mina nuvarande lår, mage, armar och känner mig så otroligt dålig. Varför klarar jag inte av det som nästan alla klarar av?
Jag har inte räknat ens hur många gånger jag sagt eller tänkt: Imorgon ska jag inte äta någonting i skolan
Bara för att sätta stopp, men när det kommer till saken så kan jag inte säga stopp - " äh en portion till, bara idag " och kommer hem med ett dåligt själv förtroende och dubbelt så mycket kalorier i mig än vad jag hade för bara några timmar sen. Jag köper kläder och andra saker för att må bättre, istället för att göra någonting åt det där mullet som tittar fram varje gång jag ser mig i speglen. Jag köper något som ser bra ut på mig istället för att få saker att passa och se bra ut på mig. Istället för att ta ställning så köper jag saker för att må bra.
Jag vet inte varför det blev ett inlägg med massa känslor nu, det var inte tänkt så från början men jag antar att de känslorna ville bli avskrivna någon stans, så det blev helt enkelt första bästa stället. Min blogg.
Jag hoppas det inte stör er att jag skriver nedlåtande texter, det kan uppfattas som störande och provocerande eftersom vissa som skriver av sig kan uppfattas som attentionwhores. Jag hoppas däremot att jag inte gör det.

snart spricker jag.

Just nu sitter jag hemma och försöker få in biologi i huvudet vilket inte funkar så bra som jag hade hoppats, men imorgon är det prov så då måste jag vara förberedd - logiskt. Olle vart här precis, men nu stack han ut och mötte Eddie och Johan jag stannade här eftersom biologin är det som får ta mest tid idag. Jag vill också hinna ladda hem lite sköna låtar som jag kan ha i lurarna när jag pluggar biologin. Låta tankarna flöda om man säger så, vi hörs.
Jag gråter bara i regnet, superstolt. Han vill veta vad jag tänker, men baby om det ändå var så enkelt.
Men varför vill du stå med mig regnet? I regnet, i regnet. Varför vill du riva ner mitt stängsel?
Baby jag vet ändå vad som händer, så jag gråter bara i regnet.

Jag orkar inte hålla det inom mig länge till, det måste ut.

tills du slet mig i stycken, spottade på mina sår.

Nu ska jag till sängs, spela lite mobil spel eller något. Jag ville bara säga att jag inte glömt dig helt bloggis, tänker att skaffa mig ett liv så du får lida. Men don't worry, I love u always. Lite så här smågullig jag är mot min blogg, menade inte hälften men säg inte det till han/hon/den/det. Nu beger jag mig mot drömmarnas land, imorgon är det onsdag och en dag närmare fredag. Cya.
bild sen i sommras.

DEN HÄR STAN VA MER ÄN DU KLARADE AV.

Okej jag får uppdatera lite för eran skull, såklart. Men somsagt så har jag blivit beroende av wordfeud om man stavar det så, orkar inte checka. Så otroligt jävla super bäst, för alla er som har det : cassipersson - adda och invite:a! Nu ska jag fortsätta med min otroligt tråkiga biologi pluggning, prov på torsdag.
Det kommer kanske något enstaka inlägg senare ikväll, annars får det va!
ser mystisk ut, haha. NU SPELAR PAPPA WORDFEUD OCKSÅ.

inte social idag

SPELAR WORDFEUD : cassipersson
MOHAHA BEROENDE

chill.

Morgon ungdommar, idag var jag verkligen inte pigg. Inte igårkväll heller för den delen, efter att jag hade varit ute och gått med Olle så somnade jag nästan direkt här hemma, vaknade vid tjugo i två och fick värsta rage och blev skit sur bara för att det var tänt och olle satt vid datorn och spelade något spel. Men sen blev jag lugn, haha - DON'T MESS WITH ME.
gud så trött jag är, ska nog nalla en chokladboll - negerbolle? är det rasistiskt eller inte? hursom helst.
Vi hörs kanske efter skolan, fett.

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Nu är jag hemma, Olle är här också eller - han var här. Nu är pojken och spelar fotboll med Johan. Jag ska nog gå och möta dem senare så vi går väl en runda och snackar, skönt i detta vädret ? kan man säga. Nu ska jag snart tvätta av sminket och sminka om mig så jag inte ser ut som ett helvete sen, men före det kanske man ska träna igen? funderar starkt på det. Vi får se, men just nu får jag ta vara på ledigheten en aning, lyssna på lite sköna låtar och ta det lugnt.
varför har du inte samma känsla? samma kärlek i dina ögon som du alltid hade förut?

Letar mig ut, blinkande ljus.

'awesome bild på dagens outfit, you think so to ? vi kan ju strunta i mina ben..
dagens "facelook" på de va.
Vi hörs kanske imorgon!

För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag.

Jag har precis gjort vid mig, ska till Olle med 20.19 tåget här ifrån tyringe så jag har en del tid över och jag hade tänkt fotografera, lite kommer in på bloggen om jag får tid !
jag just nu, smexig chey.

Got no reason, got no shame

Tyvärr orkar lilla cassi inte göra vid sig idag, hon nöjer sig så gott med att sitta i soffan med sin onepiece och kolla tv. Snart ska hon träna, men hon orkar inte. Suck's but it have to be done.

Tävlar hos " Bruudar.blogg.se "

Tävlar om det här halsbandet som man kan köpa på " www.gniztra.com ". Klicka gärna in där och checka lite och bli gärna med i tävlingen hos Cassandra Gigel ( www.bruudar.blogg.se ). Super awesome namn hon har!
Gulligt halsband !

Ibland är en lögn det finaste man har.

Godmorgon alla varelser, idag tror jag att det blir fotografering - inte ett dugg säkert, jag orkar egentligen inte göra vid mig. Men uppdatering tror jag det blir idag iallafall, jag har inget mycket annat för mig förutom att jag ska träna. Olle kanske kommer idag, om inte kommer han imorgon. Nu ska jag ladda hem något så jag har något någelunda roligt att kolla på idag. Hörs.

och nätterna, dem rensades på luft

F5, tryck.
Jag har ny header, lite halvtråkig men jag ska ta en massa bilder imorgon (kanske). Och då får ni allt se, pojkar & flickor. Snart ska jag gå upp och lägga mig i sängen med datorn, lyssna lite på lars winnerbäck, och ta det lugnt. Denna dagen har varit för det mesta lugnt, lite halvt ångest här & där men den ska väck imorgon, imorgon ska jag träna och då blir det bra. Alla i min närhet har börjat klaga på deras kroppar att det smittar mig, inget bra. Vi hörs imorgon mina kära läsare!

Tidsinställt, woho.

Funderar om jag ska springa på slingan imorgon, är så otroligt sugen, men det är lixom inte riktigt min "stil". Jag har nog aldrig i hela mitt liv sprungit frivilligt på fritiden. Men jag känner just nu att det är behövligt, annars tar jag vårat löpband vi har här hemma, gör övningar, zumba kanske. Jag sitter just nu och tittar på när vi var i Grekland förra året, gud vad smal jag var..

18.43

Väntar på att maten ska bli klar, inte för att jag är hungrig men jag har ingenting att göra. Funderar på att hitta något att ladda hem så jag har en del underhållning under kvällen iallafall. Jag hoppas att uppdateringen under kvällen har varit iallafall sådär bra. Det får bli bättre snart, bro's !

VI MÅSTE RENSA UPP I SKITEN

vattendroppar, man that's cool.

Blandar alla känslor maximalt.

skolfoto, njaae - Peddo smile

Stickat = ♥

nyinköpt, jag stack inom H&M, Ur & Penn och vero moda innan jag tog tåget hem.
Jag köpte :
en stickad svart tröja från vero moda för 200:-
en vit svart randig "bas" långarmad för 100:-
en "earcuff" om det nu heter så, på Ur & Penn för 30:-
Rätt nöjd ? absolut !

Som en hurricane, dundrade du in i mitt liv

Jag vet jag vet, jag har inget att skylla på. Jag har sovit över med Olle exakt alla dagar i veckan, det har varit sjukt underbart. Igår sov jag över med han och Hasse, kollade film. Fast dem spelade mest football manitcher, så tråkigt.
Hursomhelst så vet jag inte hur uppdateringen fortsätter, jag hoppas att den kommer bli bra men vem vet. Jag kan inte lova något, men en sak jag kan lova är uppdatering idag! Idag har jag tagit en massa natur bilder bara för att jag fick en kommentar om att en viss person saknade mina natur bilder - jag sprang ut med kameran och fotograferade direkt. Nu ska dem in i datan, sen ska ni få se !

dålig uppdatering

MM, rubriken talar.
Ikväll ska jag sova över med Olle, mys. Imorgon uppdaterar jag mer senare på eftermiddagen, ska handla på förmiddagen. Puss !

Jag ska bli någon annan, om du bara står ut en natt till.

Jag vet, jag sa att jag inte skulle uppdatera mer men nu blev jag sugen på det. Tehehe.
Inte för att jag har en aning om vad jag ska uppdatera med, måste upp och städa och borsta tänderna så jag har det gjort, men före det ska jag dricka mjölk (mjölk är awesome).
Dagens look, pff. Hej svartfulthår, åh.

Du tycker att jag drömmer, jag som inte ens kan sova.

Brukar du komma i tid: ja, för det mesta.
Vad hade du i din mun senast: Jag vet väl inte, mat antagligen ?
Har du bra kondition: Min kondition SUGER
Hur lång är du: 1.58, watch out, im a biggie.
Hur känner du dig just nu: Trött, småhungrig och besviken
Hur upplever du dig själv som person: Pålitlig, snäll, konstig.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart, vit och grå kanske. Jag är så otroligt färgglad, woopwoop
Kan du laga mat: FAKTISKT!
Vad pluggar du: Inget just nu, högstadiet.
Vad har du på dig just nu: Underkläder, tights, lille & en köfte c:
Har du haft mörkt hår: Jag har nästan svart nu..
Är du morgonpigg: SÅ IN I HELVETES MORGON PIGG ÄR JAG!
Vem snackade du med senast: Mamma
Stjärntecken: Jungfrun, passar väl inte så värst.
Varm favoritdricka: Te eller varmchoklad - nu blev jag sugen :(
Favoritdricka när du är riktigt törstig: MJÖLK FTW!
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider
När gjorde du senast något riktigt dumt: Jeg er snel hest inte göra dum dum
När hånglade du senast: Yesterday
Saknar du någon just nu: Always, tihi.
Hur ofta loggar du in på LunarStorm: PFFFF HAHA checka min profil där så ser ni nog att det var en bra tag sen..
Gillar du dokumentärer: Helt okej
Vilka språk kan du prata: Svenska, engelska och lite tyska, word.
När fikade du senast: Jag vet inte :(
Vad ska man göra för att få dig irriterad: retas när jag är trött, tro mig.
Senast sedda filmen: donnoooo
Senaste impulsköp: Nagellack
Favoritgata: Trädgårdsgatan 4
Fikar gärna hos: Mamma, mamma äger.
Bästa lunchställe: DET KINA STÄLLET PÅ VÄLA, GOTT GOTT
Bästa Middagsställe: Äter bara middag i skolan..
Favoritgrönsak: MAJS
Favoritfärg: Vit tror jag
Favoritmat: Kinamat ♥
Favoritmärke: jeg vät ente?
Favoritdjur: Hund & katt.. och hamster, och sköldpadda, och marsvin. Äh screw this, de flesta djur.
Favoritskor: Klack skor, just nu mina blommiga svarta
Motionerar: piiinsamt..
Det dyraste jag köpt: Som jag har köpt, vet inte.
Dansar helst till: Bajs.
Bästa romanen: Läser knappt, duuuuuuuude
Favoritprodukt på Apoteket: Amen du, jag ska kolla i min medecin låda och peka ut min favvo senare, call me if u wanna know so bad.
Bästa förfestmusiken: Allt som går att dansa till
Reser helst till: Mysiga ställen
Älsklingsljud: Öööööh..?
Mitt sämsta köp nånsin: VET INTE
Är du bekymrad över något just nu: Ja
Favoritland förutom sverige: vet inte
Längtar efter: JULAFTON MADDER FUCKERS
Gillar Allsång på Skansen: Kollar inte på't.
Senast lästa papperstidning: Aftonbladet, haha
Senaste telefonsamtal: MAMMI
Haft sex med en av ditt eget kön: Nej
Kär: ja
Varit i Polen? Nej
Hur gammal var din mamma när hon födde dig: typ, 25 eller något
Vill du ha barn: FO SHO
Hur många resväskor äger du: ONE
Tittade du på tecknat när du var liten: Jämt och ständigt
Vad var den senaste musik du lyssnade på: Lighters feat. Bruno mars - Eminem & royce da 5'9
Vad är det bästa med dig: Olle Nilsson
Vad är det sämsta med dig: Ingen aning
Hur var du som barn: Envis, nosig, glad, konstig
Har du bra kontakt med din familj: Med vissa..
Har du varit kär: Jag är kär.
Hur stora fötter har du: Små pytte fötter.
När dansade du senast: Imorse in tha mirror.
Följer du någon Tv-serie: Följde pretty little liars, as bra. Försöker se det så ofta jag kan!
Vad gjorde du nyårsafton 1999: Jag var tre år, vad tror du ?
Vilken roll hade du i skolan: Nu vet jag inte, men i förskolan var jag den jobbiga tjejen som kom och frågade varenda jävel om dem ville leka med mig.
Vart vill du åka på storstadssemester: New York
Vart vill du åka på solsemester: Hawaii
Vill du gifta dig: Klart
Hur långa ögonfransar har du: SYNS KNAPPT.
Brukar du bada på sommaren: Ibland, är lite av en badkruka
Älskar du alla former av sport: Haha nej, eller jo, jag vet inte.
Lyssnar du på radio? Vilken kanal: I bilen, RIX FM
Är du med i någon fackförening: Wait, what ?
Vad är det första du gör på morgonen: Går på toa
Vad är det sista du gör innan du somnar: Blundar, är på datan
Vad äter du oftast till lunch: Mat i skolan, daa?
När åt du kött senast: Igår, kylling.
Sopsorterar du flitigt: JAG VET INTE
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: None
Har du några allergier/handikapp: näje
När besökte du ett gym senast: never happend.
Äger du en cykel: Ja, en som vill plinga av sig själv när man kör på de minsta lilla gupp.
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött
Favoritgodis: MARABOU ! är det godis ?
Är det nåt du absolut inte äter: plast, tro mig det är inte gott. Jag har testat..HAHA
Musik just nu: Veronica maggio
Vad sa du senast: aa okej, pusshej.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: FRAMTIDEN, ÅÅ VA COOOOOLT (tönt varning.)
Sommarplaner: Det var precis sommar, slow down.
Hur många kuddar sover du med: En, oftast två
Favoritväder: Varmt, me skugga tillgänglig
Om du var fast på en öde ö, vilka 3 saker skulle du ta med: Bara en sak. Jetflygplan home here I come !
Spelar du nåt instrument: Jag kan spela gitarr lite
Morgon- eller nattmänniska: Morgon definitift.
Sparare eller slösare: Både och
Vem är viktigast för dig: Min älsk och min familj!
Bästa film: Donno
Tror på liv på andra planeter: Jag vill tro på det
Kommer du ihåg din första kärlek: Självklart
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej, min första var i lekis.
Tror du på mirakel: Ja!
Ser du på kärleken som ett misstag: nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3
Bio eller promenad: Beror på filmen och sällskapet!
Är du kittlig: OM JAG ÄR !
Snarkar du: EHEHE
Rädd för insekter: aa
Äckligaste insekten: Spindel eller bananfluga, euw.
Största svaghet: för snäl ibland, blir lätt svartsjuk/avundsjuk
Det här är jag bra på: LAGA MAT :D
Bästa bok: kommer inte ihåg vad den heter
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja: Kunna flyga
Vad vill du jobba som: framgångsrik tidningsredaktör, eller fotograf.
Chips, morötter eller godis: Godis!
Pizza eller hamburgare: HAMBURGARE
Skriver du dagbok: Nej
Har du nån partner: Sen snart två år tillbaka.♥
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig: Tatuerat: ne  Piercat: YEE
Stökigt eller välstädat: Helst välstädat
Gungar du på stolen: Nä, snel hest jag vara
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump: JA, ETT MÅSTE INNAN JAG DÖR.
Vilken hand håller du gaffeln i: Höger
Hur är din drömpartner: I have him right now.
Hur många syskon har du: 1
Vad är du mest rädd för: Att dö eller förlora någon som jag älskar
Är du rädd för blod: Inte rädd, men det är ju inte mysigt precis
Saltar du på maten: Oh yes!
Gillar du att sjunga: Japp
Vilket gymnasieprogram gick du och varför: Har inte ens börjat tänka på det.
Anser du att du är stark: Haha, förmodligen så e jag svagare än va jag tror
Brukar du sola: Jo men blir inte brun för det, röd.
Vad gör du om du får hicka: Tycker det är roligt, HAHA
Kaffe, te eller inget: Te 
Har du en besatthet: Min pojkvän, mobiltelefon och min systemkamera
Första bästa kompis: Beatrice Tillberg 
Första kärlek: Kommer knappt ihåg men det var inte kärlek, jag var desperat som dagisbarn kan man säga..
Första husdjur: Frida, katt
Första semester: vene
Första piercing: I öronen


TIDSFÖRDRIV PÅ JÄVLIGT HÖG NIVÅ, slut med uppdatering för idag.

Ontressant.

Idag har jag varit i skolan , slutade även tidigt.
Jag har ingenting att skriva, väntar på inspiration. Blir nog inte mycket uppdatering idag.
random bild, ska man kanske baka kakor ?

fortsätt, när mörkret kommer och allt gör ont.

Uppdateringen igår sög, men tack för kommentarerna jag fick. Skönt att veta att inte alla uppfattar mig som en dålig person, det betyder rejält ska ni veta.
Igår efter jag hade skrivit mitt depp-inlägg så fortsatte jag att försöka sova, jag ville inte vara vaken helt enkelt. Men sen kom Olle (räddaren i nöden) och vi sov över. Idag vaknade jag upp bredvid den här fina människa och vi segade, när vi märkte att klockan var 5 över åtta var det brottom på med kläder och borsta tänderna och sen precis när vi skulle gå så kommer pojken på att han inte har sitt skol-jojo kort. Då letade vi i säkert en kvart, klockan blev så mycket som 22 över när vi skulle cykla till skolan, vilket inte är så bra eftersom vi börjar fem över halv, ajajaj.
Men idag hittade vi det, för er information ska vi sova över idag igen. Vi var precis ute en runda med Johan och nu spelar de fotboll, mys.
Jag känner att jag kommer med otroligt onödig information till er, som ni inte är alls intresserade över att veta.
verkligen fint att det glänser vid min näsa, VERKLIGEN.

Denna dagen hatar jag.

Jag har fått höra att jag är självisk, inte bryr mig om andra, och bara vill ha hela tiden. Det var mer än vad jag ens ville veta, slut med uppdatering. Godnatt från en ledsen Cassandra.

Toning och Tidning.

Har precis tonat håret mörkare eftersom det inte var exakt samma färg som lörhåret innan, men nu så förhoppningsvis, bara det inte är svart. Jag köpte en Solo tidning innan också, väldigt bra. MYCKET BRA.
Nu ska jag bara sitta och vänta, kanske gör en fruktsallad. Jag har inget intressant att skriva.
Oredigerad bild, fint toapapper i bakrunden, woooouuuhoo.

Only you can fix me.

Nu slutar jag skriva för idag, puss på er människor.

Du och jag ska aldrig dö.

Olle var här för ett tag sen, han sover här inatt och kanske på Onsdag. Men just nu är han och spelar fotboll med johan hassgård. Jag möter upp dem vid nio och är med dem ett tag. Sen sticker jag och Olle hem och myser antagligen. Idag har det varit en bra dag, framförallt en bra hårdag. Det var minsan ett tag sedan jag hade en sådan dag.
dagens kläder, typ.
dagens accesoarer ( stavar man det så.. ? )

Är du lycklig nu ?

Har precis tagit foton, bytat profilbild på facebook, ätit en skål flingor. Jag vet inte riktigt vart Olle blir av, han har inte hört av sig idag, alls. Får väl se vad det blir av den här dagen. En positiv sak är att pappa ska köpa choklad till mig idag, en lite mer negativ sak är att jag inte vet när.
Nu får ni lite att vila ögonen på:

Kan du leva på en brant med ena foten över kanten ?

" Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört, jag e hos dig igen som du kanske redan hört "

And if I'd fall, would you pick me up?

Den här natten har varit bra, vaknade dock halv fyra men somnade efter ett toa besök. För er information.
Idag ska jag fixa mig lite, kanske fotografera en del. Sen kommer Olle, men när vet jag inte. Nu ska jag fortsätta sega, puss.
snart 2 år gammal bild.

Blek och feg och sävlig och lat

Jag gillar att förändras.

jag drömmer liksom om dig.

Nu ska jag sluta skriva här för idag, jag ska snart upp och somna. Sova väck från dessa tankar som aldrig vill försvinna, idag har det varit en konstig dag.

och det räcker för mig, bara jag är något för dig.

Sorry för inlägget innan detta, jag tror inte att ni uppskattar att få en massa deprimerande saker på tankarna men ibland, min blogg, mitt problem. Gillar egentligen inte att läsa "deprimernade" personliga texter på bloggar, känns så löjligt att folk skriver av sig om att det är så synd om dem. Så gör jag det själv, badass.  Jag har inget intressant att komma med, förutom att mina naglar blev dåliga, buhu.


Dunderhumor ♥

" ÅÅh du lilla lilla lilla korv "
" liten liten jag har faktiskt jätte stor snoooopp "

älskling, det är livet som leker med oss nu

Hemma, har inget att göra och försöker göra lite halvfräcka nagellacksmönster utan några vidare resultat. Dagens to do är väl att duscha löshåret, blogga, sega. Mina planer, väldigt bra. Orkar inte med att göra något annat så, får väl sitta under min korkek och lukta på blommor senare. ( för er utan bra fantasi så var det ironi ) pähähä.
Vi har inget choklad hemma, fuck.
Det är en underlig känsla när man börjar hata sig själv, det lixom smyger sig på och äter sig in på en.

New.

Fick presentkort på H&M av Olles mamma och pappa, så jag passade på att fynda lite när jag ändå var på hemvägen.

Sittin' on tha säng.

Rubriken säger det mesta, har precis blivit klar, duschade i en halvtimme typ. Jag har max duschat i 2 timmar, rekord ? Älskar att duscha - på tal om ingenting sådär.
Tänke göra lite tidsinställda inlägg igår men jag somnade, sorry. Var helt utpumpad, mätt och belåten av mina nya kläder. Just nu sitter jag i den gråa tröjan, svarta byxor och den svarta ringen jag köpte igår, för era fina anteckningsblock.
Jag ska packa nu sen ska jag äta frukost, hörs nog imorgon. ciao.

Ensam e stark, det e så jag blev

Just nu sitter jag och är hur seg som helst, har varit på väla efter en lång skoldag. Så nu vill jag bara sova bort denna dagen till morgondagen eftersom det är Fredag, vilket betyder att jag ska sova över hos Olle och det är helg. Och dels för att då kan jag ha på mig mina nya kläder, tehehe. Nu är det såhär att uppdateringen imorgon kommer att suga så ni vet inte vad. Jag kommer kanske göra några tidsinställda inlägg nu ikväll till imorgon så ni inte tycker att bloggen är allt för oitressant.Just nu blir det sov, i hopp på en bra morgondag. Okej det blir det inte, först lite telefon snack med min Olle.
Lite (mycket) suddig bild, men bättre det än ingen alls.

Nytt är bra

Uggle-öronhänge
Två ringar
Halsband
Foundation
Långarmad grå tröja
Röd/orange shorta
Vitt linne
Svarta byxor

Godnatt, sötfisar.

Nu hänger ögonlocken och jag ska sova, rätt tidigt men så får det vara. Nu ska jag ligga här, ensam i min säng, lyssna på regnet och försöka somna. Låter lite mindre roligt, hade gärna haft Olle vid min sida nu men så är inte fallet. Jag ville bara säga godnatt till er, mina små dude's.

Hur dum får man vara ?

Som de flesta bloggare vet så har man en IP adress, alla datorer har en en särkild IP adress som talar om vilkens dator det är. Det används bland annat när någon har laddat hem en film och någon spårar det (eftersom det egentligen är olagligt så åker vissa fast som de flesta vet), det gör dem via IP:adressen. Bloggade, som jag, kan se vad eran Ip adress är. Och det är bara för att ifall man får något hot, som tillexempel en kommentar med hot så kan man spåra upp den som skrivit kommentaren via IP adressen. Förstår ni ? fast med det behövs profitionell hjälp.
Nu kommer vi till någonting som stör mig, och det är folk som är "anonyma". Det finns sådana folk överallt och det kan vi inte göra någonting åt. Men att kommentera flera gånger i olika namn, är lite skummt och för all del osmart.
Olika datum, samma Ip adress, olika namn och verken e-post eller blogg som man kan klicka in på för att se vem detta kan vara. Alltså en stackars anonym tjej/kille som är ute efter att hacka på någon men är för feg för att säga vem de själva är. Och att ange sig för olika namn gör ingen skilldnad, du kan heta " maja, linnea<3 " eller ingenting om du så vill det som den här personen gör. Men det kommer från samma dator, och jag kan se om du kommer med fler kommentarer. Och jag vet att det är någon som antagligen följer min blogg. Osmart att kommentera med olika namn bara för att hacka, iallfall när hon/han skrev "fan vad fult". Tycker dett var extremt osmidigt, och om ni som bloggare ser att någon hackar så checka deras ip adress på er blogg om hon/han har kommenterat er blogg innan det är faktiskt rätt kul. Nu vet jag inte vem denna personen är, och jag kollar inte upp allas ip, men när jag får en så onödig kommentar som "fan vad fult" så tänkte jag, äh skitsamma. Men kritik får man ta, även om man blir ledsen eller sur. Ville bara få detta klart.

just for the stars, we falli'n apart


Jag har absolut ingenting att göra, har brist på kreativitet. Tänkte spela minecraft men stängde ner det igen, för jag fick inte lust. Tänkte fotografera, men nej jag orkade inte. Tänkte göra läxa men, aa okej det tänkte jag inte. Så det blev att jag tog tårta och sen blev det glass med kola sås. Bara för att ha något att göra, i brist på annat. Imorgon blir det väla som sagt, på Fredag sover jag över med min älskling. Sen på Lördag blir det en egen liten "fotograferings dag" och då ska ni få se på bilder. Min pappa ska iväg och fixa robotar i stockholm på en coca cola fabrik, fett. Han köpte en "Dymo" idag, en sak man kan skriva in något på så skriver den ut vad man skrivit i ett som ett klistermärke - cassi like's to leka med.

What the hell.

Tur och retur gång från från datorn till speglen bara för att jag blir lika förvånad varje gång jag ser mig. Otroligt ovant när man haft antingen ljusbrunt eller platinablondt innan, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Tycka att det är fint eller fult. Men nu är det gjort och något possitivt är iallafall att mitt hår luktar sånt gott salong schampoo och att jag ska till Väla efter skolan imorgon, shoppa sönder min plånbok.
Nu ska jag spela Minecraft bara för att jag är världens största nörd och för att update 1.8 har släppt, awesomeness på det.
Färgade även ögonbrynen pyttelite, bara för era anteckningsblock.

Nu är det gjort, ingen återvändo.

4
Från platinablond till extremt mörk brun, nästan svart. Hur ser jag ut egentligen ?

Tidsinställt madder fakker.

Nu är jag säkert ute, eller hemma. Någonting av det uppenbarligen. Har tusentals läxor att göra (d.v.s 3 stycken..) men ändå, tillräckligt. Imorgon färgar jag håret så det första ni kommer få se är nog en bild på mig i mitt nya hår, intressant ? nej, inte för er. Men för mig blir det a big big thing. Och på Torsdag ska det bränna i plånboken - väla här kommer jag !  Nu ska jag kila, det kan väl inte vara roligt att läsa om hur jag skriver om allt och ingenting här ? Tänkte väl det.
cya

No matter what happens I can't let you go.

Ett inlägg ( nu igen ) bara några minuter efter mitt förra bara för att skriva att jag inte kommer uppdatera mer idag förutom kanske något tidsinställt inlägg, bättre än inget va ?
Puss på er, söta varelser.

Little miss läxläsare.

Bjuder på några små bilder som jag tog igår och idag, inget märkfärdigt. Senare ska jag träffa Olle, Hasse och Robin sen sover Olle hos mig. På Torsdag blir det väla också !
Men nu måste jag läsa tyska, få in skiten i skallen - vilket inte är så lätt. Får äta mina "hemkunskaps-gifflar" som blev brända.. usch.

du för mig, är som en blomma för ett bi.

Nu längtar jag, så in i h-e-l-v-e-t-e efter att färga håret, kommer bli bra tror jag. Jag hoppas det iallfall - vem skulle inte ha hoppats på att det blir bra egentligen ?
Jag har inte någonting alls att göra, typiskt.

No love can shine this bright.

Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik, mysigt. Funderar på att byta om till myskläder, ska ändå bara möta Robin lite senare med Olle. Får väl se, men för det främsta så är det min födelsedag !
Woho, fast inga presenter eftersom jag redan har fått dem, känns inte som om det är min födesedag idag, men vi ska äta tårta sen iallafall. Lite bättre så va, yes.

Om du lämnade mig nu.

Sitter och lyssnar på lille lars, winnerbäck då alltså. Det var ett bra tag sen men texterna och melodin har fortfarande samma effekt "Timglas" är gåshud för mig, brrrr så bra den är. Nu ska jag catcha Olle och jag hoppas banne mig jag får några grattis imorgon, av er söta läsare. Om inte får jag nöja mig med alla tusentals som kommer skriva grattis i min logg på facebook, oh my. Men nu säger jag hejdå för idag, och jag hoppas ni får en trevlig kommande vecka. Pff.. lät ju jätte bra.
Hej Hej.

Från kylan in i värmen.

Just nu sitter jag med lite godis, musik och datorn som sällskap. Vart tog Olle vägen ? Fotboll med Hasse, jag får gå och möta dem snart så går vi väl runder lite sen sticker nog jag och Olle hem till mig och kollar film. Jag ska nog snart göra vid mig lite och framförallt gå och kissa, för det var ett tag sen kan man säga. ( bara för ert intresse )

Tråkig, händelselös söndag.

dö, söndag, dö.
Och ännu mer död åt att jag inte ska till väla imorgon, dö.

When was the last time you did something for the first time

Nu sitter jag och slö glor på svt play i brist på saker att göra, Olle sover tungt och jag lovade igårkväll att inte väcka han. Idag ska jag bara vara hemma, fota och kanske packa upp lörhåret - men när jag gör det finns det ingen återvändo, vi får se. Olle ska nog spela fotboll idag så han kommer väl hem senare till mig. Imorgon händer inget speciellt. Eller jo förutom att jag blir 15 - byxmyndig, möjlighet till moppe, behöver inte hjälm när jag cyklar (inte för att jag har det nu heller, coooooling som man är). Jag hoppas att mamma vill följa med mig till väla imorgon, är så extremt sugen på att spendera pengar. Men ska dock inte spendera så värst mycket, har räknat ut att jag vill spendera runt 600 resten slängs ner i spargrisen jag gjorde när jag var 9, tehehe.
Har ätit ostbågar till frukost, typisk söndag. Då äter jag ofta gårdagens kvällsmat till frukost eller gårdagens godis, nyttiga cassandra.

This or That

helt oredigerad förutom pilen, frågetecknet och den missbildade ringen.
Ringen ringar in den hårfärg jag har på bilden till vänster, men jag funderar på att skaffa en ljusare färg, som den bilden med frågetecket - Din åsikt tack !

oväntad lycka glädjer mest

Hoppas ni har det bra guy's, räknade nyss födesedags pengarna och jag fick 1700 kronor - kläder, smycken och smink ska det bli.
Nästa veckas planer är att bli brunette (onsdag) till väla (antagligen måndag) och inte mycket mer faktiskt, eller läxa såklart. Men det orkar jag inte tänka på, ni får ha't bra för nu ska jag fika (klockan vad två när jag skrev detta) meheh.

Jag borde ha förstått då när du tittade bort

Känns som om jag spamar sönder er med inlägg om mitt nya objektiv, sorry. Nu blir det lite vanligt snicksnack, idag kommer släkten och ger mig presenter ( pengar ). Senare kommer Olle och jag tror att han sover här men I have no aning. Lite svensk-engelska såhär i inläggen är ju lite små tufft. COOLNESS PÅ DET.
Hursomhelst så ska jag gå och äta mig tjock på choklad och leka med William, min små kusin som är här just nu. Vi hörs senare, eller imorgon, eller i övermorgon vad vet jag ?

I could be chasing but my time would be wasted

Today's look. 
(bilder med det nya objektivet) WOOOOP WOOOOP

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans

Testar mitt nya objektiv, I love it.

Födelsedagspresenter för 6000..

fick födelsedagspresenterna av mamma och pappa iadg istället för måndag, bortskämd unge är jag.
Löshår
Nytt objektiv ( macro, tamron )
Rabatt kort på Rapunzelofsweden
En " fjäder förlängning " som jag fick på köpet när jag fick löshåret, rätt söt.
UV filter till kameran så den skyddas mot fettfläckar, sol och repor.
Jag är bortskämd, ja.. MEN FAN VAD GLAD JAG ÄR.

Killing me softly with his song.

sitter och små myser med Olles flis tröja, mysigt. Ska snart upp och sova. Har inget för mig så jag antar att bättre pigg imorgon när jag ska ha släkt än att ha tråkigt och lägga sig sent. Måste ändå upp tidigt imorgon så jag hinner duscha, och lite sådär. Nu ska jag iallafall stänga ner datorn, hörs imorgon mina friend's.

GAVE MY CIRCLE A BRAND NEW EDGE.

Who's the best ?
dåligt samvete ? amen hej på dig.

Det är någonting som fattas.

Nu har jag urtråkigt, är urhungrig, urtrött, urseg. Pappa sjunger " vad e de för dag? vad e de för dag? jo de e cassis födelsedag, lalalala lala lala " Jag fyller inte ens år idag, haha jag gillar min pappa.
Men vi firar mig imorgon, då kommer släkten och förhoppningsvis får jag lite cash som jag kan slösa på kläder i den kommande veckan. På måndag fyller jag år, aha aha I like it. Snart blir det mat och senare blir det banan med smällt marabou, mm.
On the days I can't see your eyes, I don't even want to open mine. On the days I can't see your smile,Well i'd rather sit wait the while for the days I know you'll be near.'Cause a day without you, just isn't fair. See the days I can hear you voice, I'm left without a choice.

Svart/vit

Stora ögon, har inte redigerat något, bara tagit svartvit effekt. läsktigt.

What I like about you is you.

tryck F5 mina vänner, så får ni se en ny header ( om ni inte redan kan se den då )
Jag skrev ett fint långt inlägg precis och skulle skriva på slutet " klicka F5 så ser ni den nya headern " men just då så råkar jag trycka på F5 knappen och allt, hela inlägget försvann. SUR SUR SUR, fast när jag är rädd happyface:ad ändå. Jag ska redigera lite bilder för jag tror inte jag orkar ta nya faktiskt, imorgon ska jag ta på hur jag ser ut och på vad jag fått så det får ni längta till iallfall, som om ni faktiskt skulle längta till det, haha.
Jag ska också dammsuga mitt rum, lägga in kläder på rätt ställen och städa. Men innan jag gör allt det tråkiga så ska jag unna mig något gott, hörs snart pojk's and flick's.

Baby I tell ya , my heart was freaking out when i held ya.

Fredag = städing
Suger som fan, men måste göras tyvärr. Mår också bättre när allt är städat och fint, fråga inte varför för jag vet inte (logiskt). Just nu sitter jag och väntar på Top Model på 3:an, sålänge får jag titta på något inrediningsprogram, feeeeet najs.
Kanske fotograferar lite idag, får se om jag ens orkar. Har inte någon inspiration heller.
random halvgammal bild, sen sommarlovet.

för er skull

så får ni ett kort tidsinställt, men vad jag ska skriva vet jag inte - too bad. Jag har lite torka, bläerg nich so güt. Nu ska jag upp till Olle, Hejdå!
rekommenderar starkt, så otroligt bra. De röd rosa är för att motverka mörka ringar under ögonen. Det lite gulaktiga är för att motvärka rödhet (finnar, utslag, irriterad hud) och den vanligt färgade (hudfägade) är för att blanda med de andra. Wooop Wooop.

Water marble nail art.

Jag äger balle.
de som är " luddigt " eller ser ut som hårstrån på tummen är faktiskt från bomulls tussen jag torkade överflödigt nagellack med.
erkänn att det är rätt bra för att vara " amatör " ? Nu ska jag upp till Olle, han sover här inatt så det blir ingen uppdatering, awesome ? nä.
Have a good day brother's and sister's.

Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här.

Just nu sitter jag säkert med olle och gör ingenting, förhoppningsvis så sitter jag med olle och gör någonting. Men det vet inte ni, inte jag heller just nu, för detta är tidsinställt. Jag är så exalterad för att jag snart fyller år, gud vad längesen det kändes !? det suger att fylla år sent, och framförallt på hösten - mörkt och fult. Just nu spöregnar och blåser det, fint väder. (s-a-r-k-a-s-m).
Vi hörs senare, håll koll cheyer och boy's '

StackarN.

Nu har denna filuren varit inne på vetrinären och rönkats, han har lite sklett som sitter fel i axlen så han kan inte gå på det ena benet, nu ska han ha medecin i 13 dagar sen får vi se om det blivit bättre, de sa att det kan vara en knuta med - förhoppningsvis har dem fel med det där.

släppa och få hjärtat & lätta.

Ikväll kommer Olle hit, får se vad vi hittar på - förhoppningsvis tar vi vara på stunden eftersom vi inte ses förän
söndag och vi kan inte ens sova över då, dö. Försöker också fundera ut vad jag ska köpa nästa vecka, var ju på en liten "förhandsvisning" idag på väla. Och hittade orange/rött läppstift som jag måste ha, en röd shorta som jag måste ha, måste måste måste. Shoppaholic ? yes, jag det.
Annars är livet som det ska vara, dock en aning tråkigt men när det är en Onsdag klockan 16:14 så brukar inte livet vara sådär hejdundrande kul precis - så vad förväntar man sig ? Imorgon blir det det vanliga, vakna, skola, hem, sova. Rutiner på rutiner är lite halv långtråkigt. På Fredag ska jag hem efter skolan och städa, träna, och baka till Lördag då släkten kommer och ger mig presenter antagligen. Jag känner för att skriva ett långt inlägg men jag har absolut inget att skriva så jag antar att vi antagligen ses senare idag i ett tidsinställt inlägg eller inte. Annars skriver jag imorgon !

Dagens köp:

cover all mix - kick
plattång - clas ohlssons

Ingen kommer undan

Bjuder på lite låtar nu innan jag ska sova, eller ligga och vänta på att mobilen ska ringa så att jag kan säga godnatt till Olle.
Godnatt ungdomar, gamlingar, djur och sniglar.
lite överredigerad, orkar inte bry mig.

elektropop brushan vi kör elektropooop hela stockholm

Tror nästan att pappa beställt denna färgen på lörhåret..
lite för mörkt - oh shit.

Tidsfördriv - i love you.

när man egentligen bör göra läxan gör man det här istället, stabilt ?
klicka här för att snacka med datan, haha.

I wanna be all the world to you.

Ibland tar man saker för givet, och tillslut glömmer dem. Men det underbara med det är att återuppleva det man glömt. I början av ett förhållande då man smsar och säger ömma ord till varandra i både text och verklighet all the time, så underbart men så underskattat. För efter ett tag så glömmer man bort dem små söta sakerna och börjar bli van vid varann, man vet att "han/hon älskar mig" punkt. Man tänker inte längre, man tänker knappt alls. Utan när man väl har personen och vet att den alltid kommer att vara dig trogen, stötta dig, älska dig föralltid, Då glömmer man bort allt detta små söta som kan få vem som helst att bli så otroligt varm i hjärtat. Olle och jag har varit tillsammans i 20 månader, ett år och 8 månader - snart två år. Och då är man van, då tänker man inte på att skriva varenda dag "jag älskar dig, jag saknar dig" och sådanna ord, efter ett tag i förhållandet slutar man (inte alla par) med det, bara sådär. Men nyss fick jag ett sms " Miss u ". Bara det gör mig så glad, att bara veta att han tänker på mig just nu, i den sekund jag fick smset. Jag vet inte hur det är i andra förhållanden, ni kanske gullar 24/7 - what do I know ?
Men det bästa med att inte vara "gulliga " mot varandra hela tiden är att man uppskattar de små stunderna då han kysser mig på pannan, säger att han saknar mig, ringer mig och frågar om jag somnat - alla de sakerna som kanske de flesta par tar som vardagsmat. Jag kan hata kärlek ibland, jag kan bli avunsjuk, orolig, ledsen, arg, sur, känna mig bortglömd. Men det kvittar vad jag än är -sur, arg, ledsen. Om jag får en liten kyss på pannan, ett sött sms, eller en mening - tre ord. Det får mig att smälta direkt och bara tänka på nuet, allt försvinner runt om kring. Alla känslor stelnar och den ända känslan man känner är hur underbart det är. Det är precis så det ska vara, och jag tror det är det som gör att Olle och jag har klarat oss så länge. Jag kan hata kärlek med hela mitt hjärta, jag kanske hatar det imorgon, om någon timme - men just i denna sekund så älskar jag det.

Monki på väla ?

Imorgon när jag åker inom helsingborg ska jag banne mig inom väla, måste måste måste checka monki. Dregglar över deras kläder, gjorde ett collage med några av de snygga kläder monki har på sin hemsida. Såååå snyggt och framförallt mysiga kläder!
Jag älskar mustasch ringen, (stavas mustach, mustash, mustasch så ? )

HÄFTIGT

okej, rubriken var väl lite väl överdriven men rätt fräckt att måla naglarna såhär ? ska ta och testa det nu, får väl hoppas att jag lyckas !
asfräckt.

Nice to, nice to know ya.

Sitter och tar det lugnt, har ätit säkert 10 muffins. När man börjar kan man inte sluta, får baka fler senare eftersom jag ska ha de till "kalaset" på lördag. Imorgon bitti ska jag till helsingborg och checka tänderna - kanske in på väla och bara kolla eftersom de har gjort om. Nu vet ni det, fett.
en låt får ni på köpet, snäll jag är.

jag är en soldat för dig.

Nu ska jag nog duscha, sen får jag gå upp och ta det lugnt. Förhoppningsvis hittar jag min plattång, i värsta fall är den hos Olle - aj aj aj.
Ha det bra mina små ekorrar.

När jag var liten.

Såg nyss en video på VHS, haha. En film jag hade spelat in när jag var liten, ett litet barn på 7 år med rödgrulligt hår och ljus helium röst. Jag kan inte förstå att det går så snabbt, när man ser tillbaka på filmen har jag sprungit omkring i myskläder i köket och intervjuat pappa och mamma. Hur härligt är inte det ? när man tänker tillbaka så var det otroligt skönt att bara kunna göra lite vad man ville om dagarna.
Uppskatta nuet, för om tio år kommer du längta tillbaka.

Om jag hade haft tålamod och skillsen..

så hade jag lätt målat mina naglar med sånna här effekter !
några av mina favoriter, klicka här för att komma till denna begåvade tjejens youtube kanal. Vilken är eran favorit ?

i'm telling you it is going to be worth it

Nu ska jag baka muffins och göra lite ansiktsmask, hittar inte min plattång och den måste jag verkligen ha ( för er som inte känner mig så klarar jag mig inte en dag utan plattång ). Jag avskyr att ha lockigt/vågigt hår, inte något snyggt självfall så långt ögat kan nå. Nu ska jag börja med mina små muffins, vanligt choklad muffins recept fast med en bit marabou och lite bär i - SÅ OTROLIGT GOTT.

I blessing everyday that i leaving there beside you

Ingen bra uppdatering i helgen heller, vad är det med mig?
Har jag kanske tappat stinget, det hoppas jag inte. Men jag ska skärpa mig så småningom - man har ju sina små "Nu ska jag blogga.. eller nej " stunder. Förhoppningsvis varar denna inte länge. I helgen blir det födelsedags kalas med släkten för moi, det blir antagligen att åka till väla i veckan efter och handla lite smått och gott. Nu ska jag äta, men lite bilder kan ni få !

Min jacka !


When you'd scream, I'd fight away all of your fears

Nu håller jag på att stressa men tar det ändå lugnt, knasigt va ? Nu måste jag sminka mig, puss på er.
bild sen början av sommarlovet

På tal om absolut ingenting

flashback, gud vad jag älskar tarzan.

Redigerings tips ?

Redigera en kall effekt med photoscape i 6 enkla steg ?
första bilden: instruktion-som ni ser
andra bilden: före
tredje bilden: efter

it's a history for the one who know, for the one who care

Hemma nu, men ska iväg till Olle senare ikväll istället för att vara själv så därför ska jag duscha och göra vid mig nu så jag kan ta massa foton och sen kanske hinna göra en header eller iallafall redigera en & annan bild och lägga in på bloggen, så nu måste jag gå, men ni får något tidsinställt inlägg sålänge medans jag fixar mig, så ni har något att vila ögonen på.
Get it ? Got it ? Good.

the height of coolness

Nu är jag hos olle, men han är ute och säljer aftonbladet så jag sitter vid hans dator och kollar runder bus-varning. Idag ska jag hem och sen får vi se vad jag gör hemma. Vet inte om jag ska fotografera lite, tror nästan det - OM jag orkar och har inspiration. Men jag får la' se, jag har en del "planer" för den kommande veckan. Den 14:e ska jag färga mitt hår brunt (längtar sönder, tror det kommer bli riktigt snyggt!) , och förhoppningsvis får jag löshår i födelsedags present också. Sen har jag planerat att för mina födelsedagspengar ska jag köpa tonvis med kläder och jag ska tvinga med mamma att följa med mig till väla den veckan jag fyller år. Här ska inhandlas ringar, öronhängen, halsband, nagellack, mysiga höst-koftor, snygga jeans, halsdukar, uppvärmningsbar ögonböjare, tjocka höststrumper, köpa tid hos en frisör som ska noppa och kanske färga mina ögonbryn, t-shirtar i massor och allt vad jag kommer få tag i. Låter bra för min del - men idag ska jag försöka uppdatera så att fingrarna glöder, eller blöder. Vad man nu säger ? Eftersom statistiken har sjunkigt lite nu när jag varit så osocial på bloggen i veckan. Mamma och pappa kommer och hämtar mig klockan två så förmodligen hörs vi efter två.

Jag har aldrig kännt såhär förut.

Nu är jag i skolan, tehe. Segt, men detta skrev jag igår kväll. Ville bara att ni skulle ha något att vila ögonen på typ. Cya tomorrow.

the idea behind your secrets

Satt precis och gjorde en skitsnygg header men sen helt plötsligt så kände jag att jag inte orkade och klickade ner det. Onödigt - ja, lite.
Men jag väntar nog tills jag har fyllt år så får vi se om jag får tid någon gång, jag kanske gör den på lördag med eftersom jag bara ska vara hemma då. Så jag tar det när jag har lust, tid och ork. Men nu ska jag duscha löshåret och även mitt hår, sen får vi se vad jag hittar på. Antagligen får jag sitta och göra tidsinställda inlägg till imorgon, detta ska bli bra med uppdateringen. I'm into it, så nu går jag och duschar. Vill ni ha ett tips med att duscha så använd inte schampoo, ta bara balsam. Det fungerar utmärkt !
Olle kommer nog sen, helt oväntat. Jahapp, bara poff.
Men då får jag snabba mig med att göra tidsinställda inlägg nu, så puss på er !
turkiet, jag saknar det så ofantligt faktiskt.

Brunette

Nu är operation färgning i verk - jag ska bli brunette den 14:e. Men problemet är att jag inte vet vilken färg jag ska ha på mitt och mitt lörhår, what's your point ?

Unplaned moments are always better

Varit otroligt slarvig med uppdateringen denna veckan, men det ska väl ändras - eller ? Iallafall idag, idag ska jag uppdatera så mycket jag kan & orkar. Fast det blir dock inte så mycket eftersom klockan redan är halv sju. Och imorgon ska jag sova över hos min pojke så då blir det inte uppdatering alls, fast jag tror det blir något inlägg på morgonen. Annars kan jag säkert fixa till något tidsinställt inlägg så ni får något litet att läsa iallfall. Visst är det snällt av mig, riktigt fin gjort. Innan idag (efter helvetet) - skolan alltså. Så var jag och pappa och kollade på objektiv i hässleholm. Jag har riktigt svårt att välja, om jag ska välja macro eller fish eye objektiv. Jag menar 5 och ett halvt tusen för ett fish eye ? COME ON, det finns ingenting förutom effekten på objektivet, inte ens en zoom finns. Eller jo, kanske 14 mm zoom tror jag. Men ändå, det sög verkligen och jag blev riktigt besviken. Jag som hade så höga förväntningar på fish eye. Men jag gillar det starkt ändå, eftersom det är så otroligt häftig effekt. Men macro objektivet var också fint, men det kostade 5 tusen så båda objektiven är sådär dyra. Och jag som önskar mig löshår för 1000 kronor med, så jag måste välja. Och då väljer jag att önska mig löshår och önskar mig objektiv till julklapp, och på den tiden får jag tid att komma på om det är macro eller fish eye som jag vill ha. Tänketid - always good to have.
Tänkte på det också, tycker ni att jag har förstora bilder på bloggen ? För jag tycker det är fint eftersom man ser riktig effekt då än små fesna bilder. Men vad tycker ni ?

RSS 2.0