UPPDATERAR KANSKE SEN.

Knas bild, hihi.
Men nu ska jag ligga och kolla tv och se om jag kan ta mig en liten tupplur. Väldigt sen för att ta en tupplur men careface på det? Jag har en blåsa på fingret sen jag skalade potatis, den gör ont..
PUSS

HÖSTKVÄLLAR.

Idag vaknade jag klockan 05.07 och lyckades inte somna om, jag gick upp ur sängen och tog datorn vid sex ungefär. Jag har varit duktig och tagit ut och satt in i diskmaskinen, skalat potatis, och skrivit en lapp om vad jag ska handla på ullared. Men förövrigt har detta varit en ännu ohändelserik dag. Imorgon förmiddag (i think) möter jag Olle här i Tyringe och sen åker vi in till Hässleholm och dagen efter blir det det underbara, efterlängtade Ullared!
Ullared stuff:
  • Trosor
  • BH
  • Höst-tröjor
  • Linnen
  • Nagellack
  • Tottar
  • Klämmor
  • Smycken ( många många ringar. )
  • Ansiktsmasker
  • Sminkborstar och andra sminksaker
  • Lösnaglar
  • Julklappar
  • Farsdags present (13 November, glöm inte det!)
  • Tjocktröja till mamma
  • Munkjackor
  • Byxor (jeans, leggings osv)
  • Vantar, mössor, mysiga halsdukar
Så står det hittils på lappen jag ska ha med mig till Ullared. Wish me luck, som om jag har råd till allt, pff!

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR HOS HTTP://PEENNYS.BLOGG.SE/

Jag är med och tävlar hos www.peennys.blogg.se, hoppas jag vinner!
Vinsten blir då detta:
gilla gärna hennes blogg på facebook här!

TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG.

Man kan tjäna stora pengar på att blogga. Reklam, videoblogga och så finns det ett bra alternativ som heter Plus i kassan ! Bara följ dessa enkla steg så är du igång !
1. Gå in på länken, där det står "eventuell kanpanjkod" behöver du inte skriva i någonting.
2. Du kommer få mail om hur du aktiverar din inloggning osv, följ dessa lätta instruktionerna
3. Fyll i alla uppgifter som behövs
4. Klicka på bilden nedanför för att komma igång !
Lycka till!

JAG HAR BLIVIT KÄR PÅ NYTT..

IT'S SO FLUFFY IM GONNA DIE!

JAG GÅR BREDVID MEN HALKAR EFTER.



FÖRHOPPNINGAR OCH REGNBÅGAR.

Dagen i sig har varit tråkig, sorglig och seg. Men framförallt seg, klockan är lixom bara 6 på kvällen ? vart tog den extra timmen vägen ?
Nu är det snart vinter och hög tid att spara pengar till julklappar, hektisk tid.
här har ni mig just nu, osminkad med ögonbryn som inte är ifyllda med ögonbryns penna, dö dessa ljusa förbannade ögonbryn.

I LOVE YOU TO THE MOON AND BACK.

Just nu sitter jag i sängen och förjäves knarkar halstabletter, pappas halstabletter för att vara exakt. Jag har tränat en del idag, det får räcka med "en del" träning för idag. Ikväll ska jag nog träffa Jossan en stund och prata en stund, skönt. Nu ska jag ner och göra mat, awesome? nej, för idag orkar jag verkligen inte.

LOVE ME MOST WHEN I DESERVE IT LEAST.

Idag ska jag nog träna, men känner mig lite kraslig. Jag kunde inte somna inatt och vaknade vid sju idag så jag är inte så värst pigg av mig nu.

HISS ELLER DISS?

Dagens Hiss går till :
Youtube: Den bästa underhållaren genom tiderna, man kan hitta oändligt mycket roligt att titta på, man tröttnar inte och det får in nya videor varje dag. Hur awesome är inte det ?
Dagens diss går till:
Olösta konflikter: Jag hatar när man tillexempel blir ovän med en man tycker mycket om och sedan inte löser det, eller att den andra inte är villig att lösa det. Jag klarar inte av att göra någonting om jag har en olöst konflikt. Som igår tillexempel, mitt i natten kunde jag inte sova för att alla tankar riktades till just den konflikten.

HOW CAN SOMETHING SO BAD FEEL SO GOOD?

Jag har växt värk, ligger i min säng, tittar på youtube videor, chattar med värmeljus runt omkring mig - mys.
Imorgon blir det upp och träna som sagt, måstee sova sen så jag är pigg och glad. Nu ska jag gå, kanske uppdaterar sen, annars hörs vi imorgon.
" Våra liv är viktiga, ditt är såklart viktigast. Men mitt liv är också viktigast, för du är mitt liv. "

OM HIMLEN FINNS ÄR JAG FÖRLORAD.


WHATEVER IT TAKES, OR HOW MY HEART BREAKS.

Idag blir det att slappa, ta det lugnt, göra ansiktsmasker och ha en liten skönhets dag. Imorgon var det ingen som hade tid att träffas förutom jossan senare på kvällen så imorgon blir det träningsdag för mig, hade tänkt löpband, övningar osv. Jag hoppas att jag bränner ordentligt med kalorier, träning är trotsallt nyttigt för kroppen. Nu blir det att göra ansiktsmask, kanske lägger upp på bloggen receptet senare ?
visst är jag söt ?

JAG HAR VÄRLDENS UNDERBARASTE POJKVÄN.

Skrev rubriken pågrund av att den är sann, nu träffar jag inte honom förens på Tisdag då vi ska sova över och dagen efter det ska vi till Ullared, awesome ? Behöver lite nya höstkläder minsann. När jag skrev rubriken märkte jag också att världen stavas konstigt, varför ska det vara ett "L" när man uttalar det " värden " ?
Iallafall så blir det mycket uppdatering dessa dagarna skulle jag tro, det hoppas jag iallfall. Jag har lite nya bilder att visa upp och ska kanske påbörja min bloppis, funderar starkt på det!

OLD GOOD DAY'S

det är så otroligt kul att titta tillbaka på gamla foton sen ens föräldrar var unga, snacka om jag jag och mamma hade vissa likheter!

OFF WE GO.

Nu ska jag dra och möta olle, här har ni en bild på dagens klädsel ? lät gammaldags, iallafall.
Uppdatering kommer imorgon, for now im off.

I MAY NOT BE THERE YET, BUT IM CLOSER THAN I WERE YESTERDAY

Tjo bre, vad händer ja0? peace bre
Hej mina vänner, bloggläsare och andra okända personer som kanske nyss klickat in här. Olle sover sönder och jag är glad, jag vet inte varför. Jag ska snart lägga mig och sova eftersom jag inte har något bättre för mig. Jag kände bara för att blogga men tyvär har jag verken bilder eller någon annan information för er så sorry guy's. Imorgon uppdaterar jag kanske på morgonen men resten av dagen blir nog utan uppdatering skulle jag tro. Jag vet inte vad som händer i helgen men jag tror att jag ska sova hos olle till söndag eller måndag. Så uppdateringen framöver kommer vara sisådär men håll utkik för det kanske blir tvärt om ? Nu fortsätter jag kolla Outsiders, tänkte skapa en bloppis? ska fundera, har lite kläder som jag inte använder här hemma.
Ciao amigos.

HELT SICK

Jag är döds-sjuk, ok inget att skoja om men jag är så otroligt sjuk. Jag är svullen i halsen, snorig, host & nysig och bara nasty. Inte bra alls, och olle är också sjuk. Nästan tillochmed lite febrig så han får ligga och vila här hos mig idag, han sover nog här inatt också.
PÅ ONSDAG SKA JAG TILL ULLARED, WOHO !

JAG VILL FÅ KÄRLEK TILLBAKA.

Nu ska jag snart duscha och fortsätta sjuka mig, sen får vi se vad jag gör. Kanske deckar lite halvt i sängen?
Jag ska bara kolla lite svenska hollywood fruar på tv3play. Gud vad kul det är !
jag e efterbliven, I know - you probably know it to.

KONSTIG KÄNSLA.

Jag har en konstig känsla i magen, om det är hunger eller något annat kan jag inte sätta fingret på - usch.
Idag har jag iallfall haft Nationella test prov som resten av niorna på vår skola också haft, 3 timmar åt att skriva på EN uppgift, inte kul alls. Idag ska jag träna, sen får vi se vad som händer - antagligen sova. Mamma kommer inte hem föräns 8 ikväll så jag får antagligen laga mat också, awesome eftersom jag äger på det. Fast disken är ett stort minus på det. Nu kör vi på löpband, sen vidare med armhävningar och situps följt av mag och ben övningar. Önska mig lycka till, det lär jag behöva!
hörs sen pojkar och flickor.
oredigerad lost-min bild, dont judge!

HÄR SNACKAR VI HUVUDVÄRK.

Aj aj vad mitt huvud känns jobbigt tungt, inatt sover Olle hos mig vilket betyder att det inte blir mycket uppdatering. Antagligen är detta sista inlägget för idag. Så vi ses kanske imorgon eller något!

THE BEST THINGS IN LIFE AREN'T THINGS.

Godmorgon, nu ska jag snart bege mig till skolan, jag tror inte jag uppdaterar idag men vi får se !
såhär ser jag ut idag, vanlig o tråkig.

TA MINA HÄNDER, BARA HÅLL I DEM VAD SOM ÄN HÄNDER.

Nu ligger jag här i sängen utmattad och förkyld som fan.
Tjock & svullen i halsen, ont i magen och yr, men snacka om att det genast blir så mycket bättre när man kommer upp till ett nystädat rum. Tack mamma, tack så mycket !
godnatt bloggen.
e hon bäst eller e hon bäst !?

För om det innebär att du och jag
aldrig mötte morgondan
så vill jag veta att du kände om känslorna var sanna
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig

HISS ELLER DISS?

Dagen hissar blir till:

vindstilla väder:
Hur skönt är inte det att komma ut en morgon och känna att det inte är någon jobbig vind som blåser och håller på? att kunna gå och slippa tänka på att håret kommer se ut som en elchock innan man ens hunnit gå till skolan?
Jag tror inte att killar bryr sig så värst men blåsigt väder är ingen höjdare enligt mig och de flesta tjejer skulle jag tro. Men hur underbart är det inte med vindstilla egentligen ? sjukt underskattat!
Mat:
När jag kommer till skolan på morgonen är det första jag längtar till mat. Hur underbart är det inet att ha gått i skolan en hel dag och sedan få veta att " efter detta ämnet har vi mat! "
En underbar känsla, jag älskar mat. Jag vill inte banta eller gå ner i vikt, visst att man har dåligt självförtroende ibland men vem har inte det? ingen är ju perfekt. I love food.
Minnesvärda kvällar:
Ni vet en sån kväll som man kommer säga senare att "jag längtar tillbaka till när vi gjorde det och det den kvällen, det var så kul!" Minnesvärda, lyckade, underbara kvällar som man kommer komma ihåg ett långt tag framöver.
Dagens dissar blir till:
Vissa killar i tonåren:
Tillexempel är killar i min klass - onödiga kommentarer, töntiga läten, och när de tror att de lyckas "dissa" en person. Vissa killar i den här åldern är så otroligt störiga, jobbiga, elaka, fula i personligheten helt enkelt (notera VISSA killar)
Att de aldrig lär sig att kommentarer som "kbry" eller "och ?" inte går hem ? det är bara onödiga och kommentarar som visar att de inte har ett argument tillbaka, så dåliga. Ibland känner man bara för att bitch-slapa sådanna killar så de förstår att " DU ÄR INTE ROLIG, SLUTA SPELA TUFF ".
Betygs galna personer:
Inte för att gå in på privat liv men som för mig, jag är en typisk G-elev och jag har aldrig lyckats ha MVG på ett prov. Jag blir nöjd om jag får G+ eller VG- men människor som säger "fan jag fick bara VG++" eller "Jag var så dålig på detta provet, jag visste inte vad en uppgift var".
DU-ÄR-INTE-GUD, tänk på mig tillexempel? hur kul är det för mig, en typisk G elev att få höra varje gång man haft prov att det är någon som sägar "jag kommer säkert bara få VG på detta provet, fan också". Var glad att du har godkänt? alla kan inte vara störst och bäst, gör så gott du kan och var nöjd du blir godkänd. Det känns oerhört kränkande att höra att andra är onöjda när de bara får Vg när man själv bara fått ett G, alltid.
Tack för mig !

KÄRLEK I PAKET.

Nu är jag hemma, en helt vanlig, tråkig skol måndag är över och nu har jag min "fritid" kvar. Som jag dock ska tillägna åt att läsa ut en bok i svenskan, och lära in glosor. Snälla ge mig en paus ? Vi har iallfall höstlov nästa vecka vilket innebär Ullared med Olle och hans familj, mys, halloween-fest och annat smått och gott. Helt awesome, right?
Nu ska jag kolla lite bloggar, se klart på topmodel sen får jag börja med denna förbaskat onödiga läxa.
Funderar på och inskaffa en hiss och diss? och om jag gör det så kommer det upp en senare, puss sålänge !

SAMMANFATTNING.

Eftersom jag har varit så dålig med uppdatering så ska jag sammanfatta de hela lite mer.
1. Jag tycker inte om det men - skolan tar för mycket av min tid, jag har prov på prov och läxor på läxor. Dag in & dag ut.
2. Pojkvännen, jag har börjat vara med honom varje dag nästan. Jag ska nog inte vara med han så mycket i veckan som kommer men man vet inte.. vi ska iallfall till ullared på höstlovet som kommer på fredag!
okej, den sammanfattningen blev kort, men bra. För jag orkar ändå inte skriva mycket mer än såhär. Jag tar en powernap och väntar på att olle ska komma, still.
efterbliven som jag är så gjorde jag denna failade bilden, ser failarna här o där. Ska ta en massa bilder och göra en BRA sånhär bild någongång, när jag får tid. PUSS

IN A TIME WITH SHATTERED HOPES AND DREAMS.

Olle kommer idag, annars ska jag bara chilla galet. Nu ska jag lyssna musik, sorry för den sugiga uppdateringen men jag försöker hinna med så mycket jag kan !

TEARS WE CRIED A FLOOD

såhär ser jag ut idag.

HELT TOM I HUVUDET.

Jag är jätte seg i kroppen idag, tom i huvudet och en lätt huvudvärk - men det var det värt.
Jag kom hem för en halvtimme sen ungefär, helt själv och idag ska jag inte göra någonting. Äta choklad, dricka juice om vi har någon hemma och bara ta det lugnt. Gott.
Jag har inga nya bilder så ni får nöja er med det, imorgon morgon kanske jag fotograferar lite.

TACK FÖR IGÅR

Tack för igår mina vänner, detta får vi göra om !

ÄVEN HUNDRATUSEN RÖSTER KAN HA FEL

dåligt med uppdatering = fullt upp, läxor, prov, planering. Allt möjligt.
Imorgon uppdaterar jag inte heller eftersom jag inte är hemma då, ska bättra mig när jag fått allt på plats!

IN A PLACE WITHOUT TIME AND SPACE.

Nu lägger jag mig, puh.

FÖRDRIVER TIDEN GENOM ATT SKRIVA ETT INLÄGG.

Ett inlägg om ingenting, eller om allting. Ett inlägg som ni antingen kommer att scrolla förbi eftersom ni inte orkar läsa det, eller så kommer ni fastna eftersom ni har brist på annat att göra - antagligen kommer något av alternativen vara rätt. Jag har just nu gjort min läxa, jag ska göra resten efter att jag har duschat och gått upp & lagt mig i sängen, redo för en ny bra dag. Idag har jag inte mått bra alls, inte ett dugg. En massa tankar, missuppfattingingar och trötta ögon. Jag hade egentligen ingenting alls att skriva, men ändå skrev jag. Tyck synd om mig och mitt ointressanta liv, snälla gör det. (gråter floder i hopp om uppmärksamhet)
Nu ska jag duscha, kommer ett inlägg senare tror jag, annars kommer ett imorgon morgon.

MONKEYSTORE

En billig och snygg internet shop, rekommenderas!

HEY HO, LET'S GO.

Håller just nu på med läxan, har väldigt mycket att lära in. Så let's go..

FIX

Just nu ska jag fixa lite i kommentarsfältet såm det ser lite snyggare ut, i brist på annat. Ska snart fortsätta med so plugget, sen städa. Olle kommer senare. Det var väl det mesta änsålänge, ha't bra dude's

PAY NO MIND FÖR INGEN KAN VILJA HA DIG MER ÄN MIG.

osminkad & nyvaken, do not judge.
osminkad & nyvaken, do not judge.

TRUE TRUE.


jag som gjort bilden, och även tagit bilden som är i bokstäverna, stolt chey.

JAG HAR VARIT OCH VÄNT I HELVETET.

Jag vet att gårdagens (tidigt tidigt imorse) inägg blev lite, onödigt ?
Hur som helst så vart natten otroligt förvirrande, rätt rolig, men konsiga känslor här & där. Idag ska jag väl inte göra mycket, så lite som möjligt. Känner för att lägga mig och sova, men jag är inte ett dugg trött, vilket jag borde vara eftersom jag vaknade vidn 4 inatt och kom hem halv 6. Jag har inte kunnat sova sen dess. Jag tog lite bilder på de fina frostet som kommit i morse, de blev lagom bra. Men nu laddas kameran så sen kommer en bild på "dagens outfit" vad du nu vill kalla det.
peace.

Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag uttrycka det i klartext
Du spela mina nerver ut tills dom brast
En cancer i röven vart jag än satt
Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsäkring går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart


SJUK NATT.

sjuk natt kan jag bara säga.

MÄTT, NÖJD, OCH GLAD.

Lite sköna låtar, nu blir det inte mer uppdatering. Puss på er!

JAG VET ALLT OM DIG.

Lite bilder jag tog förut, nu ska jag ta det lugnt och äta efterrätt snart.

HAR ALDRIG TRÄFFAT NÅN SOM DU.

Blogg.se fuckar så jag kan inte ladda in mina bilder, så nu är jag otroligt jätte super sur. Men jag fick iallafall reda på att jag kanske ska till Ullared på höstlovet med Olle och hans mamma, great! Jag ska testa att ladda in bilderna senare efter jag har ätit, det blir taco med a lá familia ikväll. Mysigt.

TIOTUSEN METER UPP I LUFTEN SER JAG ALLT SÅ KLART.

Nu är jag hemma efter en otroligt mysig kväll med den bästa personen i världen, Olle Nilsson fixade en otroligt mysig kväll bara för oss två. Först var det tänkt med bio men vi ångrade oss, bio är segt. Så vi gick ut och käkade sen gick vi hem och tyvärr somnade vi båda två (för lite sömn i veckan). Vi vaknade 2 timmar senare av att Eddie ringde klockan 10 på kvällen. Så vi gick ut med han och snackade och bara var. Vi gick till Statoyl och köpte läsk och choklad. Sen när vi kom hem laddade vi ner en otroligt awesome film som heter "F". Den rekomenderas starkt av mig. Efter en film och mys somnade vi som stockar, vaknade vid halv tio i morse och gick ut & sålde aftonbladet sedan köpte vi chokladmjölk på kvantum. Mysig dag helt enkelt.
Idag ska jag vara hemma, dricka kaffe och träna satan. Det känns behövligt.
Kommer såklart fotografera åt er läsare också!
Du har klarat det en gång, du kan klara det igen.

KROSSA ALLA FÖNSTER.

Morgon, blir ingen uppdatering idag. Men en jävligt bra låt kan ni få!


DET LÖSER SEJ.

Jag ligger i sängen och pluggar för fullt, hinner dock inte med att plugga på so provet så det får vänta till lördag. OM jag nu kommer orka ens, vilket jag inte tror. Jag ville bara säga godnatt.
bild sen Turkiet i sommras, saknar det !

MIN MUN VILL HA DINA LÄPPAR.

Nu är jag hemma, har varit det ett tag.
Dagens 'to do' är att: Läsa läsläxa + läslogg, kunna so papper + plugga till so provet nästa vecka, plugga engelska glosor.
Det blir mycket plugg så att säga men imorgon är det Fredag, det får bli som en belöning.
Du kommer döda mig för bilden, men det bryr jag mig inte om.
Jag älskar dig mer än det finns stjärnorna på natthimlen, jag kan inte begära något mer här i livet bara jag har dig. Du ger mig kraft och styrka, du accepterar mina val och stöttar mig genom allt livet kan erbjuda. Och du är allt jag behöver.

JAG GLÖMMER ALDRIG DINA HEMLIGHETER.

Klicka på bilden, så kommer ni till min lisa - bara för att variera lite här i bloggen. De flesta bra låtar är överst resten längst ner är lite "lojj" låtar, men rätt många bra där också!

VAD FAN?


TRALALA LILLA MOLNTUSS, KOM HIT SÅ SKA DU FÅ EN PUSS.

Det blir ungefär två inlägg ändå, bra va ?
Olle sover här inatt, imorgon tror jag också. På Fredag kanske vi ska på bio, ska bli mysigt! Jag håller på att lägga in mina favorit låtar i en spotify lista så ska ni få ett smakprov på my taste. Kommer lägga in den här sen, listan då. Puss på er mina molntussar.
De bytte mening, bytte ord, de bytte känslor. De bytte nummer, bytte  kyssar, de fick inte nog av varann.
Bytte nycklar, bytte kläder, bytte tankar. Bytte kärlek, bytte ringar, ville vandra tillsammans, tillsammans.

PASSIONERAT MEN OKONTROLLERAT.

Nu skriver jag ett inlägg såhär på morgonkvisten, bara för att säga att jag inte kommer uppdatera mer idag. Det tror jag iallfall inte, puss.

HUVUDPERSON I MINA SÄMSTA MINNEN.

Jag orkar inte någonting, jag har ingenting att göra heller - förutom att plugga. Så jag borde inte skriva här, jag borde sitta och skriva stöd ord, skriva glosor, läsa texter. Men do you know what? jag ORKAR inte.
Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar


FÖRSTÖRD.

Hemma, trött, nere utan rimlig andledning - same as yesterday.
såhär ser jag ut idag.

SKOLAN ÄR SEG, CASSI ÄR TRÖTT.

Sitter på svenska-lektion nu och skriver en dagbok, segar sönder tillsammans med mina fuckade klasskamrater, förutom jossan (hon e snel). Nu ska jag fortsätta, die.


SCREW YOU GUYS I'M GOING HOME.

Jag har übertråkigt och rent av avskyr Tyska språket, usch och fy på det. Imorgon kommer jag få fullt upp med läxor med Tyska, svenska, matte och säkert NO också - sucks to be me. Nu tar snart batteriet till datorn slut så då får jag nöja mig med sugiga spel på min sony ericsson knappmobil för tillfället efter som min ska på lagning, min andra x10 mini pro. Nu ska jag sluta tråka ut er, puss.
upp&ner
pappas bröllopspresent till mamma: glas-nalle + text. Gullig!
kattfan, älskar dig.

12 timmar mörker sen 12 timmar ljust.

Ny header, tryck F15 om den inte är synlig.
Jag ska snart upp och chilla lite, ligga och lyssna på musik. Göra glosor på glosboken.se - sux big time.

I couldn't stay away, I couldn't fight it.

Jag vet att jag inte skrev mer inlägg igår, jag hann helt enkelt inte. Nu är det en ny början på en ny vecka, nya läxor, nya prov. Lite plus i kanten är att det är en dag närmare fredag och att jag hoppas på att få sova gott inatt, har jag tur blir jag så pass förkyld så jag kan stanna hemma. Man kan ju alltid hoppas, right?

Länge leve du min vän.

Jag ska duscha nu, får se om jag fotograferar. Om jag hinner gör jag - ta det som de kommer.
Jag blir hög av din kärlek, och berusad av din närhet

Att hoppas gör saker oftast värre.

Nu ska jag snart upp och lägga mig, spela lite på mobilen eller kolla någon film på datorn kanske? imorgon bitti bär det upp för att fotografera och redigera. Sen på efter(eller)förmiddagen så ska jag kanske med Olle och hans familj och käka hos hans moster, mys pys. Olle kommer och sover hos mig imorgon också, vilket jag ser fram emot!
en halv muppig bild sen jag var blond.

Jag har försökt, och jag försöker igen.

Nu ska jag banne mig svara på alla era frågor, håller på just nu. Men blir nog inte klar föräns senare, så håll koll dudes !

tårar och några jobbiga månader väntar.

Jag skrev just ett inlägg som precis nästan var klart så kommer mitt jävla pekfinger och utan förvarning råkar klicka på tillbakapilen och så tryckte jag fram allt igen men nej, då var det borta - mitt fina inlägg. Idag blir det kanske svar på frågestunden om jag orkar, är sjukt trött då jag la mig halv fem inatt och gick upp halv tio för att gå ut med ozzy (olles hårboll till hund ♥) och köpa 2 chokladmjölk på Kvantum medans Olle var ute och sålde tidningar, rätt mysigt. Jag har tyvärr inga nya foton att visa idag, imorgon tror jag kan går ut och fotograferar lite, förhoppningsvis. Jag ger er iallfall lite bilder idag, repris eller sådär
.
ozzy, en sjukt söt sak.

leve sommaren, den som kom och gick igen.

Sitter och lyssnar på veronica maggio och njuter av hennes underbara texter, okej det gör jag inte. Men jag älskar hennes röst och hennes låtar - ska banne mig ladda ner en massa veronica musik nu bara för det. Jag kan inte få nog. Men annars vill jag bara på minna er om min frågestund och att jag lever, lite sådär som jag brukar göra?
Länge leve längesen, som jag minns det var det lätt. Även när jag trillade omkull. Länge leve du min vän, du som alltid följt mig hem - Nykter eller alldeles för full. Snön är vit som den var förr, när vi bodde dörr i dörr. Men det va så längesen ja, det va säkert längre än: Sju sorger och åtta bedrövelser sen, så längesen, så längesen. Du kommer nog aldrig mer vara min vän, det va för längesen sen, så längesen, så längesen.


Sittin' on tha säng.

Ye, that's right. Jag sitter på sängen med Olle och vi har precis ätit glass & risifrutti gott gott. Idag ska jag tat' chill, plugga och förövrigt vara med Olle såklart. Det kommer ett inlägg senare, puss på er.
ser jävligt äcklig och översminkad ut på denna bilden, men det är den ända "okej:iga" bilden jag kan ge er just nu.

JAG ÄLSKAR MITT MENINGSLÖSA LIV, HUR ÄR DITT LIV?

Jag lagar världens bästa mat.
Men det var inte det jag skulle säga med detta inlägget, med detta inlägget ska jag säga godnatt - ses imorgon kanske. Eller hörs kanske man ska säga.
Jag sitter och läser, från sida 5 till sida 64 ska vara klart till imorgon. Jag är dock på sida 13. Men jag får snabba mig, annars får jag ta på håltimmen imorgon. Men vi hörs imorgon bloggish. Och sötnosar? ni glömmer väl inte min frågestund här: http://cassandraperssons.blogg.se/2011/october/fragestund.html - klicka klicka klicka ask ask ask!


Blir alltid sådär vemodig när saker förändras.

Nu gör jag köttfärs sås A lá Cassandra - the best ever.
Jag sår för maten idag, mamma far hem vid sju och jag är hungrig, dax att ta tag i saker och ting på egen hand va?
Köttfärsen sjuder och spaghettin är på gång, sen har vi en 4 personers måltid. Moí, Kevin, Olle och lite till mamma senare när hon kommer hem. För er som inte vet (vilket är många) så är Kevin min tvillingbror, japp. Jag är faktiskt 13 minuter äldre så sug på den sucker. Rätt logiskt - suga, sucker. Gud vad jag är rolig, eller självgod..

Dagens

Nu ska jag möta Olle, puss på er!

Mina skor?

mina skor:
är köpta på skopunkten för 399:- !

Jag vill gråta utan att skämmas inför dig.

Nu är jag hemma efter en lång skol dag, har precis kollar top model. Nu ska jag göra glosor tills jag kan allt sen ska jag göra hamburgare eftersom mamma inte kommer hem föräns sent. Så uppdatering tror jag inte att det blir gott om idag, men vem vet?
Du beter dig som jag inte finns i ditt liv längre, som om jag inte har några känslor. Du beter dig olikt dig.

Grattis mamma!

Nu ska jag sminka klart mig sen ska jag in och sjunga för mammi, mysigt faktiskt. Efter skolan ska jag till hemköp och köpa tårta så blir det lite födelsedags mys på kvällen. Olle sover även hos mig så jag får se om jag uppdaterar som jag ska!
Grattis på födelsedagen mamma, jag älskar dig!

Ha överseende, jag är svag.

Nu ska jag passa på och säga godnatt, jag ska hinna göra lite glosor och kommer antagligen somna så varför inte säga godnatt nu? Imorgon bitti ska här sjungas för mamma, hoppas hon blir glad för presenterna jag köpt åt henne!
imorgon har även jag och Olle 21 månader, ett år och 9 månader. Snart två hela år - det är så sjukt hur tiden går fort, men jag älskar dig fortfarande lika mycket som för 21 månader sen, om möjligtvis inte mer.

New shoes

Sky hög klack, 9cm lång cassi - hej på er !

Slut med uppdatering för idag

Hörs imorgon guy's
Glöm inte frågestunden !

Ansiktsmask DADADAM


den första ansiktsmasken: ta 3 teskedar malda kaffebönor och häll i dem i en skål där du vispat äggvita
bra för: huden blir stramare och det torkar ut finnar och rengör huden
den andra ansiktsmasken: 3st jordgubbar (inte frustna och om ni nu har frustna i kylen så värm dem i mikron) mosa dem och lägg i dem i en skål tillsammans med 2 teskedar vispgrädde och 2 teskedar honung.
bra för: huden återfuktas av honungen (bra för torr hud) och jordgubbarna och vispgrädden gör huden fast och mjuk.
There you have it! Mobba inte för hur dem ser ut på mig!

Frågestund ?

FRÅGESTUND FRÅGESTUND FRÅGESTUND FRÅGESTUND FRÅGESTUND FRÅGESTUND FRÅGESTUND FRÅGESTUND
Dax, vad vill ni veta om mig ? Kommentera detta inlägget så svarar jag på frågestunden så snarast som möjligt! Jag har aldrig haft någon frågestund på denna bloggen så ni nya läsare kanske undrar en del ? jag lovar att vara 100% ärlig på alla era frågor !
Den som frågar bäst fråga får en länkning!

those simple words hit so hard

Sorry för att jag inte uppdaterade mer igår men jag åkte till hässleholm hastigt för att sova över med Olle & Eddie så jag hade helt enkelt inte tid. Men idag kommer ett inlägg senare skulle jag tro, om ansiktsmasker - tips - och hur man gör ansiktsmasker. Lite sådär "tjejigt".. Igår vart jag iallfall med Eddie och Olle och sov hos Olle. Vi var ute och gick, snackade, spelade wordfeud med varann och lite sådär. Typisk mys kväll , yea. Jag har inget att skriva just nu förutom att jag snart ska hem och jag tar Olle med mig, jag kommer uppdatera sen, lovar. Men ifall jag inte hinner eller inte har möjlighet så skyll inte på mig, för jag försöker uppdatera så gott jag kan. Cya dude's n' dudett's
Lite bilder i repris, u like ?

Thinkin' about lovely shoes.

imorgon eller i övermorgon ska jag till skopunkten/h&m/eller om jag inte hittar där beställa på internet. Jag har gått och blivit otroligt förälskad i bland annat h&m's skor. Jag ska, notera: JAG SKA - ha något liknande denna klacken, platå är så ursnyggt så det är inte sant! Vilken är er favorit, min är den i mitten längst upp, från h&m.

2 inlägg på G

De kommer inom en eller två timmar, ska käka just nu. Stay tuned !

SOMLIGA GÅR, SKYNDAR SIG HÄRIFRÅN.

Igår var jag med Olle, senare mötte vi Eddie och senare mötte vi Anton. Vi gick till röinge och bara var, snackade, skrattade. Senare stack pojkarna till hemmakväll och köpte godis, jag blev 58:- fattigare tyvärr. Efter det var jag Olle, Anton och Eddie hemma hos Olle och bara satt & snackade. Efter det stack Eddie hem och Anton sov över med mig och Olle, var rätt kul. Vi satt mest och kollade film på youtube och segade. Efter att ha varit ute och gått mer än halva dagen så är man inte så pigg precis, men skönt var det! Det blev även en prommenad mitt i natten, mys. Jag gjorde ett inlägg igår men det publicerades inte, blogg.se har fuckat sönder (likt facebook).

RSS 2.0