Har fått mina blueIllume tandborstar nu!

Nu är dem här, har precis testat en. Får se om resultatet syns efter ett par försök. Idag sover nog Olle hos mig igen och antagligen ska vi inte göra någonting speciellt, kanske baka lite senare ? men nu ska jag fortsätta va med Olle, känner mig lite halvt osocial. Men jag uppdaterar imorgon igen. Ha't bra dude's

sås

jag gillar sås / olle

Im gonna get there.

But now im gonna get to bed, godnatt !

Brunette eller blond

bilden till höger där jag är brunette är bara för att visa er på ett ungefär hur jag ser ut i brunt hår. Imed att jag haft det förut. Vad tycker ni ? Ska jag färga mörkblondt som bilden till höger eller ska jag ha kvar mitt blonda hår ?

lucky can't be found in a box

1. Läxa - Done
2. Beställa blueIllume tandborste - Done, faktiskt 3 st
3. Städa rummet - eh.. undone
4. Träna - Sitter i träningskläder nu så im on my way
5. Göra ny header - kanske senare ikväll när jag har tid över
6. Duscha - undone, gör det efter träningspasset
7. Göra ansikts mask - undone so far
8. Mer läxor - undone
2 och en halv punkt klar, känns rätt smart att gå efter en lista. Nu ska jag bränna fett, hörs senare !

Bara för att jag gillar listor..


Some day you'll walk tall with pride

Måndagar suger överdrivet mycket, men det är rätt glatt ändå eftersom man har mycket att prata om sen helgen så det blir inte lika dött som de andra skoldagarna (thak god for that) - Nej, skoldagarna är inte döda, lite liv är det ju alltid. Mycket roligare nu när vi bytat byggnad, men för er som inte känner mig så har ni typ no idea om vad jag babblar om så det är nog bäst att jag slutar babbla.

Kinamix & pojkvännen.

Idag ska vi äta kinamix, som förövrigt är en av mina favoriträtter. Kan man annat än att älska den maten ? Senare kommer Olle, min pojk. Så sover han här och imorgon är det skola igen, såklart. Hoppas det regnar imorgon så vi slipper vara ute på gymnastiken. Men nu ska jag gå, vi hörs senare imorgon eller imorgon-morgon !
bild i repris

Det är svårt att älska men svårare att inte

random bilder, från igår. Jag vet att ni gillar't. Nu hörs vi inte mer idag skulle jag tro, men imorgon kanske !

Ju mer jag hatat kärlek, ju starkare har känslan blivit

Tills döden skiljer oss åt.

'

Favorit frisyr ?

Den frisyren idag, så otroligt fin den var. Inte för att vara ego-boost eller skryta och verka som värsta bimbon som "är så snygg och ingen kan mätas med henne" men idag var jag riktigt fin i håret. Bra att erkänna att man ser bra ut ibland
Men jag tänkte dela med mig av hur jag gjorde. Först delade jag håret i mittbena, vilket inte var så svårt för mig imed att jag egentligen har naturlig mittbena. Sen lockade jag håret men bara i luggen och det främre håret. Så det fick en liten "filmstjärne-look" gillar det starkt och kommer använda mig av den frisyren mycket oftare. Testa gärna - jag hatar mitt bena och tycker att det ser hur mesigt ut som helst på mig, men detta funkade faktiskt!

Sick'n'tired

Jag är riktigt trött och en aning sur, fråga mig inte varför. Jag orkar inte gå in på personal stuff on tha bloggish. Hoppas jag somnar och vaknar lite gladare än vad jag är nu. Tänker bara på morgondagen, är lite nervös. Nu sitter jag förövrigt i min onepiece och segar sönder. Bilder från bröllopet kommer. Ska bara lägga in 2 inlägg till sen hämtar jag kameran. Så vi hörs om någon minut, sicket liv jag har.

Så här ser jag ut idag.

hörs ikväll tror jag !

I hate to turn up out of the blue

Nu ska jag göra läppstift själv eftersom jag kom på att man inte kan köpa det på apoteket eller by london idag för det är lördag - suck's.
Nu ska jag också ladda min kamera sen ska jag fota lite och lägga ut här på hur jag ser ut idag, låter väl fint. Så nu måste jag rusa, sticka, dra, gå, springa, jogga och allt vad det är. Nej, jag ska lägga undan datan bara - så jag kan fotografera.
Längtar efter min kära jacka !

Fix, fix, fix

Nu är det morgon och förmodligen är jag vaken och stressar som en galning, eller inte. Jag vet faktiskt inte för jag skrev detta igårkväll. Men anyway så ska jag göra en liten check lista så jag kan kolla in här på morgonen vad som finns och göras.
  • Locka löshåret
  • Köpa läppstift & hårinpackning
  • duscha
  • platta håret och i med löshåret
  • sminka mig
  • packa till kvällen
  • hitta kläder och smycket att ha på mig
  • måla naglarna
  • uppdatera minst ett inlägg på bloggen
Hoppas jag kommer ihåg att titta in här nu, men ni får ha det bra denna morgon så hörs vi senare idag !
ciao m8's !


En kyss av dig får mitt hjärta att slå extra slag.

Nu slutar jag uppdatera ikväll, jag orkar inte mer och eftersom det är så otroligt tråkigt just nu så ska jag titta tv och sen se om jag kan somna. Känns en aning tveksamt, varför vet jag inte. Men any how så uppdaterar jag lite imorgon.
oredigerad bild på köpet, hur great är inte det ?

Gott folk, glöm inte !

att bli medlem på denna sidan för att få fler besökare, lätt och enkelt !

Varje dag ställer jag mig samma fråga.

orkade inte vara ute så länge, var inte direkt foto väder. Men imorgon ska jag på bröllop. Så på dagen får ni bilder på lite allt möjligt, senare på kvällen lägger jag in från bröllopet, kan bli fint.
Vi hörs senare dude's.

Fotograferings dag ?

Jag tänkte gå ut och fotografera lite idag så ni kan få lite smått och gott att titta på ikväll. Låter väl lite sådär awesome ? Hörs !

jag ville inte va den som blev kvar

Nu känner jag hur mina ögonlock hänger och det är otroligt frestande att blunda. Men det får bli efter detta inlägget.
Gjorde en snabb bild bara för att jag har as tråkigt.
Miffat hjärta, min kan är sjukt underskattad & efterbliven. Man märker riktigt på bilderna hur han vill bort ifrån mig.. men vi elskar varan ändå
natti !

Bli en bra bloggare/bloggerska ?

Jag kan ju inte säga att jag är sveriges stösta bloggerska med 200 000 besökare som kissie kan. Men jag kan säga att jag är erfaren, på sätt och vis. Jag har bloggat på 3 bloggar sen Maj 2010 och det är lite mer än ett år. Så jag kan åtminstånne säga att jag vet en del. Vilket får duga for now.
Jag ger ett ett tips idag, så får jag se om jag gör ett tips två någon gång. Varför inte ?
1. Lockande rubriker.
Jag har personligen inte testat detta (personligen.. lät rätt proffsigt). Men skulle kunna använda det senare när jag börjat få fler läsare. Ha rubriker som " Första gången .. " men inlägget kan handla om " Första gången ..  jag var utomlands " Men som ni förstår så dras man till rubriken. Dramatiska, pinsamma och även konstiga rubriker.
"När jag var liten .."  "Jag kan inte fatta det !" eller likande. Hoppas detta blev till någon hjälp !

WOOPAA

Statistiken har höjts otroligt mycket, känns super !

I owe my life to you

Mamma kom nyss hem med en "ELLE" och en "Veckorevyn" tidning - plommon, bananer & blåbär - proviva jordgubb & fläder saft.
Extremt glad, blir alltid så glad när man öppnar kylen och där ligger något gott men ändå nyttigt som tar bort sötsuget. Och jag fick även en mascara i ELLE tidningen så det blev ett litet plus i kanten. Imorgon är det Fredag och veckan har gått så oerhört snabbt. Men på lördag ska jag på bröllop och sova hos kusiner, på söndag ska jag sova med Olle. Så vi får se hur uppdateringen blir, men det fixar sig väl alltid.
Nu ska jag fortsätta titta på dr.phil på tv. Bara för att det inte går något bättre på tv just nu. Hörs snart, cya m8's.
gillar mitt fatass till katt.

Todays-wear

ser lite halv lustig ut på den andra bilden, men det är bara för att kameran inte ville ta kort, så skulle jag sträcka mig för att kolla så det inte var fullt kort på den, och just då klickade det till. Så det får bli såhär.
Första bilden: kläderna jag hade i skolan
Andra bilden: hemma mys kläder

Du bara försvann.

Jag är så himla trött, orkar inte någonting. Orkar inte läxan, orkar inte skratta, inte ens bry mig om läxan. Men det måste jag göra, jag ska snart upp till rummet och läsa sen ska jag sova.
Nu måste jag gå upp till rummet och lägga mig med datan och läxan, kanske ringa något samtal. Vad vet jag, vi får se.
Ni får tyvärr ingen bild idag, orkar inte just nu. Hörs imorgon !

I wasn't joking when I told you you take my breath away.

Sitter och diggar sönder eminem, okej det lät lite sådär halvt töntigt. Men jag har EMINEM-FEBER, okej det funkar bara med bieber-feber. How ever, så ska jag snart baka tror jag, tar med datan ut till köket och lyssna på musik, hur great är inte det ?
Okej nu blev jag helt osugen på att baka, toppen. Men jag ville mest bara göra ett inlägg för att lägga in ännu en bra eminem låt på bloggen. Så here it is.
"We touch, I feel a rush. We clutch, it isn't much. But it's enough to make me wonder whats in store for us. It's lust, it's torturous. You must be a sorceress 'cause you just did the impossible, gained my trust. Don't play games it'll be dangerous, If you fuck me over. 'Cause if I get burnt imma show you what it's like to hurt. 'Cause I been treated like dirt before you. And love is "evol" spell it backwards I'll show ya' "

Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano.


I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like. And right now it's a steel knife in my windpipe, I can't breathe but I still fight while I can fight. As long as the wrong feels right it's like I'm in flight - High off of love, drunk from my hate, It's like I'm huffing paint and I love it the more I suffer, I suffocate. And right before I'm about to drown, he resuscitates me, he fucking hates me and I love it. Wait! Where you going? "I'm leaving you" No you ain't. Come back we're running right back. Here we go again. It's so insane cause when it's going good, it's going great. But when it's bad it's awful, I feel so ashame. I guess I don't know my own strength. You ever love somebody so much you can barely breathe when you're with 'em. You meet and neither one of you even know what hit 'em. Got that warm fuzzy feeling. Yeah, them chills you used to get 'em. You swore you'd never hit 'em, never do nothing to hurt 'em. Now you're in each other's face spewing venom in your words when you spit them. You push, pull each other's hair, scratch, claw, hit 'em. Throw 'em down, pin 'em, so lost in the moments when you're in them. It's the rage that took over it controls you both, so they say you're best to go your separate ways, guess if they don't know you. 'Cause today that was yesterday, yesterday is over, it's a different day. Sound like broken records playing over but you promised her, next time you show restraint. You don't get another chance, life is no Nintendo game. But you lied again, now you get to watch her leave out the window. Guess that's why they call it window pane.
Just gonna stand there and watch me burn, but that's alright because I like the way it hurts. Just gonna stand there and hear me cry, but that's alright because I love the way you lie, I love the way you lie.
Now I know we said things, did things that we didn't mean. And we fall back into the same patterns, same routine. But your temper's just as bad as mine is, you're the same as me. But when it comes to love you're just as blinded. Baby, please come back It wasn't you, baby it was me. Maybe our relationship isn't as crazy as it seems, maybe that's what happens when a tornado meets a volcano. All I know is I love you too much to walk away though. Come inside, pick up your bags off the sidewalk, don't you hear sincerity in my voice when I talk. I told you this is my fault, look me in the eyeball. Next time I'm pissed, I'll aim my fist at the drywall. Next time - There won't be no next time. I apologize even though I know its lies, I'm tired of the games I just want him back. If he ever tries to fucking leave again, Im'a tie him to the bed and set this house on fire.

Känsla.

Får en riktig känsla när jag kollar på denna, får rysningar. Så himla bra, gammal. Men ändå så bra.
Tyvärr måste ni klicka er in på youtube för att se den, eller vissa. Vissa behöver inte.

You can't play on broken strings, you can't feel anything.

Slutade klockan ett idag, fett. Nu idag ska jag bara gå runt och göra så lite som möjligt. Kanske bakar muffins lite senare, är extremt chokladsugen just nu. Men först ska jag kolla lite tv och ta det lugnt, sen får vi väl se om det blir att jag bakar eller sådär.
Jag har inget mer intressant att komma med just nu så vi får se om jag uppdaterar lite mer senare !

Fjärrkontroll

Glömde lägga in i kategorin " min kamera " för några dagar sen att jag också har en fjärrkontroll. Som jag kan stå framför kameran och bara trycka på så fotar kameran, så slipper man gå och stå framför en timer och le i 10 sek. Denna tar direkt och det blir bra skärpa, riktigt bra !
gick på 200:- tror jag.

om 7-9 dagar.

Så är min jacka på torgkiosken och redo att hämtas, härligt !
Har nu suttit i kanske 2 timmar och pluggat tyska, kan inte direkt säga att det är min speciallit'e. Men måste man så måste man, nu ska jag upp till mitt rum och läsa min läs läxa. Hoppas det går an, kommer säkert fasta i massa annat gud-vet-vad.
Funderar om man ska ringa något samtal, eller inte ?
Nu ska jag iallafall gå, men by the way så fick jag en fråga om vad blogglovin' var. Det är en sida där man kan hålla koll på hur många som följer ens blogg, man kan samt följa andras bloggar och se om dem uppdaterat eller inte, rätt awesome if u ask me.
Hörs snart igen, om inte så gör vi inte det helt enkelt.

SNART BESTÄLLS DEN !


Bloggtrafik !

Bloggtrafik är en superbra och gratis sida som man kan bli medlem på och få fler läsare för varje dag. Inget kostar och inga avtal. Bara bli medlem så står allt du behöver veta där !
klicka här för att komma till sidan.

Bloglovin' & Plusikassan ?

Två helt awesome sidor båda två. En vän till mig hade problem med bloglovin' för någon dag sen och då tänkte jaga tt man kanske ska testa det, och det är förövrikt en rätt awesome sida. Ni ser länken till höger ovanför menyn i min blogg, där kan ni klicka in på min bloglovin' och följ den gärna, jag följer gärna er !
Och Plusikassan är också en helt aweosome sida för er som vill tjäna lite kash ! Ni ser en länk ovanför bloglovin' länken.

Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

Tisdag-avklarad, imorgon blir det förhoppningsvis mycket bättre. Vi slutar klockan 1 ( HAPPYFACE ) och vi har rätt chill lektioner.  Nu ska jag fixa och lite sånt med bloggen och på någon sida, gör ett inlägg när jag är klar. Puss !
rätt gammal, eller halvt.
Och extremt suddig, men det får duga !

Hej jag heter Cassandra

och jag har ångest.

helt slut

Nu ska jag va på datan och ta det lugnt och jag orkar inte uppdatera mer för idag så det får vara enough nu. Vi hörs imorgon, tack & hej.
oredigerade och halv knasiga bilder, hih

Länkning till er bloggare.

Jag fick nyss en kommentar angående om jag ville länka henns blogg, men tyvärr så gör jag inte det. Eftersom jag bara använder länkningar i tävlingar eller liknande, kanske senare i tiden kommer jag länka till bloggar. Men just nu så känner jag att jag inte vill det. Men tack för kommentaren ändå !
ville ta upp den här eftersom jag vill att resten av er ska veta det också så jag inte får fler kommentarer om just den saken. Tack ändå peep's !

Höst jacka ?

Jag hittade en del höstjackor på nätet, vilken tycker ni är finast ?
Jag diggar den i mitten, mysig men ändå snygg. Är lite halvt utjatat med skinnjackor. Eller vad tycker ni ?

Header ?

Jag fick en fråga angående hur man lägger in en header, och det är faktiskt rätt lätt när man väl klarat av det en gång. Jag kan allt helt utantill nu. Men eftersom det är ganska så svårt att förklara med text så får ni titta på denna videon, han förklarar allt ni behöver göra.
Checka in hans sida också, där finns tonvis med tips och trix man kan göra med bloggen, jag har tagit hjälp därifrån en hel del.
Här har ni länken till där ni kan se klippet där han förklarar hur ni gör och här har ni länken till hans hemsida. Hoppas ni klarar det !
Tack för frågan !

Inte nu igen.

Jag känner igen den här känslan, den känslan jag har fruktat under all tid sen senast jag hade den. En känsla som inte innehåller illska, lycka eller någon annan bekant känsla förutom sorg. Tomhet, jag känner mig helt ihålig och allt gick för snabbt. Jag vet inte varför jag reagerar så starkt men jag antar att det är för att jag nästan vet vad som kommer hända, fast än jag vet att det inte kommer hända. Jag avskyr den här känslan, jag förstår inte någonting. Jag vet att du gör ditt bästa, och det räcker mer än väl. Det är mig det är fel på just nu, det är jag som låter känslorna flöda alldeles för mycket. Jag vill inte vara till besvär för dig, jag vill ingenting annat än att du ska vara lycklig. Jag vill kunna lyssna på sorgsen musik utan att börja huckla mig av gråt, jag vill kunna sätta mig ner och bara ta det lugnt och tänka utan att bli ledsen och yr. Men jag är rädd för att gråta, jag är rädd för att vara ledsen. Men jag är inte vek för att jag gråter, jag gråter ju bara för att jag försökt hålla borta tårarna och försökt vara stark & modig så länge, för länge.
Jag kan inte skriva mer nu, men det får vara så. Ännu en dag i skolan, shit inte nu igen.

those simple words hit so hard

Hej, nu blev det att jag satt här igen. Olle köper godis, haha det känns som om ni får den uppfatningen att jag är den über lata i vårt förhållande. "köp godis till mig" typ, men nej. Så är det fatiskt inte, han träffar kompisar då & då och då nöjer jag mig med att vara här och blogga lite smått och vara för mig själv lite. Hellre att han träffar lite kompisar och jag får tid till mig själv än att vi är med varandra 24/7 och gör ingenting och blir uttråkade, right ? Sen kan man inte hitta på saker hela tiden men ni förstår vart jag vill komma.
Just nu har jag ont i högra sidan på min nacke, känns som jag börjar få nackspärr så det är lite mindre bra. Kvällen har bestått av fotbollsspelande, mys, skratt och lite sånt där. Jag och olle spelade " turnering " på hans gräsmatta. Jag förstår att ni tycker det är så himla intressant. Nu ska jag kolla facebook, för er som vill veta vad min facebook är så kan ni söka på : cassi persson
AAA min fot har somnat, måste väcka den med. Puss !

" To find ourselfes we must first lose ourselfes "

Nu blir det nog med uppdatering blir kanske imorgon men skulle inte tro det, nu ska jag vänta tills olle kommer hem sen vill jag mysa och berätta för honom hur otroligt fantastisk han är. Visst är det rätt så gulligt ?
Vi hörs någon gång, hoppas ni gillade kategorin och glöm inte att kommentera om det är någon fråga. Vad som helst, anytime.
Bild från arkivet.

Ge mig !

ge mig : Fisheye-objektiv - 8 mm - f/3.5 Aspherical IF MC - Nikon F

Min utrustning ?

Jo, jag har en Nikon D3000 Systemkamera som jag fick den 12 september 2010 och jag älskar den. Jag skulle gärna vilja sälja den och mitt objektiv och köpa en ännu bättre kamera men jag får se.
Hur som helst så kommer det en bild på hur den ser ut för er som vill veta eller undrar, jag tror den är köpt på Netonnet men jag vet inte, jag fick den i födelsedagspresent.
Jag har även ett objektiv som man fick till kameran med 55-200 mm zoom.
Så här ser mitt andra objektiv ut, det fick jag i julklapp 2010 och jag är enormt glad för detta objektivet, perfekt om man vill fota natur eller små saker med bra effekt. Som dessa bilderna, dessa har jag tagit med detta objektivet:
Jag har också en bilxt till min kamera, naturligtvis finns det en vanlig blixt på kameran när man får den också men denna är större och kan få effekt på längre avstånd och man kan ställa in hur ljust eller mörkt blixten ska reflektera. Riktigt bra är denna.
Jag fick den innan jag åkte till turkiet i sommras så denna är relativt ny.
Där har ni !

Ny kategori !

Ja, nu har vi ännu en ny kategori. " Min kamera " riktigt uppfinningsrikt namn. Men mer invecklat än "min kamera" ska det ju inte handla om i kategorin, möjligtvis utrusting och tips om kameran samt utrustningen. Lite smått & gott.
Ska göra ett inlägg i kategorin redan nu eftersom jag har fått kanske 3 frågor allt som allt vilken kamera jag har.

Bas, pro ?

Hej, det var någon som kommenterade " Har du pro sak på din blogg ". Jag tänkte printa frågan och lägga upp den som bild här som jag normalt brukar göra men Olles dator gillar inte mig.
Men svaret på den frågan är : Nej, jag har inte pro saken. Om jag uppfattat din fråga rätt. Den rutan till höger om bloggen när du loggar in på blogg.se där det står Uppdradera din nuvarande medlemsnivå är Bas. Uppgradera till PRO.
Men nej, det har jag inte för det kostar, och jag har ingen lust att betala för att blogg. Tror det är få som fakstiskt skulle tycka om det.
Men där hade du svaret ! tveka inte om att fråga vad om helst. Jag svarar alltid ärligt och så fort jag ser er fråga så ska jag försöka ge ett så bra svar som möljligt. Tack på förhand sötnosar !
random suddig bild, bara för att ni ska ha någonting att titta på !

Jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Hej, nu är det fredagsmyyyys. Hemma hos pojkvännen och vi har änsålänge hunnit äta och spelat en runda kort. Snackat och bara mått allmänt bra. Nu är han ute med josip och jag pallade inte hänga med, ville bara hålla er uppdaterade, ciao !

They just don't trust what they can't explain


12 september

jag fyller år den 12 september och har redan gjort en önske lista, äh. Dyra saker, men inte så många iallafall !

Levt ut varje dröm, tills ingen finns kvar

Hemma från skolan nu, nu ska jag nog försöka sova. Jag är så otroligt trött och vill inte vara vaken, fråga mig inte. Drömde världens hemskaste dröm inatt.
Ska bara dra mig till köket och göra lite smälta jordgubbar och sen ha lite glass med, sen sova.
Jag vill aldrig förlora dig, jag trodde aldrig att man kunde bli så beroende av en person som jag är just nu. Du är min viljekraft, min livsglädje, lämna mig aldrig, snälla.

You know I'll do everything for you.

Morgon, fett trött.
Olle ligger och sover, ska väcka han om 10-20 min för han måste duscha, han har skolfoto idag serrö. Nu ska jag pysa, hörs när jag kommit hem, puss.

And i do, i adore you.

har inte ork att lägga in fler bilder nu, slut på min uppdatering för idag. Uppdaterar imorgon tror jag, tjenixen ! pff.. tjenixen. Hejdå !
'

Jag är en soldat för dig


Är med olle just nu, härligt att han fick sova här inatt igen ! Men jao, detta får väl bli kvälls inlägget eftersom jag inte vill blogga när jag har olle här, men jag har inget speciellt att skriva, vilket jag har sååå ofta.. ( ironi ) för er som inte fattade, hih. Nu ska jag leava. CHIAO


skolfoto - check

Blev trött på skolfotot, såg helt slutkörd ut. Men nu är det gjort, h-ä-r-l-i-g-t-s-o-m-f-a-n. Nu ska jag väcka min sovande Olle, han sover nu. Då är man lite väl slutkörd kan man tycka, snacka om att han kommer hålla mig vaken inatt. Kommer ett tidsinställt inlägg om kanske två timmar för att hålla er lite uppdaterade eller för er som bara vill ha något att läsa i brist på annat.
Hejdå så länge mina små varelser.

Ingen bild tyvärr, men jag tog kort på frusna jordgubbar idag och det blev rätt fint faktiskt. Bilder kommer i helgen ! 

höst mode ?


Dåligt utklippt men.. ge mig lite pengar till att köpa detta va ?

Can't get it.

Sitter förmodligen i skolan och fattar nada nu, eller är det nu vi har skolfoto, maybe.
OHYES I MADE IT, jag klarade att göra ett tidsinställt inlägg, pff. Hejs.

Skolfotograferings dag - screw you.

Idag ska vår klass fotas, unlike. Men det går väl an, jag lyckas alltid att få ett fult epic smile på mina kort. Förhoppningsvis kommer det inte bli så, men antagligen blir det faktikskt så. Olle ligger och sussar i min säng och jag sitter på kanten med datan, jag tänkte lägga upp en cambild men nä. Denna datan ville inte det just nu, så jag får väl se om ni får någon bild på hur jag såg ut idag senare. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men just nu har jag halvljusa jeans och en svart och beige randig långarmad som är pösig, mys. Vill ju inte ha tight tight på mig när skolfotot tas, ser alla kurvor. Även om det kan vara fint ibland.
Men nu ska jag dra, tror jag. Inte för att jag vill dra eller ska göra något speciellt men jag har inget och skriva så det är lika bra att jag sticker, right ?
Puss.

random bild, oredigerad och det ser ut som jag har gult hår i glödlamp's ljus. HEH

Im off, see you tomorrow m8's

Nu ska jag möta olle, får passa på att sova över så ofta vi får nu. Så yes.
Tänkte testa att göra ett tidsinställt inlägg men jag är efterbliven och orkar inte se hur man gör, heh.
Puss på er.

Jag orkar inte mer.

Första dagen i skolan och jag känner redan att jag orkar inte, men jag måste försöka mitt bästa. Och denna terminen ska bli bra. Det har jag bestämmt mig för, och det kommer gå bra förhoppningsvis.
Det ända jag är ledsen för är att Olle och jag inte kan ses alls lika ofta längre. Sick sick sick .. Imorgon är det skolfoto, förra året hade jag ju världens utväxt och shit vad fina kläder jag hade ( ironi, jag hade en tjocktröja och svarta tights, uppfinningsrikt ). Får se vad jag kan hitta i min garderob, nu ska jag kila för jag är inte på blogghumör idag.
PUSS

10 sanningar ?

1. Min största rädsla är att bli lämnad av min pojkvän, jag kan börja gråta av tanken.

2. Om jag bara äter frukt i kanske 3 dagar så går jag säkerligen ner 4 kilo, men jag har inte vilja eller ork.

3. Jag blir svartsjuk för det minsta lilla.

4. Mina favorit program är "petty little liers"  "top model"  "oprah winfrey show" & "tyra banks show"

5. Jag är otroligt bortskämd, fast jag tänker inte på det.

6. Förut fick jag ångest av att vara ensam, jag fick panik och ville bara sova hela tiden. Men nu har jag lärt mig.

7. Jag tycker själv att jag ser ut som en 6:a fast jag börjar 9:an, eftersom jag har ett runt barnsligt ansikte och är 1.58 kort. Det är därför jag sminkar mig rätt mycket enligt vissa, för att jag vill se äldre ut.

8. Jag har aldrig i hela mitt liv träffat någon bättre människa än Olle Nilsson, han klår allt och alla & är helt enkelt underbar.

9. Jag är känslig när det gäller allt.
En gång denna sommaren hade olle o jag sett en skräckfilm, efter den skrämde olle mig lite och jag började gråta. Och när jag väl blir svartsjuk blir jag OTROLIGT svartsjuk, när jag väl blir nervös så blir jag JÄVLIGT nervös. Osv.

10. Jag tycker att jag är söt, men inte naturligt söt.



Med detta slutar jag uppdatera för idag, ville bara ha ett litet tidsfördriv. Tack för alla kommentarer och gud vad statistiken har höjts bara idag, toppen !
Nu kommer Olle snart, cya.


Finns det något jag ska införa eller bättra på i min blogg ?

Ni ser rubriken, frågar runder lite. Vill ni att jag ska införa mer bilder i bloggen, mer tips eller mer av mitt privat liv ?
Vill ni att jag ska sluta lägga upp om tips eller liknande ?
Vad ska jag göra med min blogg för att just DU ska vilja läsa den ?
Är helt och hållet öppen för all kritik, så bara säg vad ni tycker och var ärliga !


Att du i ditt nästa liv blir en mask


dagens låt kanske ?

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder





få ditt ansikte att se smalare ut ?


det funkar för mig, och man ser definitift mer levande ut !
Det ser slarvigt ut och det ser ut som jag  har skägg på bilden men jag visar bara var man ska ta brun puder för att se smalare ut i ansiktet.
Över käkbenet, även lite under - över tinningarna - vid sidorna av näsan ( ytterst lite ) - och under hakan vid käk benet.
Det funkar för mig, jag har otroligt tjockt och runt huvud, då borde det funka på dig också !

Jag skulle hellre missta livet än att missta dig.

Funderar på att käka lite, fast jag käkade för en timme sen. Fatass gånger tusen. Jag får se vad jag hittar i kylskåpet, har otroligt lågt blodsocker nu så jag bara mååååste ha socker i mig !

får se om jag fottar lite sen

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

Imorgon börjar skolan, 9:onde klass here I come lixom. Men förhoppningsvis går det fort, det gick fort från 7:an till 8:an och då borde detta också gå an. Det kommer antagligen vara den värsta årskursen hittils. Både fysiskt och psykiskt, och inte bara pågrund av skolan men fritiden också. Om det händer något sorgligt utanför skolan så påverkar det vad man gör i skolan. Och om man vill gå ut med rimmliga betyg så måste man skärpa sig med sånt, tyvärr. Men nog snackat om det, jag vill inte tänka på det.
Ikväll tror jag Olle kommer hit och sover, och imorgon börjas det igen.


Slut med uppdatering för idag.

Jag tycker att jag uppdaterat störigt mycket på lite tid idag, så nu får det vara nog. Nu blir det Tv och chill. Cya dude's.

Brutalt.


0.52  - HAHA

Kladdkaka..

Jag är sjukt sugen på något gott så jag får väl leta lite i kylskåpet.. här får ni lite bilder för övrigt !





Den Här Sommaren.

Den här sommaren var dubbelt så bra som den förra, faktiskt. Mest för att jag kommit min älskling närmare känns det som, vårt förhållande har nått en ny nivå. Där man litar på varann fullt ut, förklarar för varandra varje dag hur mycket man älskar varandra. Och det är en helt underbar nivå, måste jag påpeka.
Denna sommaren har jag också lärt känna människor bättre, fått reda på vad vissa människor är kapabla till och hur falska vissa personer kan vara. Jag har även upplevt roliga, spännande & framförallt mysiga stunder. Jag har flera minnen från denna sommaren som jag kommer bära med mig och säga nästa sommar: kommer du ihåg när vi gjorde det där förra sommaren, jag längtar tillbaka !
Nu börjar skolan snart, i övermorgon startar det. Men förhoppningsvis går det fort.


Tre vikt tips

1. Jag läste någonstans, kommer inte ihåg vart. Men jag läste att om man dricker ett stort glas vatten någon timme eller halvtimma innan en måltid så stoppar man i sig mindre kalorier. För när många tror att man faktiskt är hungrig, så kan man i själva verket istället vara törstig. Bra att veta, naturligt också !
2. Även om du sover bättre så går du ner i vikt ( säger vissa, vissa inte ). Om man sover regelbundet 8-9 timmar per natt går man ner bättre än en som sover bara 4 timmar.
3. Och ha i mycket kryddor i maten du äter, chilli tillexempel. Om du har kryddig mat sätter förbränningen igång bättre och snabbare.


VÄRLDEN GÅR UNDER

öronhänge är sönder, smidigt ?
Först den ena fjädern sen den andra, jävla skräp sak. Jag gillade dem så starkt.

fjäder öronhängena på bilden.
Ointressant information, hej på dig !


Music

Lyssnar på lite chill musik, skönt faktiskt. Så nu delar jag med mig utav det, sen ska jag göra pasta med champinjossås sen ska jag ta det lugnt. Kanske ska träna lite senare ?











Hemma i sverige !

yes, jag kom hem för ett tag sen. Saknar vårt hotell och stunderna i Danmark lite fortfarande faktiskt. Sällskapet, de sena kvällarna på hotellrummet med Olle. Vi satt med täcke och spelade kort, snackade, skrattade. Och bara mådde allmänt bra. Första kvällen åt vi på en kina restaurang, buffé. Otroligt gott, kina mat är definitift ett måste för mig. Sen gick vi lite i Köpenhamn och sådär. Sen åkte vi hem och vi chillade sönder hela natten, så skönt !
Igår stack vi till Bakken och var där till klockan åtta kanske ? jag har ingen aning men mysigt var det iallafall. Denna natten som var somnade jag flera gånger om, sen spelade Olle och jag kort och gick ner i lobbyn på natten och köpte läsk och godis, då blev man pigg ett tag iallafall.
Såg på datan att jag fått en del kommentarer angående bilderna jag lade upp, jag är så otroligt tacksam för er respons. Känns hur kul som helst att ni gillade bilderna, så om ni fortsätter så kommer jag lägga upp massvis. När jag har tid och ork naturligtvis.
Ikväll händer inget speciellt, Olle kanske kommer och sover här. Annars sover jag alone, så kommer han imorgon istället. Vi får se vad som händer helt enkelt.
Lite fler bilder, bara för att jag har sånna underbara läsare !



Ego pic's.





ska dra, hörs nog på söndag, annars kanske någongång däremellan.

hur sminkar jag mig ?


Älskar kommentarer, så bara fortsätt !
Jo jag vill inte filma för jag orkar inte, så jag tar det i bild, capish ?

1. Jag tar en bas till ansiktet och smörjer in hela med en mary kay foundation.

 2. efter det så tar jag en mineral foundation som är snäppet ljusare och lägger den på näsan och kinderna så jag inte ser så olivlig ut.


3. Sen lägger jag puder över hela ansiktet så min hy inte ser så fet ut, och för att sminket ska hålla längre.



4. Sen tar jag ett " sun powder ", mitt är från h&m. Och så stryker jag det över kindbenen, och under hakan. Det gör så ens ansikte ser smalare ut.


5. sen tar jag rouge, vilken färg du tycker passar dig och tar den på kindbenen och lite på kindtoppen.

6. efter det tar jag maskara i ungefär 3 lager. MEN jag tar det varsamt så fransarna inte klumpar ihop sig.


7. Sen tar jag en ögonfrans böjare, och en fön. Fönar ögonfransböjaren tills den blir ljummen och sen böjjer jag ögonfransarna. På så sätt blir det extra volym och dem håller dessutom mycket längre uppe.


Och om du ska på fest, så rekommenderar jag att du tar ett hår spray, vilket som helst. Blundar och har stängd mun och sprayar lite lite i ansiktet när du är klar med sminket, då sätter sig sminket och stannar där fast du svettas och dansar.

Tack för frågan sötnos !


Kategorier ?

Det funkade. Nu har jag några kategorier i menyn till höger, checka in dem om det är något speciellt ni vill titta på i min blogg !

You don't deserve my tears

Morgon, tidigt, inte bra.
Var tänkt att jag skulle till Olle tidigt men jag pallar bara inte, vill inte just nu. Så jag sticker vid ett eller något antar jag. Jag är absolut inte på humör idag, jag var inte det igår heller. Så det blir nog inte mer uppdatering. Kanske en dagens outfit eller jag vet inte vad.
Hejdå

Helt, fullkomligt meningslös.


ÄR DETTA ETT SKÄMT ?
jag har länge letat efter en ögonfransböjare som värmer upp sig själv med hjälp av en knapp, ja det finns.
Jag har sett det på Cubus i Kristianstad, och jag tänkte att då måste det finnas på väla också ? why not ? Så jag tar denna i affären och går fram till en i personalen: " ursäkta mig, är detta en ögonfransböjare som värms upp med hjälp av en knapp ? "
- jaa det är den !
Men nej. Antingen så blåste hon mig eller så visste hon inte, men jag vet att det iallafall inte är en som värms upp, jag som såg fram emot att testa, sux. Men jag får väl fortsätta att värma böjaren med en hårfön. 75:- för den saken, inte värt det.


Det här känns inte riktigt rätt.

Hej, jag uppdaterade inte igår, ni vet varför. Jag vill lägga mig ner och somna, vakna upp imorgon. Det hade varit härligt, underbart, fantastiskt, awesome. Men nu ska jag nog lägga mig, sova en stund förhoppningsvis. Jag har nog inte varit så här förvirrad på länge, inte bra.
Vi får se om jag uppdaterar sen, ses sålänge.

Nytt är bra.











En dag på väla är aldrig fel.
- svart och gul randig långarmad : Gina tricot
- rosa trekvarts ärmad : Gina tricot
- blå och svarta skor : bra skor
- halsband : H&M
- vit pösig tröja/blus : H&M
- brun väska : H&M
- 3-pack öronhänge och ring : Kappahl
- stickad rosa tröja : Cubus
- ögonfransböjare : Cubus
- svarta vanliga tights : Gina tricot
- navelpiercing : India
- Bh & string : H&M


Nu ska jag snart gå

så deet får bli ett snabbt inlägg, för jag ska packa ner plattången sen med.
Jag ska till Olle, sen imorgonbitti åker jag hem för att jag och mamma ska till Väla och shoppa, shoppa mycket hoppas jag !
Sen på kvällen kommer Olle till mig och på Torsdag ska jag och han åka till honom och sova där, sen dagen på fredag blir det Bakken !
Men nu måste jag gå, hörs !





just shake me til' you wake me from this bad dream.

Hej folket, idag vet jag inte vad som händer. Ska vänta en stund sen ska jag skriva till olle på facebook, fråga om vi skulle va idag eller hur det blir. Annars har jag inte att säga, så jag slutar skriva. Pappa har tagit sin data med sig till jobbet så kan inte uppdatera som vanligt idag tyvärr. Ni får klara er utan mig ett tag. Jag kanske inte uppdaterar alls mer idag eftersom jag kanske ska till olle. Men vi får se.
Hejdå peep's.

Avundsjuka, Svartsjuka ?

Avundsjuka, det är nog de flesta bekanta med mer eller mindre. Men jag är en av de personer som kan bli avundsjuk på allt och alla. Avundsjuka har inga positiva tankar alls, utan bara tankar som; "Jag vill också se ut så"   "Jag vill också ha en kamera som hon" - Om ni förstår hur jag menar. Avundsjukan kommer när vi ser att någon annan har något som vi inte har, men som vi vill ha. Svartsjuka och Avundsjuka ser inte jag som samma sak. Avundsjuka är när det är något man vill ha, Svartsjuka är när det är någonting man är rädd om. Om tillexempel du är kär i en kille/tjej och den tjejen/killen kramas eller pussar någon annan. Då blir man Svartsjuk, eller de flesta blir det iallafall. "varför kysser han inte mig?".  Jag får Svartsjuka som ett bred på posten när jag har pojkvänn. Jag är otroligt känslig och svartsjukan smyger sig på mig allt för ofta. Det kan vara om han så mycket som skriver hej till en tjej, kramar en annan tjej, skrattar med en annan tjej eller så mycket som pratar om henne. Det gör mig så frustrerad så jag vet inte vad. Men om man är sån som jag när det gäller svartsjuka kan man inte bestämma, då måste man ge lite. Om han pratar om henne, great for him. Det viktigaste är att man vet att just Du är den enda han ser på ett annorlunda sätt, Inte någon annan. Svartsjuka får vi när vi är rädda att mista någon pågrund av någon annan. Jag har ständig rädsla för att någon annan ska få min pojkvänn att bli kär i den personen och lämna mig. Alla ser svartsjuka som en negativ sak, men i själva verket är det bara gulligt. Om min pojkvänn skulle blivit svartsjuk så skulle jag tyckt det var hur sött som helst. Men framför allt skulle jag slutat med det som får honom svartsjuk. För man måste respektera varann. " om han hade gjort så här hade jag också blivit svartsjuk "
Svartsjuk måste man leva med, det går inte att styra även om man så gärna vill det, samma sak med avundsjuka.


I had a dream, I was king. I woke up, still a king.

Nu sitter jag och bara tänker, gud vad skönt det kan vara ibland. Jag brukar vara rädd för att sätta mig själv, tänka och låta känslorna komma. Det känns som om jag kommer bli ledsen, eller förvirrad. Men nu är jag bara tacksam. Med musik i öronen, jag vet inte vad jag ska säga. Jag uppdaterar nog inte mer ikväll, så med detta säger jag att vi hörs imorgon, chiao.

Tänkte göra Kategorier..

Men det ville ta mig fan inte funka, som sagt : Otur - samma med vädret idag, men det är samma för alla er ( mohaha )
Nu tänkte jag ladda ner några Tyra Banks Show avsnitt och sitta och kolla på det och vänta på att min goda pannakotta ska stelna till. Härligt !
Njut av lite bilder nu sålänge så får ni fler senare folks, I'll be back !


flyger högt men jag landar så dåligt

Äntligen har jag tid till datan, pappa var borta längre än väntat och när han kom hem gjorde jag pannakotta, fett gott. Kommer nog en bild på mitt mästervärk senare, har också ätit lite. Jag hade tänkt fixa lite med kategorier senare, om jag lyckas. Jag har haft otur de senaste dagarna. Men nu ska vi se om det vill funka !


en bild från turkiet på manikyren jag fick där, fin i början men eftersom jag badade så slets det så jag fick ta väck. Synd eftersom det bara kostade 350:- där.


River en vacker dröm.

Godmorgon, var egentligen meningen att jag skulle följa med mamma till Lund men jag har ingen ork för det. Därför ska jag stanna hemma, men mamma åker med min moster. Careface för er lixom. Idag ska jag försöka träna, ta magtabletter mot min uppsvällda mage, titta teve i min OnePiece och mysa, äta, göra tonvis med skönhetsmasker. Jag kanske delar med mig av någon här ?
If u want me 2. Men jag kan inte vara på datan igen föräns 4 idag eftersom min pappa tog med sig sin dator och det är den jag är på. Den jag är på nu är kevin & pappas stationära. Så sålänge får ni nöja er, ska komma på ideér till inlägg senare !
Ha't bra guy's.
osminkad bild, live with it.

Nananana ingen vettig rubrik.

Jag såg precis att Statistiken hade sjunkigt något otroligt på bloggen min, så jag tänkte. Ge er ett litet allt i ett inlägg här. Så here u go.
S is for spotify - nej det var inte alls logiskt.
Här har ni min lista med de mest bästa låtarna. Fett or is it ? Hmm nu ska vi se här.. oh fuck. Nu blev det svårt.
Kan ju berätta lite smått om vilken otur jag haft idag ? Som att en viss pojkvän och jag sitter på en lekplats och han kastar spadar med sand, i skon, håret, nacken - awesome feeling. Sen när vi fortsätter gå så får jag för mig att gå i sand. Och jag tänkte inte på att det ösregnade imorse och inatt, och wooops så var hela foten upp till fotknutan nere i kvicksand, fett. Och jag har fått finnar så det ryker, eller nej.. men jag har några som verkligen syns. Tråkigt tråkigt..
Imorgon drar jag klockan 10 till lund, till mormor - som sagt. Jag hoppas på att få shoppa lite med. 
hinner inte mer nu, så jag drar. Vi hörs. Hejdå, haha !
 

Förlåt Förlåt Förlåt

Uppdateringen har sugigt sen jag kom hem från Turkland, my bad.
Men lite bilder kommer här och glöm inte att snart är jag på " blogg-benen " igen. Och passa er då för då ska jag ge er tonvis med bilder och text. Slå det !
Men tillsvidare så ska jag ta det lugnt och försöka hitta inspiration och vilja att blogga.
Njut av dessa bilderna sålänge :







tar typ 3 år att ladda in bilderna här eftersom jag laddar in dem i det största formatet, blä. Jag hatar att vänta..
Men eftersom jag nyss såg " The Fourth Kind " med mamma, pappa och Kevin så måste jag kolla något roligt innan jag går och lägger mig. Annars dör jag, och det vill vi inte.
Puss !

damn.

Jag vet inte var sladden till kameran är, jag blir galen. Jag hittar inte min fjärrkontroll till kameran heller. Tänk om jag glömt dem i Turkiet, panik. Jag hoppas jag hittar den annars blir det inga bilder tyvärr. Imorgon ska jag nog med mamma & moster för vi ska åka tåg till Lund och hämta mormor, hon har opererat bort halva lungan på grund av lungcancer så jag hoppas att den jävla cancern håller sig borta nu. Kanske om jag är snäll får jag handla lite imorgon, var ? I don't know. Men vi får'la se.


I tältet !

Hej, just nu sitter jag i tältet, men olle sover, gulligt.
Igår var det mysigt, vi vaknade. Olle sålde aftonbladet sen hämtade mamma och pappa oss och vi drog till önnestad. Sen satte vi upp tältet, chillade. Åt god mat, chillade, åt fika, chillade, gick till lekplatsen ( bara jag & olle ) och var där ett tag sen när vi kom hem åt vi kräftor och vitlöksbröd !
Sen var vi i tältet och såg film, fast jag kollade inte så mycket. Somnade OM O OM O OM igen. Perfekt med väder för att tälta. Man somnar av att det blixtrar åskar och regnar sönder. Vaknar av samma sak, fast inte blixt. Men det var rätt mysigt ändå. Man ska ju inte klaga när man själv valt att sova i tält !
Och för första gången i mitt liv så vaknar jag inte av att jag är för varm eller för kall i ett tält. Även om Olle och jag somnade i våra One piece och täcke så var jag inte ett dugg kall eller svettig, awesome ?
nu ska jag se om jag kan väcka olle, eller något. Jag uppdaterar senare lite mer, eftersom Olle ska hem till sig sen.. buhu.


GLÖMDE EN SAK

Imorgon åker ja och Olle med min familj till önnestad och har kräftskiva med min släckt och olle och jag ska sova i tält där såatteeee.. ingen uppatering imorgon. Sorry guy's !

if i could, then i would.

Hej, sitter hemma hos Olle nu, har sovit här sen jag kom hem typ. Just nu är Olle ute med Eddie och dem dricker Kaffe.. KAFFE. Jag hade tyckt jag var så jävla fräck om jag drack kaffe, så vuxen you know. Men nej, fy satan vad kaffe är grose. Bara kaffe med socker och grädde är gott.. grädde i överdrivna mägnder. Men jag dricker te, not so bad isn't it ?
Hursom så skulle jag bara visa er att jag lever och bilder och uppdatering ska förbättras till ett maximum. Faktum är att jag inte har laddat in alla Turkiet bilderna i  datan än, och jag ska lägga upp på bloggen när jag blir färdig till det.
Idag har jag och Olle annars käkat på WookHouse. Otroligt gott, men jävligt mättande. Åt även lite sushi där med, har börjat gilla det lite smått.
Bara för att jag inte har några personliga eller överhuvudtaget några bilder alls på olles data så visar jag hur min One Piece ser ut eftersom jag inte hunnit fota mig i den och sådära:
fett ultra super mysig

'til nobody else even fuckin' feels me, 'til it kills me

Nu sitter jag här, har små fixat och lite sådär idag. Imed att jag stack dagen efter vi kommit hem från turkiet så hann jag inte vika in och sortera kläder. Så jag fick göra det nu, måla mammas tå och finger naglar, och jag fick även mina målade ( skriver bara detta så ni kan notera det lite smått i anteckningsblocken ifall ni är rastlösa ).
Nej men nu ska jag.. jag vet inte, jag får väl se vad jag gör. Funderar på & skita i mascaran idag. Ska åka tåget i min jumpsuit, myspys.
ska dra nu, hörs !

Snabbt inlägg

Hej, jag har uppdaterat smått idag, det får vara så. Och nu måste jag på toa så jag kan inte skriva ett långt inlägg med bilder och stuff's nu heller. har varit med Olle och Eddie de senaste dagarna, fett. Nu måste jag på toa.
Bilder kommer kanske sen, får se om jag kanske uppdaterar mer också, notera; KANSKE. Puss

these one's for you and me, living out our dreams. We're all right were we should be.

I love these.




helvetes jävla blogg.se

Skrev nyss ett bra inlägg och så laggar det och allt försvann, klart. Vad annars ?
äh jag ska duscha nu så jag skriver om inlägget sen, puss.

Och jag som bara leta efter någonting som aldrig fanns

Har precis ätit världens godaste frukost ( made by me ) stolt är jag också !
Det blev äggröra och där la jag i kokad korv i skivor och paprika i skivor, sen två frallor. En med koktmelvurst (stavningen ? ) och paprika och den andra skagenröra och till det ett glas apelsinjuice. Jag dör så gott det var. Men tyvärr orkade min mage inte hälften.. men jag tog en tugga av allt iallafall. Jag sitter här och myser i min nya One Piece och funderar på och gå o duscha.. får nog bli så antar jag. Sen ska jag packa till olle, packa ner hans presenter han ska få av mig. Jag vet att han aldrig läser min blogg så jag kan väl lika gärna skriva dem här. 6st kallingar och en One piece. Han fick en svart och jag har en grå. NU ska jag duscha, cya

f5 folks, f5

Om ni inte kan se min nya header så tryck f5. Och framförallt - vad tycker ni ? Jag kommer inte ha denna i all evighet precis men duger denna för the moment ? Jag personligen tycker att det inte är något större fel, bara det att jag tröttnar så otroligt snabbt på mina headrar.. säger man så ? headrar.. lät wierd.
Men any väg så är det rätt mycket som händer nu känns det som, idag ska jag träffa olle på första gången efter att jag varit i turkiet i två veckor. På lördag ( I think ) ska jag, Olle, Mamma, Pappa & Kevin till mina kusiner i önnestad och sova över där eftersom dem ska ha kräftskiva. Jag och Olle ska sova i tält - coolness, haha nej. Det var mitt nya sätt att säga awesomeness. FETT. Sen helgen efter denna är det väl den 12:e Augusti ? Iallfall så ska vi ( med vi, menar jag Olle, jag, Mamma, Pappa, Kevin, Jennifer & Maja (kusiner) Nancy & Henrik (kusiners föräldrar) ) åh vad lång den parantesen blev..
Iallfall så ska vi till Bakken och sova på hotell i Danmark i två dagar, myspys ? Sen två dagar efter vi kommit hem så börjar skolan, wei. Detta sommarlovet har varit det snabbaste jag varit med om.. blö-blä-usch & fy.
Nu får pappa komma hem med frukost TACK.

En liten " hej jag heter cassi och jag låtsas skrika när jag tar kort bara för att jag är så himla cool " - bild


Home, sweet home.

Shit vad glad jag blev igår när sune ( vår katt ) var hemma i huset när vi kom hem, har saknat honom så jag vet inte vad. Han ligger på min arm lite fint och guppar upp o ner för att jag skriver. För er information. Idag ska jag slappa, och sen tror jag jag sticker till olle. Jag vet faktiskt inte riktigt, men vi får la' se. Jag tänkte börja med lite ideér till header och sådär så får vi se om den blir klar idag eller i veckan eller någonsin. Vi får se det också.

RSS 2.0