SHAKE UP THE HAPPINESS.

Imorgon är det dags, då börjar chokladjukalendern (har längtat efter det hela veckan).
Jag har ändrat text-stilen i bloggen, vad tycker ni om den? ser ni inte så tryck på F5. Nu ska jag duscha sen ska jag möta upp Olle. Hörs imorgon bro's.

F-FILMEN.

Jag fick en kommentar om att jag skulle skicka en länk till skräckfilmen jag la upp på trailer innan, jag är inte riktigt säker på vad han/hon menar med länk men jag antyder att det är för att ladda ner filmen, så om du har torrent - tryck här.

EN GÅNG I TIDEN VAR LÄNGESEN NU.

Jag idag:
Nu gör jag mat, kyckling och pommes. Helt underbart gott och det är helt awesome att jag faktiskt kan göra det själv - stolt mamma jag måste ha, jag är iallfall stolt. Skryt eller vad?
Hursom helst så har vi knappt någon läxa alls i veckan vilket är fett. Och nu ska jag fortsätta med maten och halvt komma amerikas next top model. Hörs!

DAG 15 – DAGENS FILMTIPS.

Filmtips såhär års är definitivt julfilmer, det är så underbart. Men filmer jag tycker är bra i sig är:
Ni kanske tycker jag är en tönt nu men detta är en film man mins sen man var barn, iallafall jag!
Men det finns en bra skräck film som heter "F", jag kommer inte på mer just nu. Men enjoy the trailer

BLOND VS BRUNETT?

'Personligen vet jag inte, blondt passar till mer än vad brunt gör enligt mig, man kan inte ha för mörka kläder om man är mörkbrun för då blir det för tråkigt enligt mig. Om man är blond lyser man upp allt lite, vad tycker ni ?

VAD HITTAR CASSI PÅ?



YOU'RE THE CLOSEST TO HEAVEN THAT I'LL EVER BE.



Fin låt.
Jag gör fel hela tiden, och jag vet att jag inte är den bästa. Att jag tar ut det på dig och får dig att känna dig underlägsen, jag gör fel. Jag kan inte göra något åt det just nu, men jag hoppas att du vet att jag älskar dig alltid och föralltid. Du är allt jag någonsin kunnat önska mig, snälla lämna mig aldrig. För jag vill alltid vara din.

DAG 14 – MINA RÄDSLOR.

Min värsta rädsla, tror jag. Är en viss låt som jag får panik av, tro det eller inte men jag får ångest och blir skiträdd av den låten, och jag tänker inte nämna namnet på den.
Sen har jag en rädsla att bli lämnad, av alla. Men den rädslan anar jag att de flesta har.

UHN TSS UHN TSS UHN TSS

Jag njuter av julstämningen i huset, alla tomtar mamma ställt fram, hur varm och mysig brasan är just nu. Men snön får gärna komma lagom till 1:a December tycker jag, drygt att ha en jul utan snö? have I right or have I right? Jag ska framkalla bilder på FUJIDIREKT nu, jag har ett litet projekt igång (nyfiken? MO-HA-HA) . Imorgon ska jag plugga så jag försöker njuta av family guy resten av kvällen, man vill ju inte ruttna bort helt och hållet. Ha det bra mina små pussgurkor.

I WILL MAKE YOU HURT.

Idag - Sjuk
Det suger men jag gillar det ändå på sätt och vis, iallfall vid denna tiden på året. För nu ska man vara snuvig, nu ska man sitta framför öppen brasa och dricka te och nysa hela tiden. Det är så härligt. Och snart är det dags att öppna choklad kalendern och ta sig sin första mumsbit, fett. Nu ska jag på toa sen ska jag göra vid mitt rum, kanske ta en glassbåt senare. I see you later m8.
borde kanske klippa luggen lite ?

DAG 13 – BÄSTA CITATEN.

"Dont worry about a thing, every little thing is gonna be alright."
"In every life we have some trouble, but when you worry you make it double."
"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for."
- Bob Marley

FACE DOWN.

Jag vet att jag sa att jag inte skulle uppdatera mer idag innan men jag har tid över så jag gör det ändå, busig är jag.
Jag har inte gjort mer idag än att tänt adventsljusstakarna (långt jobbigt ord.) och varit på Hemköp och smakat glögg, så himla gott. Jag har även köpt en liten choklad kalender till min söta pojkvän. Nu ska jag hjälpa pappa att göra varma makor med räkröra och champinjon+skinkröra sen ska jag sitta här och lyssna på när stormen "berit" tar fart, fint namn, verkligen.
Min kära pappa.

RÄDDARE I NÖDEN.

Ni vet mitt tips om att föna ögonfransböjaren innan man böjer? Om ni inte har testat så kan jag minsann visa er hur resultatet blir för mig:
erkänn, rätt freakin' awesome?

DAG 12 – I MIN VÄSKA.

Detta är det ända jag har änsålänge.
En tröja, solbrillor, binda, parfym, strumpa och halstabletter. Plånbok, mobil, jojo-kort och andra saker har jag alltid i jackfickan, lättare att ha koll på det då!

NÅGONTING OM INGENTING.

Jag kommer inte uppdatera mer för jag har verken tid eller ork, imorgon uppdaterar jag igen.
Glad första advent !

FAMILY GUY OWNES.

Rubriken talar i klartext, nu blir det ytterligare en sesong - älskvärt.
Innan träffade jag Olle och Hasse, nu är jag bara hemma. Näst helg blir det kanske Johanna, julhandlande i kristianstad eller väla, och kanske vara med Olle och Johan. Ska bli en bra helg tror jag.

INTE MIN DAG.

Bråk, skrik, tårar. Jag avskyr det här.

DAG 11 – HUR SMINKAR JAG MIG?

Det har jag tagit minst 3 gånger i bloggen innan så ni får la' leta i bloggen och se om ni hittar nått.

NY HEADER.

Like or dislike?
Nu blir det inte mer uppdatering. Bara family guy resten av kvällen, det äger.

BARA DÅRAR RUSAR IN.

En dag för mig själv, en dag för family guy, en dag med mina underbara föräldrar. Imorgon kommer Olle hit en liten stund, kanske. Annars blir det samma aktiviteter imorgon som idag, bara ta det lugnt. Laddar ner den 6:e sesongen av family guy och ja, alla avsnitt ska ses idag. Vi hörs kanske senare, ciao.

LAPPA IHOP DET SISTA JAG HAR KVAR.


Jag är i skolan nu och pluggar antagligen. Kände bara för att uppdatera lite såhär bara för att just nu (när jag skrev detta) så var det morgon, och jag har jätte tråkigt. Ögonen svider och är svullna, snörvlar för fullt, och tänker alldeles för mycket. (Cassi i ett nötskal.)

DAG 10 – FAVORITPLAGGEN.

'Denna tröjan är inte helt fel, otroligt mysig. Men annars har jag inget favorit plagg, jag har alltid beslutsångest över kläder.

JAG VET ATT JAG HAR GJORT DIG BESVIKEN.

Men jag har insett mitt fel, förlåt mig. Snälla.

ABOVE THE LAW.

Idag kommer Olle (igen) känns som om jag alltid säger det i bloggen.. hur som helst mina friends and enimies. Idag när mamma kommer hem ska vi göra fina goda våfflor med grädde och jordgubbs-sylt, låter inte helt fel eller hur ? Nu blir det topmodel, sen våfflor, senare läxor unfortunately. Vi hörs iallfall imorgon och i övermorgon eftersom jag bara ska vara hemma och simma lungt. (kände att ordet "chilla" är löjligt för mycket använt för min del)

DAG 09 – MINA DRÖMMAR.

När jag var liten ville jag växa upp och bli superhjälte eller musiker, starta mitt eget band och vara så cool man bara kunde bli. Men nu när jag är äldre så har jag inte någon speciell dröm om att bli något, jag har inte några mål som jag kan uppnå. Jag letar fortfarande efter något att sträva efter, en dröm som är rätt för mig. Många gånger har jag tänkt bli fotograf och gå media men då är det svårt att verkligen verkligen bli något. Jag är inte den som tar den svåra vägen, tyvärr. Men jag vill vara någon, jag vill göra nytta i livet, nu ska jag lägga ner datorn och fundera på vilken min dröm verkligen är.. eller så går jag bara till skolan och lever för nuet och inte oroar mig för framtiden ? det sista lät bäst.
jag vet att min axel är röd som satan, ignorera det.

I WILL FIND A WAY.

Nu ska jag äta mat snart och sen kommer Olle och myser hos mig. Mer uppdatering blir det nog inte för idag, men imorgon morgon maybe. Ciao amigos.

Jag blir inte klok på alla problem som kommer och går hela tiden.

BABY, YOU LIGHT UP MY WORLD LIKE NOBODY ELSE.

Jag just nu, tihi fniss.
Nu är jag klar för skolan och Olle är så otroligt svårväckt så vi får se om han kommer upp snart, jag uppdaterar kanske sen men jag tror inte det, är så upptagen just nu. Men glöm inte mig bara, för jag kommer tillbaka när ni minst anar det. Superwoman typ.

DAG 08 – HEMLIGHET.

Hemlighet? okej, can give it a try. Hemligheter för mig är saker man helst inte berättar för andra, så jag tar bara några personliga hemligheter som inte så många vet.


1. När jag gick i sexan grät jag nästan varje kväll, har inte sagt det till någon sådär på allvar. Men jag grät varje kväll när jag var själv bara för att jag var så jävla ful. Ingen skön känsla.
2. Jag känner mig utstött, känns otroligt löjligt och mobbat. Men jag är nöjd att jag inte är en aslicker längre.
3. Jag klarar inte av att gå utan löshår i skolan, det känns som om alla glor på mig och kommer säga att jag har skitfult kort hår. Därav löshåret varje dag.
4. Jag säger nästan aldrig till någon när det hänt mig något allvarligt, något hemskt. För jag vill inte uppfattas som en attentionwhore.
Jag har super många hemligheter som absolut ingen vet, men de tar jag inte upp i bloggen eftersom alla kan läsa och det är inget jag vill. Dessa hemligheterna är väl de mildaste antar jag.

DAG 07 – BÄSTA TIPS.

Föna ögonfransböjaren. Jag hade sett ut som en kille annars, det är höjdpunkten med mitt utseende enligt mig. Alla säger "så fina ögon du har" men tro det eller ej de hade sett drogade ut om jag inte fönade min ögonfransböjare, så there you have it. Nu walkar jag till skolan.

DAG 06 – DAGENS OUTFIT/FACELOOK.


FULL OF BROKEN THOUGHTS I CANNOT REPAIR.

Förutom att jag har suttit och kämpat med videoblogg i säkert 2 timmar och det slutade med att jag slutade vara seriös och helt enkelt inte orkade prata för mig själv och känna mig löjlig. Fint va ? men det var rätt kul ändå, så kommentera om jag ska göra fler med mer innehåll! Senare idag kommer Olle, och om ungefär en timme så kommer mamma och då ska jag och hon sätta igång lussebulle bak, awezum.
Nu ska jag steka ägg och mysa framför family guy, cya.

JAG ÄR MOBBAD.

snälla, mobba mig inte.
Vill ni att jag ska börja videoblogga på allvar så kommentera här eller kontakta mig via "[email protected]" eller via min facebook "cassi persson" så ska vi nog fixa det. Men glöm inte att skriva vad ni vill att jag ska videoblogga om, thank's dude's.

CLOSE YOUR EYES, SE THE ONE YOU USED TO KNOW.

Skriver mer imorgon, nu ska jag äta lite sen ska jag kolla ett x antal superbra family guy avsnitt och njuta av att jag kan sova hur länge jag önskar imorgon eftersom det är studiedag, fränt. Jag har inga planer på att träna trots att jag krängt choklad, ostbågar och diverse onyttiga ting idag. Men jag får väl ta några situps eller liknanade, bara för att känna att jag inte är så lökig. Videoblogg imorgon, kanske - checka efter det imorgon mina vänner.
ciao amigos.

DAG 04 – VIDEOBLOGG.

Har råkat hoppa över två dagar med den listan jag skulle göra, så jag tar allt nu.
videoblogg? aa, fast nä. Får bli en annan gång, kanske imorgon ? ja, det kör vi på. Kanske, för jag har knappast tid men man kan ju försöka hinna det? awesome.

NU: UTROTAR MIN UTVÄXT.

Hoppas bara att det inte blir spräckligt eller grönt, lycka till cassi, lycka till.

FINA GREJOR.


VI FLÖG IVÄG SOM EN PROJEKTIL.

gulligt att jag har munnen öppen som om jag är utsvulten eller något, suddig bild by the maddafakkin' väg.
Inlägget igår var sådär über dåligt, men jag var trött och tänkte inte riktigt var jag skrev, läste igenom det nyss och det var inte särskillt intressant. Men då får detta inlägget vara intressantare, right m8's ? Idag ska jag ha en efterlängtad "göra-i-ordning-allt-som-jag-inte-hinner-på-vardagar-dag" vilket innebär att jag ska smörja in huden med brun-utan-sol för att se mindre likblek ut i vanliga fall. Jag ska också se om jag hinner fotografera lite, hade varit skönt att få in lite nya bilder i datorn. Sen ska jag färga håret, eller jag ska färga utväxten och förhoppningsvis blir den inte mörkare än löshåret, för det vill jag verkligen inte.
Detta inlägget kanske var lite lite intressantare, inte för att jag tror det var intressant. Mindre kasst? kan man säga. Nu ska jag äta kött, för jag är cool, coolness på det.

HOME.

Jag tror jag däckar snart så trött jag är, blev avlämnad vid min gata av Olles pappa och sa då hejdå till Olle. Idag har det varit kul, men jag har tyvärr bara varit trött.  Imorgon ska jag ta det lugnt och inte göra ett piss, vilket jag ser fram emot. Så himla skönt. Sorry för att jag är lite inaktiv då&då men det är mycket just nu, både betyg, privatliv och sen vill jag också kunna göra allt i min takt utan att känna att jag inte har hunnit med saker. Jobbigt läge men så fåre va fram till vinterlovet, då kommer jag uppdatera ordentligt tror jag iallfall. Imorgon tror jag också att det blir en del uppdatering. Jag har inget intressant att komma med förutom att på måndag är det studiedag, fett skönt.

MORGON.

Jag är döds trött, svullna ögon och ont i min mun. Idag ska jag och olle på "släkt-fest" med hans familj, sen sticker jag hem på kvällen. Ska bli skönt att komma hem och fundera lite för mig själv, känns som om det behövs.

DET VAR SOM ETT ANNAT LIV, DET VAR SÅ FÖRBANNAT FINT.

Jag fryser som ett as och orkar inte gå någon vart. Ska snart ner och göra kaffe, bara för att jag blev sugen på det. Det är inte ens gott ?! Jag suger, jag är trött, jag fryser sönder och drogar Timbuktu låtar. Hörs KANSKE imorgon, annars hörs vi nog på Lördag kväll. Vi får la' se. Jag kanske uppdaterar mer idag, det får vi också se.

DEN HÄR SKA BLI MIN TILL NYÅR!

Om mamma har lust att betala den..

VI SKA HÅLLA HAND, TILL SKELETTEN BLIR TILL DAMM.

Hemma från Gymnasie mässan, träffade en del saknade vänner men lärde också känna några nya vilket jag inte ångrar. Tyvärr så kommer man hem med en riktig ångest klump i bröstet, vad ska jag göra med mitt liv ? Jag vill inte välja, jag vill inte välja min framtid när jag är bara 15 år. Jag är förvirrad och har ingen aning, tänk om man ångrar sig? Än sålänge har jag några programm som jag funderar över, det är : vård och omsorg, Handel, samhälle med inriktning på media eller möjligtvis jurnalistik. Jag har verken tid eller ork att fundera ut något av de här alternativen. Hursomhelst så sover Olle hos mig idag och det ska bli mys, south park all night long typ. Sen imorgon blir det skola och efter det hem till Olle, på lördag ska jag och Olle på "familje-fest" om man ska kalla det så ?

DAG 03 – HETASTE HÅRTIPSET.

Hmm, nu ska vi se här mina vänner.
1. Använd absolut INTE för mycket balsam, det gör ditt hår platt, tungt och blir svårare att styla, Jag gjorde det misstaget en period att jag tog hur mycket balsam som helst för att " mer är bättre " men så är det inte i detta läget, vill du ha volym ? ta lagom med balsam.

2. Borsta håret, när du borstar så börja från topparna och jobba dig uppåt, om du börjar vid hårbotten och ner så riskerar du att slita av onödigt mycket hår, ta gärna tag i håret med handen när du borstar det!

3. Håret är extra ömtåligt så sov inte när det är blött. Om du gör det är risken större att det skadas om du ligger och gnuggar det mot kudden när du sover. Sätt upp det i en lös knut högst upp på huvudet och sov på nackhåret istället!
Det var väl det jag kan komma på just nu. Jag sitter hos Olle och snart ska jag väcka honom så vi kan äta frukost.
Sen bär det av till gymnasie mässan, intressant.
Tack för mig dag 3.

MEN VEM SKULLE BRY SIG OM VÅRA HJÄRTAN BLEV FÖRSTÖRDA?

Nu lägger jag mig och läser läxa sen slocknar jag nog. Tidigt men så otroligt behövligt.

DAG 01 – MINA HÅRFÄRGER/FRISYRER.

Någon favorit ? Min är mitt nuvarande hår, faktiskt.

LET'S DO IT AGAIN M8'S ?

Jag startar upp en " Lista " igen, jag har haft en på bloggen innan men denna gången ska jag fullfölja hela listan och även försöka göra den lite mer intressant, sound great ?
Dag 01 – Mina hårfärger/frisyrer.
Dag 02 – Jag visar gamla bilder.
Dag 03 – Hetaste hårtipset.
Dag 04 – Videoblogg.
Dag 05 – Mitt livs kärlek.
Dag 06 – Dagens outfit/facelook.
Dag 07 – bästa tips.
Dag 08 – Hemlig tävling.
Dag 09 – Mina drömmar.
Dag 10 – Favoritplaggen.
Dag 11 – Hur sminkar jag mig?
Dag 12 – I min väska.
Dag 13 – Bästa citaten.
Dag 14 – Mina rädslor.
Dag 15 – Dagens filmtips.
Dag 16 – Min första...
Dag 17 – Bloggar jag läser
Dag 18 – När jag blir stor..
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Pinsamma bilder.
Dag 22 – Saker som gör mig förbannad.
Dag 23 – Saker som får mig att må bra.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Bästa youtube-filmen.
Dag 26 – Jag vill ha...
Dag 27 – Mina spotifylistor.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Något att minnas.
Dag 30 – Bikstolen.
And let's begin
Jag startar upp en " Lista " igen, jag har haft en på bloggen innan men denna gången ska jag fullfölja hela listan och även försöka göra den lite mer intressant, sound great ?
Dag 01 – Mina hårfärger/frisyrer.
Dag 02 – Jag visar gamla bilder.
Dag 03 – Hetaste hårtipset.
Dag 04 – Videoblogg.
Dag 05 – Mitt livs kärlek.
Dag 06 – Dagens outfit/facelook.
Dag 07 – bästa tips.
Dag 08 – Hemlighet.
Dag 09 – Mina drömmar.
Dag 10 – Favoritplaggen.
Dag 11 – Hur sminkar jag mig?
Dag 12 – I min väska.
Dag 13 – Bästa citaten.
Dag 14 – Mina rädslor.
Dag 15 – Dagens filmtips.
Dag 16 – Min första...
Dag 17 – Bloggar jag läser
Dag 18 – När jag blir stor..
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Pinsamma bilder.
Dag 22 – Saker som gör mig förbannad.
Dag 23 – Saker som får mig att må bra.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Bästa youtube-filmen.
Dag 26 – Jag vill ha...
Dag 27 – Mina spotifylistor.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Något att minnas.
Dag 30 – Bikstolen.
And let's begin

LÄNGTAR TILL ALLT.

Söt jag är, rastlös or what ?
Home sweet home, nu ska jag äta och sen ska jag lägga mig och dö. Helt ärligt så känns det som om mitt huvud kommer att gå itu på mitten om jag så mycket som vickar på det lite. Jag längtar till Lucian i skolan, jag längtar till Julafton, jag längtar till Nyår och Jullov framför allt. Imorgon ska jag nog träffa Johanna, Cajsa, Olle, Anton, Robin och Eddie, härligt ? yeman.

WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE

Snart kommer olle och sålänge måste jag plugga som ett svin. Och kan därför inte uppdatera mer for today.
någon av dessa schnygga klänningar ska beställas till nyår om jag inte hittar någon snyggare, nyår kommer äga sönder!

SO CRAZY IS THIS THING WE CALL LOVE.


It feels like we've been out at sea, so back and forth thats how its seems. And when I want to talk, you say to me that if its meant to be, it will be. So crazy in this thing we call love, the love that we got that we just cant give up. Im reaching out for you tell me, out here in the water and I - Im overboard and I need your love, pull me up. I cant swim on my own, its to much. Feels like Im drowning without your love, so throw yourself out to me. My life saver, life saver.

SJÄLVHAT OCH UNDRAN

Klar med so:n, thank god im tired. Jag ska fan i mej ta en stor fet portion med mat nu, det är jag värd. Mensvärk och risuttu, härligt. Sugen på att ladda ner en bra kärleksfilm, men det kan jag inte. Kommer bara sakna min pojke ännu mer då. Sugigt men sant, let's eat.

DU ÄR ALLT JAG HAR OCH ALLT JAG BER OM.

Hemma från skolan = pluggdag, sug.
Kärlek är att vakna upp en morgon och höra dina andetag mot min nacke, eller vakna mitt i natten av att känna hur du kramar om mig hårt och jag kramar tillbaka. Kärlek är att ligga i din famn en vardagkväll och känna hur du håller om mig. Kärlek är att veta att du alltid kommer stå ut med mig, hur jävlig, förbannad, tråkig eller sur jag än kan vara. Kärlek är att kunna skratta i flera minuter för en liten små sak utan att tänka alls på hur man låter eller ser ut framför dig, för jag vet att du älskar mig som jag är. Jag kommer ihåg alla minnen, alla känslor och alla erfarenheter som jag fått med honom. Hur vi har skrikit, skrattat och gråtit tillsammans. Jag är världens lyckligaste flicka sålänge jag är din Olle Nilsson.

JAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING.

Morgon, tjena.
Idag är det skoldag och som vanligt vet jag inte vad jag ska ha på mig, äh jag hatar att välja kläder, det går inte med mig. Igår blev jag lycklig eftersom jag hittade en ring jag haar letat efter sen i somras, den låg i min skolväska, smidigt ? kan tänka mig hur mycket jag letat och så har jag bara sprungit förbi min väska, jag suger.
Nu ska jag gå, och väcka min älskade.

YOU DON'T KNOW HOW LOVELY YOU ARE.

Nu sticker jag, hörs kanske imorgon mina fina läsare!

THE MISTLETTOE IS WHERE I'LL BE WAITING, MEET ME THERE

Nu är jag snart klar och ska till Farmor & äta gott, jag passar på att gratta alla coola daddy's som firas idag, framförallt grattis till min, för han  är helt klart fräckast.
Kommer kanske bilder sen, men sålänge får ni 2 sugiga webbcam bilder på hur jag ser ut just nu:

ONE LOVE, WE GET TO SHARE IT. IT LEAVES YOU BABY, IF YOU DON'T CARE FOR IT

Jag har tråkigt,  ska snart äta. sug.

ONCE A FAILURE, ALWAYS A RETARD.

Störd bild på mig från höstlovet. Nu ska jag träna sönder min fettknopp till kropp. Olle & Robin har stuckit hem, tack för en trevlig natt pojk's!

WIERD.

Jag sover över med Olle och Robin idag, vi har varit typ hela dagen och vi har varit ute & träffat Eddie och några till, sen gick vi hem och åt och sen ut igen.
EN SJUKT LÄSKIG SAK ; Jag, Olle & Robin gick upp till utsikten och var där en stund, det tar typ en kvart dit och det är sjukt kallt och segt. När vi var påväg hem så kände jag min mobil i fickan (känner alltid efter hela tiden så jag har mobil, plånbok, lösapengar, nycklar o.s.v innan jag ska någonstans och innan jag kommer hem) och så kände jag inte den, och jag hade den när vi var på utsikten och allt. Så antingen har jag förlagt den där eller så har den trillat ut ur min ficka. Olle och Robin var snälla och går nu tillbaka ända upp till utsikten för att hitta den, känner mig dum som inte följde med men jag vågar inte mig in i den skogen, jag hatar den skogen på natten eller aa, det är iallafall snart natt. Det läskiga med det är att tänk att den bara ligger där helt själv i en mörk skog, så ringer vi till den men så får vi inget svar och gud-vet-vad som kan hända. Det var inte så läskigt nu när jag läste igenom det jag skrev men jag blev iallfall rädd.
NU säger jag förlåt för att jag har varit sugig på att uppdatera, ni vet hur det kan vara. Jag går i nian, har val att tänka på, läxor att läsa, prov att skriva och vänner/pojkvän att umgås med, ibland blir bloggen lidande. Det kan inte hjälpas.
Imorgon är jag hemma och chillar och då uppdaterar jag nog mera, bra det va ?
Jag har ett awesome tips för om ni ska kolla julklappar, gå in på www.coolstuff.se och klicka er in. Ni lär säkert hitta något!
några snabb-valda random cambilder, fett.

NU KOMMER ÄLSKLING.

Vi hörs imorgon kanske!

HISS ELLER DISS?

Bra hårdagar:
Tro mig det är sällan  jag har en bra hårdag, jag hatar det. Mitt hår blir risigt och ostyrigt, rufsigt och fullt om jag inte kammar det ca 5 gånger om dagen, så otroligt jobbigt ?! Men när jag väl har en bra hårdag, så-skönt-med-bra-självförtroende feeling får jag ! en sån underbar känsla att mitt svall är snyggt och jag är nöjd, älskar den känslan.
Håliga kläder:
H&M kvallé-kläder - sug av mig så dåliga de är!
Jag har säkert ägt 10 par vanliga svarta leggings från h&m och alla har lyckats få hår någonstans, sjukt otåliga. Samma med deras linnen.

CHRISTMAS TIME.

Då vart min önskelista färdig, tada!

INGEN UPPDATERING IDAG.

Eftersom jag har varit med Robin, Olle och Eddie. Nu ska jag dra, uppdaterar kanske imorgon !
Uppdaterar kanske imorgon bitti ?
btw, någon undrade hur man skulle blanda äggen och kaffebönorna i en ansiktsmask som jag lagt in på bloggen. Man ska blanda med visp tills det blir lite tjockt så det är lättare att applicera på ansiktet. Tack & hej !

BIT BY BIT, TORN APART, WE NEVER WIN.

Slut med uppdatering för idag, nattinatt.
två bilder sen i sommras, blond, röd i ansiktet, och i Turkiet.

Jag vill ha någonstans att skriva av mig men jag får inte tag i orden, jag hittar inte dem. Jag orkar inte sånt här, inte nu..

PAJ, DAMN THATS GOOD.

Jag har precis gjort paj och måste erkänna att jag äger på att göra det. Jag ska äta lite av den snart men först ska jag försöka plugga lite och sen ska jag träna smått & duscha. Jag hoppas att jag hinner med allt jag tänkt, annars vore det lite taskigt läge.
Imorgon sover Olle här, awesome!

IT FUCKS WITH YOUR HONOR AND IT TEASES YOUR HEAD.

En ny fråga, eller frågor! Alltid lika härligt att se en enstaka kommentar, keep up the good work! Det får mig att fortsätta vilja blogga, så that will keep me on track!
Nu ska vi se här!
  1. Jag får inte veckopeng utan jag får månadspeng, jag får 300kr + småpengar till godis, och annat. Mina föräldrar betalar smink oftast, men ibland köper jag själv. Då & då har jag och mamma en "shopping-dag", kanske en gång vart 3:e eller 4:e månad. Då vi åker till väla eller liknande och så handlar vi kläder tillsammans för hennes pengar. Jag är ganska bortskämd tyvärr.
  2. Jag har ingen bästavän, inte någon tjej iallafall. En bästavän för mig är en person som har 100% tillit för, kan vara sig själv med helt. Den ända personen förutom min familj är Olle. Men jag har många andra vänner som är snälla också, men jag kan inte peka ut en bästavän.
  3. Jo, det var nog mer att jag fick reda på att han var kär i mig. Sen fick jag mer känslor för han, haha. Jag kan ta hela den historien en annan dag!
  4. Det hände irl, vi var och vi satt i ett trapphus på kvällen med min kompis robin. Vi satt och hade ögonkontakt med varann ett bra tag, tillslut kysste han mig utan att jag vart beredd. Det var ett sånt där " once in a lifetime - moment" sen kom vi fram till automatiskt att vi ville vara med varann. 4 januari 2010.
  5. Jag gör oftast ungefär 2 stycken, och om ni vill veta hur och vilka så gå in här : http://cassandraperssons.blogg.se/category/skonhet.html
  6. Jag redigerar de flesta i photoscape, sök på google så kan du ladda ner det gratis. Jag redigerar mina header's i Gimp 2.0 som du också kan ladda hem gratis genom att söka dig fram på google. Jag redigerar sällan i picnik.
Tack för alla frågor, och fråga mer om det skulle vara så !

MENINGSLÖST.

Nu är det morgon och Olle sover, vi ska snart gå så jag får väcka honom.
Jag mår inte alls bra idag, fysiskt & psykiskt men vi får se om jag uppdaterar ändå, ses.


PRINGLES, POJKVÄN & FOTBOLLSGALAN.

Nu sitter vi och tittar fotbollsgalan, mysigt. Men jag ska spela the sims, haha. Önska mig lycka till !
en töntig bild på mig, live with it. Nu vet jag att det blev 2 fler inlägg än vad jag hade räknat med men skrew that!

EN KOMMENTAR, FORTSÄTT SÅ !

Jag använder Gliss Hair Repair spray för att göra håret mjukare och mindre torrt, det är ett "leave in" spray som man låter torka in i håret, vilket funkar super bra. Jag använder även det till löshåret ifall det känns slitet.
Jag använder också  tresemmé Balsam & Schampoo och det är det bästa märket som finns när det gäller schampoo och balsam, det är så otroligt bra. Och håret känns så mjukt och skönt efteråt.
Dessa prudukterna + kanske "dust it" ibland, använder jag som gör att min lugg blir "bra". Jag brukar ibland tuppera under luggen, inte mycket men lite så den inte ser så fesen ut. Jag vet inte om jag har förklarat detta så bra, men det är typ det. Sen klippte jag kort kort sne lugg förra sommaren och det gör att min lugg har rätt lätt för att lägga sig "bra". Tack för kommentaren Emma !

HEAVEN KNOWS I'M MISERABLE NOW.

Okej det blir ett sista inlägg för idag bara för att vara lite extra hygglig nu när det snart är jul och allt, om 6 veckor är det jullov - helt otroligt super awesome. Jag längtar sönder, efter snö, julsånger, lucia och såklart julafton. Om en vecka har vi studiedag vilket innebär att jag ska slappa sönder, dricka te och förhoppningsvis pussa på min söta pojkvän. Här kommer lite smått & gott med bilder sen lovet, enjoy sötfisar. Glöm nu inte att kommentera, kommentarer = oftare uppdatering. Just sayin'.
såhär såg jag ut när jag gick på bio med min älskling.
random bild på ett random träd, fett med träd.

HÄRLIGA HÖST.

Har en riktig höstkänsla idag, olle kommer, det är readn mörkt, vi ska äta. Jag MÅSTE läsa på proven denna veckan så kan dock inte skriva här nu, sorry guy's. I'll be back tomorrow, promise!
såhär ser jag ut idag ifall det finns någon enstaka människa som bryr sig.
Cya!

DÅLIGT MED UPPDATERING

Jag vet, jag vet.
Igår till idag sov Johanna hos mig och vi hade det allmänt mysigt! Idag kommer Olle hit, imorgon börjar skolan, usch.
bild från arkivet

BACKSTABBERS.

Hemma nu, ska göra lite mat sen ska jag nog duscha lite. Senare ska jag till Johanna, eller hon till mig. Så sleepar vi over, awesome!


ALL I NEED IS HIM.

Om ungefär 25 min drar jag till bussen och vidare till hässleholm, vi hörs kanske imorgon!
såhär ser jag ut just nu.
Ciao!

OCH INATT MÅSTE DU TVINGA MIG UT.

Nu ska jag göra vid mig, sen ska jag ner och kanske värma lite paj (fatass.)
PUSS

I LOVE THE SOUND YOU MAKE WHEN YOU SHUT UP.

Nu blir det nog ingen mer uppdatering för idag, men vi hörs kanske imorgon någon gång.
Cya dude's.

MAN MÅSTE BÄRA SIN SORG I ARMARNA

Snart ska jag kleta på en ansiktsmask och mysa framför tv:n, äta lite rabarberpaj (ÄLSKVÄRT). Idag blir det chill som satan.
Här får ni en bild på dessa förbannade lösnaglar som jag knappt kan skriva med, GUD VAD JOBBIGA. Men snygga right ?

Ingen annan skulle förstå
och ingen annan skulle gå en meter för mig,
jag behöver dig.

ULLARED.


BITCH.

Just nu sitter jag och försöker skriva, det går inte så värst bra eftersom jag har lösnaglar på mig, jobbigt läge.
Igår var jag på Ullared med älsklingen, han hittade kläder må jag säga. Jag hittade sådär 8 plagg til mig, lösnaglar, nagellacksborttagning, lörhår i hästsvans, parfym, 2 ansiktsmasker, 2 armband, joggingbyxor till pappa, tjocktröja till mamma, ögonbrynspenna, sminkborste, hårnålar, tottar, en bok, trosor, 2 bh:ar, strumpor. Det är säkert något jag glömt att säga men ni får bild på allt jag har köpt senare när jag kommer hem (vilket är runt 3-4 tiden). Jag är hos olle nu, men han sover. Idag sover jag själv, men imorgon sticker jag in till stan och jag & olle går på bio vid halv 7 tiden och ser på "Tower Hiest". Vi har inte sett trailern eller läst om den men jag tror jag har sett den på reklam på tv och då verkade den helt okej, så vi tog den. Imorgon har även jag och Olle 22 månader och det firar vi med bio då!
Det är bara ca 2 månader kvar sen har vi 2 hela år, det är sjukt så snabbt tiden går.
Nej nu får jag göra något, puss!

GTFO of my life.

HEJDÅ!

NU drar jag, vi hörs kanske imorgon. Puss!
liten tönt jag är.

YOU MAKE ME SMILE WITHOUT EVEN TRYING.

Bild sen i Lördags morgon, lockigt ofixat hår på mig, euw.
Jag älskar dig.

SNART STICKER JAG!

Tror jag iallfall, Olle skulle höra av sig. Jag kanske inte alls ska sticka nu, jag kanske ska sticka ikväll istället, så varför skrev jag den rubriken?
Idag har jag gjort vid mig, kollat tv, ätit mycket och tagit kort.
såhär ser jag ut idag, halsduken gjorde min mamma precis klar. En ny fin halsduk, härligt!

BARA LUKTEN GÖR MIG SVAG.

ALLMÄNT:
1. Namn? – Cassandra Marianne Cecilia Persson
2. Exakt ålder? – 15, fyller 16 den 12 september 2012
3. Vart bor du? – Tyringe
4. Bor tillsammans med? – Föräldrar, min katt och min bror.
5. Husdjur? –  en kissemiss.
6. Färg på ditt hus? – Typ blågrå och rött trä, haha.
7. När är du född? 1996, 12 september
8. Klass? – 9an
9. Vilket år tar du studenten? – orka räkna.
10. Något jobb? – Nej, friiii som en fågel.
11. När ska du sova ikväll? – Amen hallå
13. Duschat idag? – Nej, gjorde det igårkväll
14. Kramat någon idag? – Nej (forever alone)
15. Pussat någon idag? – Nej (forever alone)
16. Vad har du ätit?- Nothin'
17. Dagens klädsel? – Mysbyxor & stor tisha, ska byta senare.
18. Dagens smink? – Inget hittils
19. Dagens sötnos? – Min katt som ligger och drömmer att han äter, så han tuggar i sömnen!
20. Dagens roligaste? – Klockan är för fan 07.13 nu, ingenting är roligt.
21. Har du många vänner? – Ja, de räcker.
23. Vem kramade du senast? – Pappa :)
24. Vem pussade du senast? – Ollebulle.
25. Hur många har varit otrogna med dig? – Ingen förhoppningsvis.
27. Har du pojk-/flickvän? – Fuck yea
28. Vem pratade du med i telefon senast? – Kommer icke ihåg, Jossan tror jag.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? ORKA KOLLA, ÖÖAAAH.
31. Film? – Vadå film? Senaste jag såg? eeeeeeee..
32. Låt? – Den jag lyssnar på nu ? Kelsey (aukustisk version) - metro station
33. Mat? – NOTHIN'
34. Dryck? – INGET.
37. Stad? – Vadå stad :(
38. Land? – Länder är fina.
39. Ämne i skolan? –  NADA, NOTHIN' INGENTING.
40. År? – 2011
SENASTE:
41. Personen du tänkte på? – Haha, vet inte ?
42. Drickan du drack? – Vatten.
43. Gången du spydde? – Det vet mina vänner.. HAHA
44. Gången du grät? – Det vet mina vänner också, pff!
45. Pizzan du åt? – Jag kommer inte ihåg och nu vill jag ha pizza :(
46. Gången du var i göteborg? - aldrig varit, är jag efterbliven nu ? :(
47. Gången du var i stockholm? – Har bara varit där en gång och då var jag liten
48. Gången du var hög? – Hehehe aldrig.
49. Personen som såg dig gråta? – Olle, my friends.
ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? – Vitt, eller svart.. eller nej vit, ja vit.
52. Hund eller katt? – Både och.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Varför inte festa sen efter det mysa ? :)
54. Tv-spel eller datorspel? – TV-spel, men om det är the sims 3 så dator såklart.
55. Singel eller upptagen? – Upptagen.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? – Palla någon av dem.
58. Ragga eller bli uppraggad? –  Bli uppraggad.
59. Big Brother eller Paradise Hotel? – inget, båda suger och är dåliga försök att få till sig tittare bara för att det är mycket naket och människor som skämmer ut sig.
60. Svart hår eller blondt? – Svart tror jag, men blondt är också fint.
61. Blåa ögon eller bruna? - Båda är fina.
62. Choklad eller lakrits? – Choklad, CHOKLAD.
63. Göteborg eller stockholm? – Stockholm tror jag, eller ?
64. Högerhänt eller vänsterhänt? – Högerhänt
65. Coca-Cola eller Fanta? – Coca Cola, aha aha i like it.
66. Pizza eller kebab? – KEBABPIZZA?
67. Randigt eller prickigt? – Randigt.
68. Älska eller älskas? – Både och såklart.
69. Leva eller dö? –  Leva, absolut.
ANTAL:
70. Personer du älskar? – Orkar inte räkna.
71. Personer du hatar? – Ett litet antal som jag verkligen hatar.
72. Personer som sagt jag älskar dig? – Många.
73. Personer som hatat dig? – Inte många, men hater's gonna hate.
74. Glassar du ätit på en dag? – ingen, dutti flikk ?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? – Har inte varit på någon
76. Gånger du haft minnesluckor? – kiss och bajs typ 
77. Piercingar har du? – 2 i öronen och 1 i navlen
78. Personer du saknar just nu? – 1
79. Gånger ditt hjärta brustit? – För många gånger.
VEM:
80. Vill du kyssa nu? – Min pojk
81. Ska du träffa imorgon? – Olle och hans familj, men det ska jag göra idag också.
82. Sjöng du senast för? – Mig själv, gräsligt.
83. Hade du senast en MSN-konversation med? – Kommer inte ihåg.
84. Spelade du tv-spel med senast? – Donno.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? – my boy.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på – En person. 
87. Förtjänar att dö? – Ingen förutom sånna som Hitler, dö.
89. Vill du sova brevid inatt? - ULLE
VAD:
90. Gör dig glad? – Att vara med någon som gör en lycklig, vara med vänner, shoppa, ens familj, pengar, mat osv.
91. Gör dig ledsen? – När något inte går som planerat, eller när man blir besviken eller bara sviken.
92. Vad vill du helst göra nu? Färga håret.
93. Önskar du att du slapp göra? Göra mig i ordning.
94. Vill du ha nu? – Pengar.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? – Pengar.
96. Längtar du till? – Imorgon.
97. Tycker du om dina betyg? – De duger väl.
98. Ångrar du i ditt liv? – Man ska inte ångra sig, done is done.
99. Är det bästa som har hänt dig? – Faktiskt, olle.
100. Varför gjorde du detta? – Tidsfördriv.

RSS 2.0