THOSE SIMPLE WORDS HIT SO HARD.

Jag är hos Olle nu, ska snart sticka hem tror jag, måste fixa inför ikväll då mina kära vänner ska komma. Jag har uppdaterat grymt segt med det är pga att det är så mycket just nu. Känslomässigt, men jag hoppas ni förstår (känns som om jag alltid säger det). Nyår, 2012 - låter läskigt, eftersom man hört så mycket propagada om att jorden ska gå under på något lustigt vis.
sommras, blond.
när jag och olle tältade i sommras.
när vi fixade mitt hår för några dagar sen, jag och mammi.
resultatet!
här ser ni också resultatet.
tjocka bulldoser fingrar, färgade utväxten och de visade sig att mitt hår blev typ nästan svart, gillar det lite.

SORRY.

Jag har fullt upp just nu, snart nyår, vänner, pojkvännen, allt. Jag hoppas ni förstår att jag inte har tid eller ork att blogga men så fort jag har tid så gör jag det. Idag har jag färgat utväxten och jag har handlat till nyår, mysigt. Så nu ska jag sticka igen (tyvär). Ni får ha det bra så hörs vi kanske imorgon, stay tuned!
såhär ser en osminkad och halvdann tjej ut i sitt nya löshår. Det är "permanent" så jag kan ha det i ca 3 månader, skönt.

THIS IS JUST A HOPELESS PLACE.

Nu är löshåret i och det ser väl bra ut antar jag!
bättre bilder kommer kanske imorgon, men nu ska jag gå. Jag har inte ork eller lust att blogga, har en dålig dag.
såhär ser löshåret ut, fast har det uppsatt nu!

VÄLDIGT NÖDVÄNDIGT.

Innan idag när jag testade att filma med iphonen, kände att jag tar igen den dåliga uppdateringen med en onödig video. Hörs vid imorgon!

 


CAMWOW, FOR GEEKS.

bilder från idag, vi är töntiga.

VÄLA.

Sorry för att min bloggning har sugit, men jag har fått telefon och den är rolig att spela på, punkt. Sen har jag även varit med Johanna och idag var jag på väla med mamma. Jag hoppas att ni inte glömt mig för det för jag ska bättra mig och många bilder kommer att komma soon, så stay tuned guy's.
detta köpte jag idag, iphone bilder, sorry men har inte haft tid med systemkameran, ska bättra mig!

INSTAGRAM

Min iphone 4s funkar, äntligen !
Instagram: cassipersson.
Idag kommer johanna, eller så sticker jag till henne. Vi får se, men just nu sitter jag med ansiktsmask & ricinolja i håret som jag snart ska skölja av, mysigt.

HOS ÄLSKLING.

Olle fick av mig en USB kyl och en ram med ett foto på oss 2 i, och han fick boken " jag är zlatan " av min mamma & pappa. Jag fick en bok av hans mamma och pappa & en BH, och två par trosor av Olle, jag är jätte glad för de presenterna!
Just nu är Olle och möter sebastian som också ska sova här inatt, så det blir vi tre. Vi ska köpa pizza & godis, om jag nu får i mig det efter pizzan. Men nu ska jag sluta skriva här, hörs förmodligen imorgon!

LÖSHÅR BESTÄLLT.

1340 kronor fattigare, men det kommer bli bra detta. Det sliter inte lika mycket som vanligt löshår också, toppen eller vad? Nu ska jag pilla med fotoboken jag fick, hörs!
Mina nya fina öronhängen !

TODAY'S TO DO.

Idag ska jag förmodligen:
Köpa löshår, nail hair eller vanliga clips är inte bestämmt.
Göra mig klar, fota och testa min nya reflexskärm.
Pyssla och sätta in foton i min nya fina fotobok.
Göra ett X antal blogg inlägg.
Åka till Olle och byta julklappar.
Käka pizza med pojken.
Såhär ser jag ut just nu, halv sminkad. Ögonbrynen ser knas ut, men det är bara för att jag rynkar pannan + att dem är i ofokus på bilden, för er som bryr er.
Jag har också gjort en liten handle lista som jag ska ha med på onsdag, och på den står det :Lösnaglar, BH & trosor, Kläder, Strumpor, Parfym (kanske)
Fick nämnligen presentkort igår och det får man använda flitigt nu när jag har möjlighet. På Tisdag åker pappa & jag in till telenor och fixar med simkortet och då, då kan jag börja använda min iphone, så bra så bra så bra. Men nu ska jag nog ner och ta frukost och även kolla på film/tv. Woop woop.

REFLEXSKÄRM.

Glömde lägga till att jag fick en  reflexskärm till kameran igår också!
Googla om du inte vet vad det är till för, fick både guld, vit, och silvrig färg!
här är den, och en sliten cassi !

HÖRS IMORGON.

Nu ska jag duscha, sen ska jag göra ordning bland alla julklappar, så vi hörs imorgon mina kära läsare.

RICINOLJA.

Just nu med ricinolja i håret och försöker odla längre hår, så vi får se hur det går, 3 dagar i veckan mer eller mindre och så ska vi se om det blir skildnad!

NÖJD FLICKA.

TYVÄRR, så kan jag inte använda iphonen förens en vecka eller några dagar eftersom mitt simkort inte passar till det. Pappa beställde iphone simkort och fick ett vanligt, förstår inte att folk gör sånna misstag, blir så sur..
Men annars för övrigt så är jag otroligt nöjd och fick allt & lite till. Jag har en underbar familj, och släkt!
På Onsdag ska jag & mamma iväg och handla eftersom det är mellan dags rea, presentkort ska spenderas!
Hur har er jul varit?

WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS

Nu har jag tagit lite bilder på mig & Julklapparna i brist på saker att göra, allt är klart och nu väntar vi bara på mormor och mosters familj, mys pys.
Såhär ser jag ut idag, och ni ser även smarriga presenter. Vi hörs nog ikväll, hade bra mina vänner.

GOD JUL.

Förstår mig inte på när folk säger att Julen är överskattad. Julen är till för att tillägnas med familjen och vara trevliga, ge varandra gåvor som tack för detta året. Barn älskar jul, vuxna också. Jag är väl en av de som tycker att Julen är vad man gör den till, tycker du att julen är överdriven så är det antagligen för att du firar jul överdrivet. För mig är julafton fantastisk. Dock kunde det snöat lite.
God jul, vi hörs kanske sen med lite bilder!

NÄSTAN ALLTING HAR ETT PRIS.

Hinner med ett inlägg till innan jag går och lägger mig, tidigt idag. Bara för att det är Julafton imorgon, wooop. Idag var jag hos Farmor & Farfar, lite oväntade saker hände men det går jag inte in på nu och inte här. Så vi får se om jag skriver imorgon som sagt. Ciao

LET IT SNOW.

var har snön tagit vägen?
såhär ser jag ut just nu, förlåt för den dåliga uppdateringen idag men det har varit julförberedelser. Nu ska vi till farmor och farfar. Vi hörs kanske imorgon. Om inte: God jul alla kära bloggläsare & vänner!

KOM OCH HÅLL OM MIG.

gammal cam bild, jag kan inte sova så jag vaknade vid 4 segt.

NÄR DU ANDAS.

det blir ännu ett inlägg eftersom jag har tråkigt. Middagen hos mormor var mysigare än förväntat, kollade i gamla fotoalbum och det var intressant. Imorgon ska jag kanske träffa Johanna någon timme eller två om vi hinner, sen sticker jag till Farmor och Farfar och äter kebab & snackar. Och sen julafton, jag längtar som ett litet barn.

HATAR ATT HATA HATET.

Jag är så otroligt uttråkad och trött, ni vet känslan när man vill sova fast man inte kan för att man är så pigg. Men jag är trött ändå, komplicerat det blev nu. Jag tittar på Top Model och snart ska vi till mormor, så vi hörs väl imorgon!

OUTFIT + PLANER.

Såhär ser jag ut idag, ignorera att det ser ut som om jag ska gå på toa och don't judge pga mina ben.
Ikväll sticker da' familia' till mormor och äter, imorgon sticker da' familia' till farmor & farfar och äter mat och firar lite jul utan klapppar. Och på lördag, julafton såklart. På söndag kommer Olle och vi öppnar varandras julklappar, härligt med planer? absolut. Nu ska jag äta paj och skita i idealet, låter bra.

JULLOV IFALL NI INTE HAR MISSAT DET.

Idag slutar vi skolan och kommer bannemig inte tillbaka förens den 10 januari, happy face.
Jag fick även mina betyg idag vilket inkluderade ett orättvist ig, fyra vg och resten g. Rätt nöjd om det där Ig:t hade försvunnit, men jag får la' snacka med en viss konstig lärare om det efter jullovet, anyway's.
Jag får 500kr för varje vg och 500kr mindre för varje ig. Så 1500 + barnbidraget (1050kr ). Jag blir 2550 kronor rikare idag, woop woop.

NYANCAT.

världens onödigaste!
följ instruktionerna, kommentera gärna vad ni tyckte!

VI KAN BARA BARA DRICKA VARM CHOKLAD.

Godmorgon drogade underbara låt.

DEALING WITH THE PAIN.

Jag har inte mer att komma med idag, så vi hörs imorgon förmodligen.
ciao peep's.

MY NAME SOUNDS MUCH BETTER WHEN YOU SAY IT.

Godmorgon vänner & ovänner. Idag ska jag nog göra rischoklad med mamma om det nu blir av, senare kanske Olle kommer. Men jag har ingen aning, vi hörs antingen imorgon eller senare idag.
6 day's to go.

CHRISTMAS LIGHTS.

4

UNG OCH STOLT.


Jag har ett inlägg till på G sen går jag och lägger mig, är så otroligt besviken & frustrerad. Vilket inte är det bästa humöret om man ska blogga, jag hoppas ni förstår.

VART TOG TILLITEN VÄGEN?

Har haft en fantastiskt mysig dag med Johanna (rubriken hör inte till detta inlägget). Vi har kollat tumblr, fotograferat, lyssnat på musik och pratat en del. Mysigt som sagt. Det kommer lite bilder då och då, så vi hörs så snart som möjligt boy's and girl's.

LÖRDAG.

Vaknade precis och gick på toa. Johanna sov här inatt så hon har inte vaknat ännu, vi hade jätte mysigt igår! Snack, hittade kattunge, eller snarare var tvungna att ta en kattunge, pratade, skrattade, jag gillar dig min vän!
Idag ser jag framemot julgranspyntning, julgodisbakning, fotografering och en hel del "sitta-framför-tv-med-täcke-framför-brasa-mys". Jag har inte mer och tillägga just nu, det kommer bilder senare, kanske. Håll utkik!

MAN MÅSTE HÄRMA DE SOM KÄMPAR.

Vi ska inte äta förens två timmar och jag är utsvulten - sux big time.
En bild jag tog tidigare idag.
Nu ska jag fixa & trixa med min design, vi hörs m8's.

ATT ANDAS I ETT TOMRUM.

Julkänslan i mitt hus är på topp just nu, brasan, lukten av mat, alla värmeljus och det faktum att vi ska sätta upp julgranen imorgon är underbart. Nu är det nedräkning - 8 dagar kvar till jul, och imorgon är det bara en vecka, en enda vecka. Tiden går så fort.

TÄVLING!

Jag är med och tävlar om löshår hos : http://www.beautynet.se
Och tävlingen hittar ni på: Isabel Lundkvist's blogg
Det är äkta löshår och det behöver jag verkligen nu, vem vill inte vinna? vad har man att förlora?
Håller tummarna!
Bild lånad av Isabel själv.

DAG 30 – BIKTSTOLEN.

Antar att detta är sista dagen för min lista, tyvärr måste jag skynda mig men jag ska göra det hyfsat bra ändå.
Biktstolen, det är en sådan sak där man går in och berättar alla sina hemligheter för en präst right? Men nu har jag ingen stol, bara en säng som jag just nu sitter på - jag har inget litet rum som jag kan sitta i, bara mitt mysiga rum.  -Jag har ingen präst utan istället en sovande älskling bredvid mig.
Är det så bra att berätta alla sina hemligheter på bloggen, allt man tänker och allt man vill & inte vill. För mig är det inte riktigt okej men jag kan få ur mig ett och annat.
Mina komplex - Jag tycker att min näsa är för stor, jag tycker mina lår hade kunnat vara mindre, jag tycker att mina fingrar är knubbiga, jag tycker att min ansiktsform gör att jag ser ut som ett litet barn, jag tycker att jag inte har snygga korver. Det var lite ointressant eller hur? Men här kommer lite mer konstiga sanningar.
- Jag sover alltid med ansiktet mot det närmaste fönstret, för när jag var liten såg jag en film/bild där det låg en flicka och sov med huvudet intill väggen och fönstret bak henne flög ett spöke. Så det har satt sig i mitt lilla huvud och är still there.
- När jag var liten var jag tvungen att säga "love u" till mamma och pappa innan jag skulle sova, för tänk om något hände dem under natten? då var mitt sista ord till dem att jag älskade dem, och det kändes tryggt då.
- Jag går alltid upp tidigt, kan vakna vid 7-9 på en lördagsmorgon
- Jag tycker att killar i denna åldern är omognare än min 5 åriga kusin, bortsett från Olle, han är mogen & söt.
- Jag har aldrig kallat någon glåpord om det inte varit på skoj.
- Jag har aldrig kallat min mamma eller pappa för någonting, inte ens "håll käften".
Detta var inte så mycket hemligheter, mer sanningar. Men jag gillar inte att avslöja hemligheter, kanske då och då i bloggen men inte just nu.

STAY IN FOCUS.

Såhär ser jag ut idag, lite lökig men ändå fräch efter simningen i skolan. Och på lite "palla-vara-seriös" mood idag (därav bilderna). Nu ska jag äta min goda mat bara för att jag är så otroligt stolt för att jag faktiskt kan laga mat, inte för att jag tror att det blir gott men det återstår att se, cya guy's.

TRASIG TID, FÖRLORAD STRID.

Pommes & kotlett blir det när Cassi gör kvällsmat, who's the best?

DAG 29 – NÅGOT ATT MINNAS

2009 är verkligen ett nostalgiår, då allt var så enkelt. Det om något är nått att minnas.

SLEEP OVER.

Ikväll sover Olle & Robin hos mig vilket är fullständigt awesome!
Jag kan knappt skriva på min mini laptop som jag har nu, allt är så tight.. inga misstolkningar, thank u. Jag tänkte uppdatera lite smått och därav blir det sådär välskrivna inlägg eftersom det är så otroligt svårt att komma på något att skriva om nuförtiden. Skolan är som vanligt ointressant och fritiden nu förtiden är inte heller så värst intressant. Men det kommer antagligen ändras då det är vinterlov, efterlängtade, underbara, fridfulla vinterlov.
Gamla bilder på mig och Olle, jag älskar dig.

JUST MAKE IT BETTER.

Idag är det 10 dagar to go sen är det Julafton, efterlängtat eller vad? Snart ska jag väcka Olle sen går vi till skolan tillsammans, mysigt i vintermörkret. Senare tror jag att jag ska vara med mina vänner, om jag orkar. Men det blir nog av mer eller mindre, nu ska jag gå. Ciao amado amigos (att jag kan spanska, tänka sig.)

DAG 28 – DET HÄR SAKNAR JAG.

Vintern 2009.
Grönäng.
vi aldrig bråkade..
Min barndoms tid.
Backen.
Sommaren 2011 och 2010.

HÅLLER FASADEN UPPE.

Hemma, nu ska jag snart upp och so some workout på löpbandet en halvtimme eller mer, sen ska jag duscha och sedan blir det mat. Glad lucia (om man nu säger så) imorgon är det bara 10 dagar kvar till julafton, uppspelt like hell.
så här ser jag ut idag, glitter kvar från lucian, som föresten gick finemang!

ÄNNU EN GÅNG, ANONYMT.

Okej, jag tyckte om att den som skrev från första början sa att den inte menade något illa. Det var snällt skrivet även om den personen fortfarande inte säger sitt namn, men det kan jag ha förståelse för. Jag hade tyckt det var pinsamt. Men sen att det kommer ännu en anonym med annan IP adress som lägger sig i och säger "om du inte tar åt dig ? varför blir du så sur i svaret då ?". Måste man ha tagit åt sig om man är sur? och hur kan du berätta, från en datorskärm att jag är sur? Om du nu ska lägga dig i du med så kan du säga ditt namn och se hur mycket du står för ditt kast. Jag förstår inte heller hur du har ork att lägga dig i mitt liv. Alla har vi komplex, det har säkert du som kommenterade också, have I right or have I right? Därför kan såklart alla bli irriterade när en person säger att "jag borde göra såhär vid mitt utseende" ingen kan säga vad jag borde och inte borde. Omoget att lägga sig i när det var löst och när du inte hade med det att göra, ellerhur? När jag sa innan att jag inte tog åt mig var att jag tar inte åt mig utseendemässigt.
Anledningen att jag tar det här är för att jag inte kan svara er på mail, eller blogg eftersom ni är anonyma.

TILLSAMMANS.

Hemma, och trött som ett as. Jag ska ta clementin sen ska vi äta hemmagjord pizza, imorgon är det lucia och jag är lite nervös, extra fika får vi allfall!
Jag har inte mer och komma med, uppdaterar senare guy's.

TIDSINSTÄLLT.

Just nu borde jag vara i skolan, kul, jätte kul, skitkul.
Imorgon är det lucia och det ser dem flesta fram emot, iallfall jag. Jag har inte mer och säga just nu så det får va, ciao.
Suddig och upp&ner, that's the way I go.

DAG 27 – MINA SPOTIFYLISTOR.

Awesomeness.|Big love.|lalalala nananana ♫
Den första "awesomeness" är den jag använder nu, och Big love är en äldre lista, lalalala nananana likaså!

MISTAKES ARE PROOF THAT YOU ARE TRYING.

Gårdagens outlook. Nu skriver jag inte här mer för idag, cya amigos.

ANONYM, VARFÖR?

Bara så folk har det klart för sig så, jag tar inte åt mig när en människa som är anonym skriver till mig att "du ska göra si och så med ditt utseende för det ser bättre ut då". Finns det inte något bättre ni har för er än att klaga på folks utseende? Jag tycker det är fint med tjocka ögonbryn och jag tycker det ser vackert ut. Jag målar väl tjocka ögonbryn om jag tycker det är fint, makes any sense? Du kanske tycker att det är finare med mindre men det ser inte bättre ut för mig om du tycker det. Och jag tar inte åt mig om du är anonym, hade det varit någon jag känner, eller någon som iallafall nämnt sitt namn, mail adress eller blogg så hade jag kanske tagit åt mig. För då hade denna personen stått för sin åsikt. Men du gör tydligen inte det för att du, Miss/Mrs anonym. Men om du nu ska klaga på mitt utseende så kan du säga ditt namn, mail adress eller liknande. För det är så otroligt omoget att ta det via en anonym kommentar.
"Du borde inte rita dina ögonbryn så stora" det var det dummaste, du borde inte. Det finns ingen lag på hur stora ögonbryn man kan ha så kom inte och säg till mig vad jag borde och inte borde. Jag tycker personligen att man ser mer "onskefull" ut i smala ögonbryn och man ser yngre ut i tjocka. Tyck vad ni vill men det är min åsikt och den står jag för. Jag vill inte starta en diskussion men snälla, mogna till och stå för vad du tycker. Men kom inte som anonym och säg till hur jag borde och inte borde se ut, slutpunkt.

JAG BLIR SÅ DUM AV DIG.

Snart blir det mat sen kommer Olle, tror jag, vet inte. Idag vaknade jag hos Cajsa, åt frukost och senare kollade vi film. På kvällen blev det gott om skratt & prat - ni är härliga tjejer! Jag har inte hunnit med så mycket idag, när jag kom hem så åt jag lite, sen tränade jag sammanlagt 50 minuter på löpbandet och det kändes otroligt skönt att duscha efteråt måste jag säga. Humöret har definitift inte varit på topp de senaste dagarna, igår var det bra men nu har det sjunkit igen, jag tänker alldeles för mycket.

HOW CAN WE SAY FOREVER.

Nu har jag kört en 15 minutare på löpbandet, gjorde en header snabbt, vilat och sen ska jag köra en halvtimme till. Därför kommer jag inte uppdatera så mycket, mår inte så värst bra heller. Men hoppas ni har det bra?

DAG 26 – JAG VILL HA..

..allt så som det var förut.


I SHOT THE SHERIFF.


ego, yea that's right.
Nu drar jag och möter Jossan, senare vidare till Cajsa och Johanna. Ciao!

FIX-MODE ON.

Håller på att fixa mig just nu, senare ska jag nog fotografera lite. Kanske till en ny header? who knows?

IDOL MYS.

Ja, rubriken talar.
Nu myser jag med täcket framför tv och somnar nog vilken sekund som helst så trött jag är, cya.

KICKIN'

Såhär ser jag ut just nu, nyduschad och blek.
Friday, fridag, mm.
Nej jag är otroligt rastlös, skolan sög som den brukar och jag vill bara att dessa veckorna som är kvar ska försvinna så jag kan ha sovmorgon hela veckorna i ett helt lov. Men så vart inte fallet, på Tisdag är det Lucia och sen slutar vi näst nästa Torsdag, det är sick hur snabbt tiden går - men ändå så långsamt. Idag ska jag sitta hemma med the familia och jag ska äta rostade pinjenötter eftersom det är så hemskt gott. Imorgon ska jag träna sen beger jag mig till Cajsa och sover över där med Johanna. På söndag kommer mitt kära hjärtegull, mys med film ska det bli.

DAG 24 – DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA.

När man känner sig ensam i världen och inte har någon att vända sig till.
När jag bråkar med min pojkvän, han är allt för mig.
När jag är orolig för att bli lämnad.

FLYGANDE KATT.

okej, denna låten är rätt bra, lite sådär. Men peppande, videon är lite sugig. Men jag kan definitivt säga att den flygande katten är höjdpunkten i videon:


2:06 spola dit ifall ni vill se.

KÄNNER DU LYCKAN IGENOM SORGEN?

Jag ska plugga, so, engelska och bild. Förbannat tråkigt. Morgondagens planer är antagligen ingenting men om det nu blir så sover jag över med Olle och Hasse men tror inte att det blir av, tyvärr. Jag hade inte tackat nej till lite umgänge  en Fredagkväll. Imorgon ska jag dessutom redovisa bilden och det är inte någon jag ser så värst fram emot. Den svenska björnstammen får det bli just nu.
Jag ser ut såhär idag:
Jag har lovat och glömt, förlåtit, fördömt.

DAG 23 – SAKER SOM FÅR MIG ATT MÅ BRA.

1. Överraskningar.
2. Folk som faktiskt menar vad de säger när de säger " jag finns för dig " och inte bara säger det "bara för att".
3. Folk som älskar mig för den jag är, alltid.
4. När vi faktiskt har en "pluggfri-dag" i veckan, lättnad.
5. När jag känner mig älskad och nöjd med mig själv.
saker som de flesta nog skulle säga, jag är inte så värst annorlunda.

BLUNDAR MED BOKSTÄVER UNDER MINA ÖGONLOCK.

Nu har jag tagit brun utan sol, dammsugat rummet och annat små pycke. Nu återstår bara Olle. Så jag väntar tills han kommer.
Känns som om det har blivit jätte många cam bilder på mig på sista tiden, men det gör la' inget, väl?
Natt-tandställningen är på dessutom, checkt.
Hörs imorgon!

STAND BY ME.

Who would know it could be this hard.

I WILL LET YOU DOWN, I WILL MAKE YOU HURT.

naturligt kort hår på bilderna, och yes I look like a ghost. But I have ansiktsmask med vitchoklad-smak. Härligt såhär på kvällskvisten (kan man säga så..?) hur som helst så ska jag väl gå skölja håret en omgång till sen ska jag ta i ett speciellt medel i det som gör det mindre frissigt, vilket jag behöver som ni ser på bilden. Och för er som aldrig har sett mig utan löshår, here you go.

START OF SOMETHING NEW.

Jag har bestämmt mig. Jag ska inte använda mig utav löshår lika mycket längre, jag ska försöka dra ner på det trots att jag inte vill. Jag ska försöka att odla långt hår trots att jag vet att det inte kommer gå.
Jag har skaffat mig en massa tips på att få håret längre och mamma ska köpa lite saker så hon hjälper mig på traven. Sen ska jag spara pengar till en riktig hårförlängning som sitter i och inte clips som jag har. Jag kommer använda mig utav löshår ibland, jag ska inte sluta tvärt av. Jag ska dra ner på det och göra mitt vanliga hår en tjänst och försöka sluta platta, locka, våga och föna det. Det har blivit riktigt slitet och jag vill kunna gå utan löshår och inte skämmas. Jag har också bestämmt mig för att ta tag i min vikt och få mig att bli mer nöjd, pigg och glad och jag vill inte längre gömma mig bakom stickade pösiga tröjor och göra till mig. Jag ska inte gå runt och skämmas, jag ska göra något åt det helt enkelt, och det börjar idag. Så nu sitter jag med ägg i håret och låter det verka i en halvtimme eftersom ägg tydligen gör håret glansigare. Jag ska snart springa på rullbandet och kanske kolla någon bra film samtidigt, låter perfa.
Jag har även skrivit en lista på things to do.

DAG 22 – SAKER SOM GÖR MIG FÖRBANNAD.

1.När människor i ens närhet inte håller sina löften, brist på respekt.
2.När jag sviker människor eller gör andra människor ledsna, det gör mig grymt förbannad på mig själv.
3.När folk klagar och tycker synd om sig själva, en liten mängd gör vi alla någon gång. Men folk som nästan skryter om att "jag har det så dåligt, är så ledsen, orkar inte mer!" Det gör mig förbannad, attentionwhores.
4.När folk är otrogna, eller så mycket som stöter på någon annan när de har en partner. Tycker det är så himla dålig stil och inte respektfullt alls. Jag ska inte lägga mig i andras förhållande men det gör mig ändå pissed off.
5.När människor stöter på en person som har en partner, jag kan inte nog poängtera hur otroligt äckligt det är. Och hur mycket sånna personer förstör. Jag tycker det är lågt och jävligt orespektfullt. Jag kan verkligen inte ens tänka tanken på att förstöra någon annans förhållande sådär. Jag blir riktigt förbannad. Och vissa ska ta åt sig jävligt mer än andra.



LOVE ME LOVE ME.

Jag har haft en otroligt dålig och förjävlig dag.
1. Arrive at school och blir såklart sen till den första lektionen där vi har PROV-typiskt.
2. Jag får en förkyldnings attack = rinnande näsa, nysande och kliande ögon som rinner.
3. Var tvungen att slita igenom skolan till lunchen då jag slappnade av lite iallfall. (för en gångs skull).
4. Efter det så somnar jag nästan av utmattning resten av skolan.
5. Kommer hem och ska göra mat till Kevin och mig, det visar sig att jag står i en timme. Gör en korvgryta med couscous och äter min goda mat som faktiskt blev lyckad. (forever alone).
6. Somnar nästan av utmattning (igen).
Det är inte min dag idag. Och om en timme ska jag börja packa det sista för då ska jag bege mig till hässleholm. Imorgon är det ännu en dag med skola, pain in the as.
dålig bild på varmchokladmjölk, livet vill inte som jag vill just nu.

DAG 21 – PINSAMMA BILDER.

Vet ni? Jag orkar inte.

VEM VET VILKEN DY JAG HAR VARIT I.

Nu uppdaterar jag inte mer, ska se till att sova en kvart sen får jag göra i ordning saker o ting, ha't bra.

JAG KAN INTE ENS GÅ UTAN DIN LUFT I MINA LUNGOR.

Såhär ser jag ut just nu: rufsigt hår i en ful bolle. Tjockt ansikte. Knas humör.
Snart kommer Olle, nu ska jag byta om till myskläder sen ska jag lyssna på musik, sen ska jag plugga.

HELP, I HAVE LOST MY SELF AGAIN.

Skolan var seg, Cassi var trött.
Men jag fick trots allt mina bilder idag, kommer ni ihåg denna bilden :
mjo, för er som inte listade ut det (löjligt jag låter) så beställde jag framkallning av bilder, bra va? eller bra för mig i vare fall. Såhär blev det:
DOCK var det några dåliga kort som ni ser på bilden ovan som jag ska skicka tillbaka. Men som ni ser så är majoriteten bra, härligt? Nu ska jag göra köttfärssås och spaghetti. Så vi hörs!

DAG 20 – DEN HÄR MÅNADEN

Den här månaden har jag:
- Haft en galen natt.
- Handlat julklappar.
- Letat julklappar hemma (med lyckat resultat)
- Fått många underbara kyssar av min fina pojkvän.
- Blivit besviken.
- Blivit sårad.
- Gråtit.
- Skrattat.
- Dansat.
- Lagat mat.
- Lyckats bränna mig på en ugn.
- Svikit någon som står mig otroligt nära.
- Blivit rädd för livet.
- Älskat livet.
Jag tar såklart november månad och de 5 dagarna i denna månaden som gått eftersom hela denna månaden har inte gått så långt.
Bilder sen denna månaden:

THANKS FOR LAST NIGHT.

Tack Olle, Johanna, Johan och Eddie för igår. Otroligt kul var det, och det får göras om någon gång. Ett sår på höften fick man på köpet, tack vare att man halkade ett x antal gånger igår. Men det var de värt.
Idag ska jag ta det lugnt och försöka sova lite. Imorgon har vi simning och det är bad för mig för jag hatar simning. Nu ska jag inte tjata ut er, 20 day's to go. Sen är det Julafton, fett.

DAG 19 – DETTA ÅNGRAR JAG.


Jag ångrar att jag:
Att jag tröståt och gick upp mycket i vikt ett tag, vikt som jag försöker bli av med.
Att jag har varit krävande.
Att jag är för det mesta taskig mot de jag älskar mest.
Att jag gör allt så svårt för mig själv nästan alltid.
Att jag nästan alltid håller mina problem inom mig.

ser ut som en fisk och har utväxt, fast bilden är sen jag inte hade färgat utväxten, såattee..ja.

DAG 18 – NÄR JAG BLIR STOR..

När jag blir stor vill jag bli något, jag vill skaffa barn, familj och ha ett underbart svensson svensson liv. Alla verkar vilja resa, flytta ifrån stället och leva ett annorlunda och utåtriktat liv men jag vill inte det. Jag vill leva som min mamma och pappa gör. De bor i ett lagomstort hus, har 2 ungar, och åker på semester vartannat år. Jag tycker om det livet. Men samtidigt vill jag absolut inte bo kvar i Tyringe, det är en riktig pundarby enligt mig och jag tycker att de flesta som är ute på kvällarna är knas. Så jag föredrar att flytta någon annan stans, men jag vill samtidigt bo någonstans där det finns affärer, hobbyaffärer, klädaffärer och mataffärer. Jag tycker att helsingborg är en otroligt mysig stad men det är dock dyrt.
äh, när jag blir stor vill jag bli en ninja.

BORT HÄRIFRÅN.

Inatt sover jag hos Olle med Olle och Hasse och imorgon bitti åker jag och familjen till Kristianstad och handlar julklapp's. Och på kvällen drar jag och Johanna till Olle, Hasse och Eddie och senare sover Johanna hos mig, awesome.
Nu ska jag gå, vi hörs kanske imorgon, cya!

DAG 17 – BLOGGAR JAG LÄSER.

Jag läser mest vänners bloggar, tillexempel:
cajsas, Johannas, Jossans, Robins (när han väl uppdaterar), Josefins, Amelias. Det var nog alla vänner's bloggar jag läser.
Sen de mer populära och inte så populära bloggarna:
Isabelles, Kissies, Lindas och sen tror jag inte att det är fler.
Tack för mig!

I WILL BE RIGHT HERE WAITING FOR YOU.

jävlar vad jag kan ha huvudet på sne, sne flicka.
Nu ska jag lägga mig eftersom min mage gör allt för ont, kan knappt stå och sov inte så bra inatt, så vi får väl hoppas värken är över till imorgon. Vi hörs nog imorgon morgon, annars hörs vi någon annan dag. Ciao amigos n' bro's n' sister's.

TRÖTT CHEY.

Tog en 35 minutare på löpbandet, känns så bra. Sen gjorde jag lite små övningar och nu ska jag äta kvällsmat, härligt.

NY HEADER.

FÖR TILLFÄLLET.
Inte världens snyggaste men hinner inte med att göra en bra just nu, ska nämnligen träna på löpband, cred till mig.

DAG 16 – MIN FÖRSTA..

Min första..
Bästavän, hette Beatrice tillberg och jag lekte med henne varenda dag, i timmavis. Vi gjorde filmer, sjöng låtar och vi drömde om att starta ett band (hur coolt som helst eller hur?)
Kärlek, hette och fortfarande heter Olle Johan Alfons Nilsson. Han har fått mig att inse vad kärlek är och han accepterar mig hur jag än är. Hur konstigt jag kan beté mig, hur arg jag kan vara på honom. Han är världens underbaraste och det känns omöjligt för mig att sluta älska honom. How sweet? Klicka här för att komma till hans facebook.
Outfit som jag la in i någon blogg över huvudtaget såg ut såhär:
Jag kunde inte förstå frågan sådär as bra men antar att man skulle skriva random saker om något som har hänt för första gången förr.

RSS 2.0